Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda_lena88 wrote:ale się rozpisały laseczki
Fajne te Wasze "stworki" wszystkie też lubię zwierzęta ale np. kota mieć nie mogę z racji alergii mojej siostry a psa niezbyt bo nie chcę męczyć zwierzęcia w bloku a poza tym póki co wynajmujemy mieszkanie więc też tak nie zbyt, a mi to się podobają właśnie owczarki albo husky no ale taki pies by się zamęczył w bloku albo akita cudne są ale może kiedyś to się zmieni
Pewnego razu miałam rybki ale kupowaliśmy je w dwóch różnych sklepach i w którymś sprzedali nam "chore" i tak dzień po dniu umierała jedna..masakra. I od tej pory rybkom w domu mówię NIE
Ogólnie co za dziwny dzień dzisiaj, raz pada, raz świeci słońce, wieje tak, że ho ho...a mnie tak zmuliło i takich mdłości dostałam, że musiałam się położyć..i pospało mi się prawie 2h gdzie ja nigdy w dzień nie spałam :o dziwne. Może to ta pogoda. A teraz tak mnie kłuje/pika po lewej stronie, chyba jajnik..że oszaleć można. I tak sobie myślę, czy jeśli dochodzi do owulacji i pęcherzyk pęka i zaczyna się produkcja progesteronu zwiększać czy wzrastający poziom progesteronu może wpływać na to, że się czuje mdłości. Z tego co wiem to i na ulotce od dup-ka i od lutki jest, że mogą wystąpić mdłości to może jak naturalnie wzrasta prg też...zgłupiałam już
i jak mi błogo jak zamknę oczy chociaż na chwilę.... miałam takie dolegliwosci ale po lutce, a teraz jadę na czysto... ale hormony mi buzują tak jak i ból na @ czułam gdzieś 5 dpo a tu dopiero 2dpo.. i już boli i wczoraj też ;/ a prawy jajnik tak mnie piecze.... jejku
idę na dwór pomóc mężowi to moze mi te flaki jakoś się ułożą bo zaraz nie wytrzymam ;/Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Na to już się raczej nie załapiemy
Daisy lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Daisy wrote:Sloneczna no tak, czuje sie jakbym byla w 5,6 dc wiec nic nie czuje tzn ze sie nie udalo :p Bo pewnie jakby sie udalo to czulabym cokolwiek, nie wiem jakies zlote przeczucie czy cos A nijak w sensie, bo zazwyczaj sama owulka mnie bolala, a tutaj nic w tym cyklu tylko kurde jakies bąbelki haha
Daisy, ja kiedy jeszcze nie planowałam ciąży, przed każdą @ miałam wszystkie objawy ciąży.
W tym cyklu nic, zero! Jedyne co to spóźniający się okres i ból jak zawsze przed, więc wtedy, kiedy myślisz, że się nie udało, zazwyczaj się udajeAneczka98 lubi tę wiadomość
-
wpadłam się przywitać, kasia gratulacje
a mówiłam, że coś się u Ciebie święci
dziś wizyta u fryzjera (teściowej) udana
po powrocie rozmroziłam lodóweczkę i umyłam sobie ładnie
jezusie ja testuje dopiero za 9 dni, a tak się nie mogę doczekać, że to masakra
całuje -
Zajsonek szybko testujesz:) ja robie tego dnia bete, bo test pewnie nie wyjdzie :p Ah kto wie!
Nasilily mi się bóle na @, duzo kremowego sluzu o dziwo wyjmuje przy kazdej wizycie w wc Tak,tak, wiem, ze nie powinno sie gmerac po owu przy szyjce, ale ja tak tylko z wierzchu Ah no oi musze zmienic stan chyba bo z WTZ zrobilo sie ŚŚŚ...Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Przeklejam listę bo gdzieś tam w tyle została!
