Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Samirko ja mam 3x2 pod jezyk od dzis wieczorem mam zaczac. A u mnie zadnego bolu, dopiero dzis rano takie tam rozparcie troche chwile poczulam i te nitki krwi takie mikro. Aa no i to bulgotanie jajnikow wczoraj wieczorem czulam to ostatni raz.
Julita swietne wiesci! Eh dzien kolejny dobrych info!! Teraz kochana do dziela ostro i dupka do gory czy jakie tam triki stosujesz
Teraz jeszcze udana wizyta Madzi i komplecikWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 17:46
julita, samira lubią tę wiadomość
-
mam do was pytanko
wczoraj byłam u gin i powiedziała, że mam piękny pęcherzyk więc wieczorkiem seksik był
później jakieś 4 godziny po zaczął mnie kłuć prawy jajnik (tam był pęcherzyk), myślicie że mogłam mieć owulację właśnie wtedy?
mógł pęknąć?
dodam, że nie powiedziała mi o wielkości pęcherzyka, a ja nie zapytałam bo byłam wczoraj zakręcona
co o tym myślicie ?samira, julita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:mam do was pytanko
wczoraj byłam u gin i powiedziała, że mam piękny pęcherzyk więc wieczorkiem seksik był
później jakieś 4 godziny po zaczął mnie kłuć prawy jajnik (tam był pęcherzyk), myślicie że mogłam mieć owulację właśnie wtedy?
mógł pęknąć?
dodam, że nie powiedziała mi o wielkości pęcherzyka, a ja nie zapytałam bo byłam wczoraj zakręcona
co o tym myślicie ?Zajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymotyl1993 wrote:Moje TSH wyglądało tak:
25.01.2012 - 2,66
19.04.2012 - 1,46 / FT4 1,11
7.02.2013 - 2,78
27.02.2013-2,08 / FT4 1,36
10.07.2013 - 1,620 / FT4 1,09
10.06.2014 - 2,320 / FT4 1,27
najlepsze to z 10.07.2013 a i z grudnia 2012motyl1993 lubi tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:mam do was pytanko
mógł pęknąć?
co o tym myślicie ?
Zajsonku ja tez tak mialam i bolalo mnie po prawej stronie jak nigdy!
po usg jak potwierdzila owu to jeszcze doprawilismy tamtej nocy tak na wszelki wypadek!
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do THS to ja mam 2,1 i lekarz stwierdził, że to norma i i dla starających się i nie dla starających się, po prostu niektórych jest taka uroda i tyle, a kolejnych tabletek stwierdził, że mi nie będzie nawet dawał, bo to niepotrzebne obciążenie.
Dzisiaj gin odmówił moją wizytę i przełożył na jutro.
Mam arbuza i piekielną liczbę lubię tomizzelka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
samira wrote:właśnie ja nie pamiętam jak to jest ,czy mi wyznaczy bo nie mam premium konta ale chyba wtedy wyzn. czarna przerywaną
nie wiem jak to jest bo ja mam premium
ale wiem, że jak sama sobie wyznaczysz to właśnie czarną przerywaną liniąWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 18:34