Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:nie pytaj się pewnie że tak, na kiedy cię dokładnie wpisać?
Dziekuje
@ (nie)powinien przyjsc 7 czerwca. zobaczymy jak bedzie tym razem -
Ja planuję wymusić od mojego w przyszłym cyklu o luteinę, nie zaszkodzi mi po owu, a może pomóc.
samira lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zaglądam moje Kobietki do Was i zmykam pranko jakieś machnąć
Ja niestety nie załapie sie nie testowanie 13.06 bo czekam na @. Walczy ten mój organizm w tym cyklu, bo teraz nawet dupek 2x1 szybko mi @ nie wywołał.
Byle do czwartku przylazła krwawa Marry
Oki zajrze pozniej a Wy się raczcie kawunią z mleczkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 18:44
samira lubi tę wiadomość
-
zonaboba wrote:Dziewczyny czy to normalne ze mam lekko rozciagliwy sluz rano taki nie byl jak teraz a sprawdzam pare razy dziennie i tam ok 17 zamisuje wynik. Gin mi powiedzial ze nie powinnam miec ovu a jak nie ma ovu i peczerzyk ma tylko 13mm to mozliwe zeby sluz byl rozciagliwy?!
Prosze o o rade
zrób test szklanki... próbkę włóż to szklanki z wodą, zamieszaj patyczkiem i czekaj.. jak się rozpusci to pozostalosc nasienia, jezeli nie i bd trzymać się w całości to jest to śluz typu płodnego
http://apt.republika.pl/Sluz_plodny.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 17:33
zonaboba lubi tę wiadomość
-
sonia18a wrote:Dziekuje
@ (nie)powinien przyjsc 7 czerwca. zobaczymy jak bedzie tym razemsamira lubi tę wiadomość
-
samira, ja będę już po IUI robione na pękniętym pęcherzyku, więc na szczęście mi nic nie zablokuje
samira lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:a co to IUI? bo nawet nie wiem, pytam z ciekawosci bo moze i mnie to czekać...
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:kurcze wezme ja dopiero po skoku...
ide na usg do innego gina to sie zapytam,
nie lubie takich niedomowien:(
ja bym brała na 3 dzień po skoku bo wtedy najbardziej prawdopodobne ze owu już była ,no chyba ze się chodzi na monitor to wiadomo czy już była czy nie
jedna szkoła jest taka ze blokuje owu druga ze nie ,dmucham na zimne wierzę w tą pierwszą,na pewno pomoże w zagnieżdżeniu ewentualnego zarodka
podobno dupek nie blokuje ale to w sumie też progesteron ...
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!
To mój drugi cykl, kiedy staramy się o dziecko. W czerwcu będę testować, czy się udało. Chcę się Was poradzić...
06.04. rozpoczęłam pierwszy cykl starań. W 18dc byłam u ginekologa, który stwierdził po USG, że jest dominujący pęcherzyk na 13mm, więc wszystko na to wskazuje, że na dniach pojawi się owulacja.
10.05. rozpoczęłam drugi cykl. Tym razem zaopatrzyłam się w testy owulacyjne i postanowiłam testować zaraz po pojawieniu się pierwszego śluzu po skończeniu @. Wczoraj był 10dc zrobiłam test owu i wyszedł pozytywny (kreska testowa była troche bledsza). Czy to możliwe, że w tym cyklu owu pojawi się tak wcześnie? Aż taka różnica? Moga miec na to wpływ antybiotyki (biorę drugi dzień). Skomplikowane to trochę..samira lubi tę wiadomość
Isabela05 -
Ale dupek jest chyba inaczej zrobiony i dlatego nie blokuje.
Przy antybiotykach to owulacja jak już może się przesunąć. 13mm pęcherzyk to nie za duży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 18:16
samira lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.