Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Daisy wrote:http://dziecko-info.rodzice.pl/showthread.php/211605-***-Vademecum-Staraj%C4%85cych-***
Patrzcie co fajnego znalazlam do poczytania
Cytuję:"Ponieważ hCG zaczyna być wydzielane od ok. 1-2 dni po zagnieżdżeniu w macicy, ze względów ekonomicznych nie ma większego sensu wykonywać testów przed 10-12 dniem po jajeczkowaniu", a tu cierpliwości brakmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29
3 - aja , mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - Emily83, basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79 , Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka , słoneczna 85 , hakuna.matata , lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Roxanka, Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek , Sue
11 - Welonisia, Tygrysek86 (@)
12 - Rubi, Tigana, lulu_ovufriend
13 - Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, magdaleka_ka (@), munirka, marissith, Aprilka, AnusiaM
14 - aTyna,
15 - kierzynka,
16 - Ewa99, kasika8303, czrnula22, motyl1993
17 - przedszkolanka,
18 - kwiatuszek789,Kasia*
19 - madzianka, Aniiusiaaa5, Edka
20 - pleasure, Ewelcia
21 - mala1407
22 - samira, JusWik, Zonia, takasobieja
23 - chmurreczkaa, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88, julita, Nasturcja
26 - Rybeńka, Tasiemka
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Pysiaaa21, Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, Lena87, aisza, Mirinda, staraczka
w tym miesiącu jest: 38
...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 13:27
-
Daisy wrote:Kochane mam wyniki...
21dc
Lh 19.5
E 362
Prg 1.36
A to z 14dc
Lh 4.7
E 113
Prg 0.49
Kurde czyzbym byla jeszcze przed owu?????
To ja moze troszku pomoge estradiol masz piekny !!!srednio na jeden dojrzaly pecherzyk przypada okolo200estradiolu wiec albo2 ladne pecherzyki albo jeden dojrzaly a reszta groszki..Mysle ze patrzac na poziom lh ktory ladnie podrosl to mysle ze ovulejszyn w ciagu tych najblizszych 2dni
Takze ja bym sie nie martwila ovulejszyn masz tuz tuzmizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
-
Kapturnica kochana dzieki za odzew
No na 14 dc mialam jeden pecherzyk 17mm wiec pewnie to ten urosl kurde zeby tylko nie byl taki byk jak ostatnio 27.7mm...
A w zeszlym cyklu mialam 21mm a na drugi dzien juz 27.7mm wiec ogromniasty.
A Wam cos ginki mowili nt tak duzych pecherzykow? Jak duze Wam pekaja? -
nick nieaktualny
-
To wlacze sie do rozmowy..U mnie juz z ginem wyczailam ze nawet pregnyl 10tys nie dziala na pecherzyki jesli w dniu podania sa dojrzae..Pekaja te ktore w dniu podania zastrzykow maja maks 16mm..A w ostatnim naturalnym cyklu bez wspomagaczy pekl w 14dniu majac 18mm sam...Mysle ze to zalezy wszystko od kobiety..Ja mam PCOS i mimo laparo dalej oslonka na jajnikach mimo sklaryfikacji nie peka jak tzreba
A z tego co wiem nawet z tych duzych pecherzykow sa dobre komoreczki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 13:26
-
nick nieaktualny
-
julita wrote:myślałam, że im większy pęcherzyk tym lepiej - mało jeszcze wiem
julita lubi tę wiadomość
-
Wlasnie ja czytalam ze te wieksze powyzej 25mm nie sa juz zdolne do zaplodnienia..a moja gin uparcie swoje ze sa. Ja lubie z nia dyskutowac, widze ze ma babka solidne argumenty na kazde moje wahania.
Co do pregnylu to slyszalam ze pregnyl dziala nawet po 50 h od podania wiec faktycznie trzeba go wczesnie podac. Eh chcialabym juz miec jakies wiesci! Siedze jak ze sraka
Chwale sie - dostalam od dziadka maszyne do szycia mojej mamy! Z 1985r. !! Starsza ode mnie. Dziala, wlasnie mamusia mi pokazala co i jak. Startuje z nowym hobbyjulita, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejka
gratuluje wszystkim zafasolkowanym
ja nie mogłam usnąć bo tak duszno i kuł mnie prawy jajnik
wstałam po 13 zmierzyłam temp. i 37 temp. skoczyła więc wpisałam ją na wykres i ovu wyznaczył mi owulację 6 czerwca gdzie wczoraj na wizycie miałam piękny pęcherzyk więc nie mogło być owulacji 6 czerwca.. więc zaznaczyłam ją jako zignorowaną.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny