Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:narazie bez wspomagaczy, moja ginekolog mówi, że powinniśmy poczekać z jakimikolwiek lekami; jedynie robiłam usg i niestety..dwa ostatnie cykle bezowulacyjne(co potwierdzały zresztą testy), tym razem niby była.. nigdy bym nie pomyślała, że będziemy mieli takie problemy, z pierwszym maluchem nie było żadnych - jeden cykl i od razu efekt w postaci małego szraba..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamirko ja tez piłam dzis kokttajl ztruskawek były tanie to kupiłam sobie hmmm pycha z mleczkiem i truskawki zmielone w blenderze pychaaa wiem tez piłam smacznego ,ja do tej pory robiłam sobie z bananami traz pora na truskawki )))
samira lubi tę wiadomość
-
Emily83 wrote:nie prowadzę tu wykresu mam dziś 27 dzień cyklu, a okres powinnam jutro teoretycznie dostać, bo mam cykle tak naprzemiennie raz krótsze raz dłuższe raz 25 dni raz 27
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 18:58
-
Kasia * wrote:samirko ja tez piłam dzis kokttajl ztruskawek były tanie to kupiłam sobie hmmm pycha z mleczkiem i truskawki zmielone w blenderze pychaaa wiem tez piłam smacznego ,ja do tej pory robiłam sobie z bananami traz pora na truskawki )))
samira, Kasia * lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:nie ładnie tak nazywać koleżankę bo bana dostaniesz
chyba koktajlem z banana zartuje mizelcia poprostu miała ochote i tak jej sie brzydko wyrwało ;PPPPWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 19:03
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny