Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue wrote:Dziewczyny, muszę się wypisać z testowania 30.06, bo.... właśnie zrobiłam test i jestem w ciąży!!
Teraz tylko muszę się umówić do lekarza, żeby sprawdzić czy wszystko jest w porządku.
Złoty strzał - przegrałam z moim zakład
Jeśli się nie staramy, to wtedy chyba wychodzi
BOMBA!!! Extra!samira, Sue lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
Rena1, nie mierzyłam tempki, bo ja miałam zacząć starać się w tym cyklu. Natura zdecydowała za mnie
Teraz tylko trzymajcie kciuki, żeby wszystko było w porządku.
Trzymam kciuki za Was, żebyśmy wszystkie powitały Walentynki z brzuchamiEwelcia, mizzelka, motyl1993, Brawurka84, samira, kasika8303 lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:no nie dziwię się wcale.. ale tyle dni po.. czekalas cierpliwie
czekałam, bo cały czas mi się wydawało, że @ za rogiem. Moja SiS z radości się poryczała, jak z nią gadałam, ja jestem w takim szoku, że siedzę na kanapie i ruszyć się nie mogęTygrysek, Ewelcia, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEeej, moja endo się wkurzyła! Powiedziała, że przejrzy te moje wyniki i wieczorem koło 20 mam zadzwonić, to pogadamy co i jak...
Bo przy staraniach musimy działać zupełnie inaczej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 11:47
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sue gratulacje!!!! Ale super! nuudnej ciazy zycze i jak najmniej dolegliwosci
Ewelcia - hej!
U mnie kilka niteczek krwi na wkladce. To pewnie owulacyjne! Czekam na wyniki..test owu pozytyw ale kreska chyba zdziebko jasniejsza..wstawie cos po wynikach -
nick nieaktualnyDaisy wrote:Sue gratulacje!!!! Ale super! nuudnej ciazy zycze i jak najmniej dolegliwosci
Ewelcia - hej!
U mnie kilka niteczek krwi na wkladce. To pewnie owulacyjne! Czekam na wyniki..test owu pozytyw ale kreska chyba zdziebko jasniejsza..wstawie cos po wynikach -
ojj te Hashimoto zasrane... tyle Aniołków już nam zabrało....
Ja też nie miałam pojęcia o chorobie, miałam zawsze ładne, regularne cykle co 28-30 dni. Zaszłam w pierwszym cyklu i nagle dup wynik TSH 18,100 i antyTPO ponad 500 myślałam, że się załamię. Oczywiście dostałam od razu E100 i niestety po tygodniu poroniłam. Ciężko było mi nawrócić tą moją tarczycę, bo ciągle skakała. Teraz biorę 5 dni E125 a w week E75 i moje TSH jest na poziomie ok 1
Nie możemy się dziewczyny poddawać jakiej głupiej chorobie. Trzeba Walczyć o ten Mały cud trzymam za wszystkie kciuki :*
Sue gratuluję i życzę Ci spokojnej i zdrowej ciąży :*motyl1993, Sue, Ewelcia lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyRybeńka wrote:ojj te Hashimoto zasrane... tyle Aniołków już nam zabrało....
Ja też nie miałam pojęcia o chorobie, miałam zawsze ładne, regularne cykle co 28-30 dni. Zaszłam w pierwszym cyklu i nagle dup wynik TSH 18,100 i antyTPO ponad 500 myślałam, że się załamię. Oczywiście dostałam od razu E100 i niestety po tygodniu poroniłam. Ciężko było mi nawrócić tą moją tarczycę, bo ciągle skakała. Teraz biorę 5 dni E125 a w week E75 i moje TSH jest na poziomie ok 1
Nie możemy się dziewczyny poddawać jakiej głupiej chorobie. Trzeba Walczyć o ten Mały cud trzymam za wszystkie kciuki :*
Sue gratuluję i życzę Ci spokojnej i zdrowej ciąży :* -
chyba sie tu musze dopisać
testowałam dzis rano
sa dwie krechy!!!!!!!!Daisy, julita, mizzelka, Tygrysek, Sue, Ewelcia, Brawurka84, Ewa99, jonka91, kierzynka, samira, kasia_1988 lubią tę wiadomość