Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeeeeeeeeestem po owulce!!!!! W nocy miala byc! A wyniki takie bo juz wchodze w fl i dlatego to E jeszcze tak wysokie. Ale sie ciesze! 20go mam robic bete czyli gdzies w Gizycku haha ew. jak wroce czyli w dzien ojca
Pls o przepisanie na 23go bo ja na komorce..i mocno, mocno trzymac kciuki teraz! :*
Od dzis estrofem i lutka
Estrofem 2x1 dowcipnie.
Lutka 3x2 pod jezyk.
Jesli hcg powyzej 1 to tel do gin i umawiac sie na wizyte na 12-14 dni po hcg.
Jesli hcg - to odstawka lekow i wizyta 1-5 dc.
Aaa endo 11mm czyli jak tydzien temu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 16:51
przedszkolanka:), Tygrysek, kapturnica, Malenq, Brawurka84, słoneczna 85, Ewelcia, Zajsonek, julita, Krokodylica, motyl1993, Ewa99, mizzelka, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje, dziekuje ale jestem podekscytowana teraz tylko ta lutka pewnie mi namiesza, objawy itp kurde z wrazenia zapomnialam poprosic o dupka..widocznie ona ma powod by dawac lutke hm. ?
Kochanie moje tak sie cieszy ze zapowiedzial ze dzis dobijamy jeszcze wieczorkiem ah no i ograniczyc potem mamy seks z uwagi na endomondo moje. ale dzis mowila ze jeszcze na miekko mozemymizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć laseczki ,znów gorąco uff
ja też byłam dziś na usg ,pęcherzyka nie ma w jajniorze czyli zda się urósł jednak i wydostało jajo ,jest mały ślad po nim ale nie wdać konkretnie ciałka i ginka powiedziała ze nie musi być widać co do płynu w zatoce to pytałam ,szukała ,coś znalazła ,tłumaczyła mi ,wyszło na to ze coś na kształt płynu jest w dwóch miejscach czyli może może ...
a i mówiła ze w czasie owulki testy owu mogą wyjść parę dni z rzędu pozytywne i jest to prawidłowe
mam nadzieje ze pójdzie jeszcze jutro tempka w górę bo ta noc taka mało przespana była i nie wiem czy na serio jest takaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 17:23
Daisy, Krokodylica, julita, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Samira super, czyli nadal idziemy łeb w łeb!! ♥
i jak jutro pójdzie w górę to zapodam lutkę
Daisy a ile bierzesz lutki dziennie ??
-
i ja wracam z monotoringu z dobrymi informacjami:
- po CLO wyrósł mi piękny pęcherzyk 25mm w prawym jajniku
- na miejscu dostałam zastrzyk Pregnyl500 w dupsko
- w ciągu 36h pęcherzyk ma pęknąć a my wieczorem zabieramy się do roboty
- od czwartku Duphasten x 2
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 17:34
Daisy, słoneczna 85, motyl1993, samira, Ewelcia, Lena87, Tygrysek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29
3 - aja , mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - Emily83, basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79 , Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka , słoneczna 85 , hakuna.matata , lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Roxanka, Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek , Sue
11 - Welonisia, Tygrysek86 (@)
12 - Rubi, Tigana, lulu_ovufriend
13 - Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, magdaleka_ka (@), munirka, marissith, Aprilka, AnusiaM
14 - aTyna,
15 - kierzynka,
16 - Ewa99, kasika8303, czrnula22, motyl1993
17 - przedszkolanka,
18 - kwiatuszek789,Kasia*
19 - madzianka, Aniiusiaaa5, Edka
20 - pleasure, Ewelcia
21 - mala1407
22 - samira, JusWik, Zonia, takasobieja
23 - chmurreczkaa, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82, Daisy
24 -
25 - Magda_lena88, julita, Nasturcja