Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:a u mnie chyba nici z testowania w tym miesiacu... szyjka coraz nizej.. a tempki jak nie ma tak nie ma. bezowulacyjny jak nic, no trudno.. czekam spokojnie na @. Ale będę do was zaglądać żeby bylo coraz więcej boćków.
-
mizzelka wrote:a u mnie chyba nici z testowania w tym miesiacu... szyjka coraz nizej.. a tempki jak nie ma tak nie ma. bezowulacyjny jak nic, no trudno.. czekam spokojnie na @. Ale będę do was zaglądać żeby bylo coraz więcej boćków.
Głowa do góry, wszystko dzieje się "po coś" :*asiaP lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
mizzelka wrote:a u mnie chyba nici z testowania w tym miesiacu... szyjka coraz nizej.. a tempki jak nie ma tak nie ma. bezowulacyjny jak nic, no trudno.. czekam spokojnie na @. Ale będę do was zaglądać żeby bylo coraz więcej boćków.
coś ty Mizzelka, a twoje bóle owulacyjne? daj sobie jeszcze szanse w tym cyklu i nie czekaj na żadna @
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Juz doczytalam..wg norm jestem przed owu..pecherzyk jeszcze nie pekl dlatego E takie wysokie..i ten prg taki niski. Masakra! no nic na 16 wizyta..kurde babka zakladala ze dzis juz bede po owu..
Daizy słońce nie miałaś jeszcze owu ale na dniach pewnie zawita
-
julita wrote:ooooch jak zazdroszczę cudnie kochana!
Było problemów! Miałam w listopadzie tsh na poziomie 3,15, boje sie, ze cos bedzie nie tak. Tak to chyba jest, najpierw sie boimy, ze nie zajdziemy, a pozniej pojawiają sie inne obawy
Jeszcze sie nie ciesze, jak zobacze serduszko, to moze troche obawy mina:)julita, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
julita wrote:Daizy a w jakim dc miałaś najpóźniej owu?
W 30...ale mysle ze owu lada chwila a nawet mogla byc w ciagu dnia. Krew pobieralam o 9 wiec kto wie jejku juz bym chciala do tego gina.. W zeszlym cyklu tez mialam E 360 cos i juz byl na peknieciu akurat na usg. Mam nadzieje ze te nasze seksy wystarcza! Dorzuce jeszcze dzis wieczorem garstke zolnierzy i musi sie udac!Brawurka84, mizzelka, julita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny