Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nie nastawiam się bo kobiety mają i więcej serduch i nic nie wychodzi a inne znow mniej i bach jest... na to juz chyba nie ma reguły
z jednej strony jestem zła że mam długie cykle, ale to chyba lepsze takie niż 20dc... moze i dluzej ale ma czas wszystko dojrzećZajsonek lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:nie nastawiam się bo kobiety mają i więcej serduch i nic nie wychodzi a inne znow mniej i bach jest... na to juz chyba nie ma reguły
z jednej strony jestem zła że mam długie cykle, ale to chyba lepsze takie niż 20dc... moze i dluzej ale ma czas wszystko dojrzeć
moje cykle trwają 28 dni, ale ten ostatni dał czadu przez dupka, faza lutealna 9 dni
-
Zajsonek wrote:moje cykle trwają 28 dni, ale ten ostatni dał czadu przez dupka, faza lutealna 9 dni
ja mam 12 ale przez lutkę mialam ostatnio dlugo i dlugo 19 chyba.. o ile dobrze pamietam. no a teraz ciekawe ile bd miala -
hehe jakoś czuję że cos musi być u mnie nie teges i nic z tego nie będzie. Robiliśmy badanie mojemu i wszystko ok a ja sama tyle czekałam bo stwierdziłam ze pójdę do gina po roku i rok nie mija a ja wolę zacząć sie badać.. wiem późno no ale
-
mizzelka wrote:uuu to dopiero 9 dpo ee pesymistko wiem ze nie warto podchodzić do tego z sercem aż tak i czasami warto odpuścić ale bez przesady nie z takim podejsciem nie uda sie bo się uda
mizzelka lubi tę wiadomość