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29
3 - aja , mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - Emily83, basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79 , Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90 , olcia87
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka , słoneczna 85 , hakuna.matata , lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek , Sue , pudel22 , ofelaine (@)
11 - Welonisia (@), Tygrysek86 (@), *Sylwia
12 - Rubi(@), Tigana, lulu_ovufriend (@), Kasiulik
13 - Brawurka84, zara (@), olencja, maja35 magdaleka_ka (@), munirka (@), Aprilka, AnusiaM
14 - aTyna, kasika8303
15 - kierzynka,
16 - Ewa99, czrnula22 (@), motyl1993, marissith
17 - przedszkolanka, madzianka
18 - kwiatuszek789,Kasia*
19 - Aniiusiaaa5, Edka
20 - pleasure, Ewelcia, Krokodylica
21 - mala1407
22 - samira, JusWik, Zonia, takasobieja
23 - chmurreczkaa, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82, Daisy
24 - Another, Julita
25 - Magda_lena88, Nasturcja
26 - Rybeńka, Tasiemka, Pysiaaa21
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, aisza, Mirinda, staraczka
w tym miesiącu jest: 44
... -
Wiecie co, do mnie jeszcze tyle czasu, a już mam test byłam w aptece i znalazłam bobo testy, nigdy mnie nie oszukały, więc mam nadzieję, że będzie ten dla mnie najszczęśliwszym testem ever
kierzynka, Sue, Ewelcia lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Daisy wrote:Zajsonek szybko testujesz:) ja robie tego dnia bete, bo test pewnie nie wyjdzie :p Ah kto wie!
Nasilily mi się bóle na @, duzo kremowego sluzu o dziwo wyjmuje przy kazdej wizycie w wc Tak,tak, wiem, ze nie powinno sie gmerac po owu przy szyjce, ale ja tak tylko z wierzchu Ah no oi musze zmienic stan chyba bo z WTZ zrobilo sie ŚŚŚ...
Kochana będę testowała w dniu spodziewanej miesiączki, 14 dni po owulacji wiec myśle ze coś tam pokaże -
mizzelka wrote:ja to samo. ,myślałam że dziś zwrócę obiad... ledwo wytrzymałam z uśmiechem na ustach przy gościach... bleh..
i jak mi błogo jak zamknę oczy chociaż na chwilę.... miałam takie dolegliwosci ale po lutce, a teraz jadę na czysto... ale hormony mi buzują tak jak i ból na @ czułam gdzieś 5 dpo a tu dopiero 2dpo.. i już boli i wczoraj też ;/ a prawy jajnik tak mnie piecze.... jejku
idę na dwór pomóc mężowi to moze mi te flaki jakoś się ułożą bo zaraz nie wytrzymam ;/
Daisy Kochana ja akurat zaszłam w cyklu to był mój 2 na CLO po 1 nieudanym i byłam zniechęcona i mówiła, że na pewno nic z tego bo skoro tyle czasu się nie udało to czemu teraz... no i moim objawem był zupełny brak objawów nawet brak bóli na @ .. dziwne to było jedyne co to mi się "odbijało" od sb. ale zrzucałam to na kluski ziemniaczane z kapustą, które popiłam gazowanym i takim sposobem testowałam w pn i okazało się, że te moje kluski to fasolka niestety teraz "dziecko utracone" ale mocno wierzę, jeszcze wierzę, że do Nas powróci
Trzyma kciuki za przyszłe testerki i cierpliwości oczekującym życzę a więc i sobie też -
widzisz... Ja w ciązy nie jestem a mam takie objawy... dzisiaj myślałąm że sobie cycka do krwi zadrapie.. tak mnie swędział cholerny ;/ ja pikole.. hormony mi buzują bo nie ma innego racjonalnego wytłumaczenia.. mam nadzieje ze się to niedługo uspokoi..
Daisy ja tam sobie badam... i też mam ŚŚŚ... inaczej nie zaznacze... bo tak jest ;/ wydawalo mi sie ze jakos szybciej twardniała, no ale czekam cierpliwie bo co mi zostało
mdłości mi przeszły uff... idę schować szpinak zmielony do zamrażalki... cały gar sparzyłam a jest tego tak malutko ;/ no ale na jakąś roladę na czarną godzinę będzieDaisy lubi tę wiadomość