Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:dziewczyny jak czytam o waszych ciazach to sie bardzo boje, staram sie nie cwiczyc duzo, nie dzwigac i odpoczywam, mniej pracuje a i tak sie boje!
mowie wam.
Mała moja koleżanka ćwiczyła do ostatniego m-ca, jest instruktorem na siłowni i na rowerku...i dzidzi zdrowe i zeby bylo smieszniej to skonczył 6 m-cy i hodzi z rodzicami na silownie bo oboje sportowcy!!!!
Mama zdrowa, dziecko zdrowe, zadowolone....mozna cwiczyc ale oczywiscie wszsytko z głowa i z umiarem!
Zajsonek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
wrzucam link do bloga tej mojej kumpeli
polecam fajne rady
plus cwiczenia dla przyszłych i obecnych mamusiek
http://babefit.blogspot.com/2014/05/trening-z-dzidziusiem.htmlmizzelka, Zajsonek lubią tę wiadomość
-
no u mnie to ta owulka to już konkretnie w siuja robi hahah
ale nie martwię się... troszkę się rano wkurzyłam jak zobaczyłam tempkę.. ale szyjka jest dziś wyżej i mięciutka jak poduszeczka... no dosłownie spuchła.. troszkę mniej rociągliwego śl.. ale był wczoraj jak białko kurze.. ale ile ja sie naczytałam że śluz właśnie jego szczyt nie koniecznie się pokrywa z owulacją więc cierpliwie czekam najwazniejsze zeby w środku tam coś przetrwało na zewnątrz nie musisamira lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:dziewczyny jak czytam o waszych ciazach to sie bardzo boje, staram sie nie cwiczyc duzo, nie dzwigac i odpoczywam, mniej pracuje a i tak sie boje!
mowie wam.
bo nie bylo widać pęcherzyka, za duzo plynu w zatoce douglasa, wtedy to mialam przeżycie, masakra ale koniec koncow wyszlo ze to byla owulka a test byl oszukany przez krwiomocz.. och losie.. jak ja sie wtedy balam.. teraz jak szlam na bete to tez juz mysli: kurde a moze mam pozamaciczną?
ale przypominalam sobie slowa gina: zemdlała Pani? ma zawroty intensywne głowy? krwawiła Pani? do jasnej cholery po co sobie to wmawiać i siedzialam spokojnie i czekałam cierpliwie -
kierzynka wrote:no własnie.. my postawiliśmy jako Spółdzielnia 3 siłownie i też widzę dziadki szaleją
u mnie tyle siłowni i nikt na tym nie ćwiczy nie wiem czemu
może dlatego, że aby dojść na jedną z nich trzeba kawałek przejść, ale to nawet taki spacerek dla przyjemnosci