Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy wrote:http://dziecko-info.rodzice.pl/showthread.php/211605-***-Vademecum-Staraj%C4%85cych-***
Patrzcie co fajnego znalazlam do poczytania
Cytuję:"Ponieważ hCG zaczyna być wydzielane od ok. 1-2 dni po zagnieżdżeniu w macicy, ze względów ekonomicznych nie ma większego sensu wykonywać testów przed 10-12 dniem po jajeczkowaniu", a tu cierpliwości brakmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17
, Mała Mi86
, klaudiaslask
2 - Kaśka(@), JaKo
, mandragora
, bella84
, Nenaaa
, Violik
, Kropek29
, emili
. Agi
, Leyla
, marcela29
3 - aja, mirusia77
Martuniss
, słońce
,Edytka
,
4 - XxMoniaXx, paaulla84 (@), Januszkowa
, angelis8
, Izzy
5 - Emily83, basiulkaa_89 (@), dzastina2005, justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79
, Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna, Dora8201
, bulinek88
, Borgnesse
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988, marcela29
, efcia90
9 - slodka100 (@), gusiaa, Anuśka
, słoneczna 85
, hakuna.matata
, lula88
, kasiatoja
Angelstw
, Chajko
10 - Roxanka, Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek, Sue
11 - Welonisia, Tygrysek86 (@)
12 - Rubi, Tigana, lulu_ovufriend
13 - Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, magdaleka_ka (@), munirka, marissith, Aprilka, AnusiaM
14 - aTyna,
15 - kierzynka,
16 - Ewa99, kasika8303, czrnula22, motyl1993
17 - przedszkolanka,
18 - kwiatuszek789,Kasia*
19 - madzianka, Aniiusiaaa5, Edka
20 - pleasure, Ewelcia
21 - mala1407
22 - samira, JusWik, Zonia, takasobieja
23 - chmurreczkaa, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88, julita, Nasturcja
26 - Rybeńka, Tasiemka
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Pysiaaa21, Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, Lena87, aisza, Mirinda, staraczka
w tym miesiącu jest: 38
...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 13:27
-
Daisy wrote:Kochane mam wyniki...
21dc
Lh 19.5
E 362
Prg 1.36
A to z 14dc
Lh 4.7
E 113
Prg 0.49
Kurde czyzbym byla jeszcze przed owu?????
To ja moze troszku pomogeestradiol masz piekny !!!srednio na jeden dojrzaly pecherzyk przypada okolo200estradiolu wiec albo2 ladne pecherzyki albo jeden dojrzaly a reszta groszki..Mysle ze patrzac na poziom lh ktory ladnie podrosl to mysle ze ovulejszyn w ciagu tych najblizszych 2dni
Takze ja bym sie nie martwila ovulejszyn masz tuz tuzmizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
Kapturnica kochana dzieki za odzew
No na 14 dc mialam jeden pecherzyk 17mm wiec pewnie to ten uroslkurde zeby tylko nie byl taki byk jak ostatnio 27.7mm...
A w zeszlym cyklu mialam 21mm a na drugi dzien juz 27.7mm wiec ogromniasty.
A Wam cos ginki mowili nt tak duzych pecherzykow? Jak duze Wam pekaja? -
nick nieaktualny
-
To wlacze sie do rozmowy..U mnie juz z ginem wyczailam ze nawet pregnyl 10tys nie dziala na pecherzyki jesli w dniu podania sa dojrzae..Pekaja te ktore w dniu podania zastrzykow maja maks 16mm..A w ostatnim naturalnym cyklu bez wspomagaczy pekl w 14dniu majac 18mm sam...Mysle ze to zalezy wszystko od kobiety..Ja mam PCOS i mimo laparo dalej oslonka na jajnikach mimo sklaryfikacji nie peka jak tzreba
A z tego co wiem nawet z tych duzych pecherzykow sa dobre komoreczki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 13:26
-
nick nieaktualny
-
julita wrote:myślałam, że im większy pęcherzyk tym lepiej - mało jeszcze wiem
julita lubi tę wiadomość
-
Wlasnie ja czytalam ze te wieksze powyzej 25mm nie sa juz zdolne do zaplodnienia..a moja gin uparcie swoje ze sa. Ja lubie z nia dyskutowac, widze ze ma babka solidne argumenty na kazde moje wahania.
Co do pregnylu to slyszalam ze pregnyl dziala nawet po 50 h od podania wiec faktycznie trzeba go wczesnie podac. Eh chcialabym juz miec jakies wiesci! Siedze jak ze sraka
Chwale sie - dostalam od dziadka maszyne do szycia mojej mamy! Z 1985r. !! Starsza ode mnie. Dziala, wlasnie mamusia mi pokazala co i jak. Startuje z nowym hobbyjulita, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejka
gratuluje wszystkim zafasolkowanym
ja nie mogłam usnąć bo tak duszno i kuł mnie prawy jajnik
wstałam po 13 zmierzyłam temp. i 37 temp. skoczyła więc wpisałam ją na wykres i ovu wyznaczył mi owulację 6 czerwca gdzie wczoraj na wizycie miałam piękny pęcherzyk więc nie mogło być owulacji 6 czerwca.. więc zaznaczyłam ją jako zignorowaną.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny