Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
la wrote:magdalena, po półtora roku starań myślenie o ciąży odchodzi, zawsze po owulacji tli się nadzieja, ale to nie jest to co na początku. Nie da się nie myśleć, a im bardziej stara się człowiek nie myśleć, tym gorzej to wychodzi, dlatego ja mam luz
kapturnica, mizzelka, Ewa99, samira lubią tę wiadomość
-
Ewa99 wrote:czyli mamy przypadek, że test w dniu @ nie zawsze wyjdzie
Ja testu w dniu @ nie robiłam, stwierdziłam, że jeśli w ciągu tygodnia nie dostanę, to wtedy zrobię.
I wyszła cieniutka kreseczka
Pokazałabym zdjecia, ale nie wiem jak tu wklejać ;/merida17, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa99 wrote:ja też staram się nie nakręcać i czekać
Sue, dobrze rozumiem, bladzioch wyszedł ci dopiero tydzień po terminie @?
U mnie tez bladzioch tydzień po terminie, wcześniej nie testowalam, obralam taktykę wyparcia objawówSue lubi tę wiadomość
-
Magda_lena, ja na zumbę jak w tym cyklu nie wyjdzie zapisuję się na nowy kurs bo u mnie się już skończył i jak się uda chodzę trzy razy w tygodniu. Uwielbiam ją!
Tygrysek lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnywow, faktycznie
oo, to ja tak jak merida, mam taktykę wyparcia objawów I nie mam zamiaru testować szybciej
Jedyne co robi mi nadzieję i to mnie denerwuje, to to, ze mam czystą twarz, a zawsze przed @ miałam pełno wyprysków. Tak samo czystą twarz miałam 2 msc temu jak miałam to przedwczesne poronieniemerida17 lubi tę wiadomość
-
Sue GRATULUJĘ
piękny test
Dziewczyny mi wypada dzień testowania na naszą pierwszą rocznice ślubu !! i wiem, że będzie beznadziejny dzień wtedy bo przy naszej sytuacji nie dojdzie raczej do tak fantastycznego prezentu Testowanie 29.06 a dzień później mój mąż ma 30te urodziny i tak bym chciała prezent dla Niego i dla nas na ten nasz wspaniały dzień, niech on zawsze się nam dobrze kojarzy i wspomina;)Sue lubi tę wiadomość
-
Sue GRATULUJĘ
piękny test
Dziewczyny mi wypada dzień testowania na naszą pierwszą rocznice ślubu !! i wiem, że będzie beznadziejny dzień wtedy bo przy naszej sytuacji nie dojdzie raczej do tak fantastycznego prezentu Testowanie 29.06 a dzień później mój mąż ma 30te urodziny i tak bym chciała prezent dla Niego i dla nas na ten nasz wspaniały dzień, niech on zawsze się nam dobrze kojarzy i wspomina;) -
Karola kochanie, musisz byc dobrej mysli, a nie z gory myslec o najgorszym i sciagac na siebie ciemne chmurki! Nic tak nie pomoze w osiagnieciu zielonego kropka jak wlasnie pozytywne nastawienie! póki co czekaj dzielnie na owulkę, potem dużo , nogi i dupka do góry i potem razem z Tobą będziemy czekać i bardzo mocno Ci kibicować w dniu testowania
karola_aa, Sue, Ewelcia, Tygrysek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Daisy, jest Twój, w końcu mam dwa
Ewa99, ja nie miałam żadnych objawów. Jedyne co, to bardziej mi zmasakrowało twarz i w sumie utrzymuje się do teraz. Ja jedynie czułam, że coś jest na rzeczy, bo @ miałam jak w zegarku, co 25 dni, ale się nie nakręcałam. Mama mi powiedziała, że miała tak samo, od razu czuła, że się udało, bo też miała @ jak w zegarku, co 25 dni.Daisy, samira lubią tę wiadomość
-
A teraz przyznać się która ile ma punktów
Ja mam 5 dpo i 6 pkt
Kochane uciekam, już było pod nowym prysznicem pierwszy raz hihi, teraz wlaczam film co nagralam pare dni temu 'Moja dziewczyna wychodzi za maz' czy cos takiego i potem meczyk znowu 21.50
buziaczki bede zagladac jeszcze dzis!karola_aa, Ewa99, samira lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Karola kochanie, musisz byc dobrej mysli, a nie z gory myslec o najgorszym i sciagac na siebie ciemne chmurki! Nic tak nie pomoze w osiagnieciu zielonego kropka jak wlasnie pozytywne nastawienie! póki co czekaj dzielnie na owulkę, potem dużo , nogi i dupka do góry i potem razem z Tobą będziemy czekać i bardzo mocno Ci kibicować w dniu testowania
Swoją drogą dzisiaj byłam na usg i pęcherzyk ma 14mm i prawdopodobnie owulka w okolicach wtorku środy, mamy słabe nasienie lekarz zalecił czekanie do poniedziałku z i niby chcemy ale żeby przypadkiem nie było za późno.Daisy lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Dziewczyny śmiejcie się, ale ja zrobiłam świecę "po"
-
Tak dla odprężenia, nie wiem, czy widziałyście, ale polecam.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=noe7JRAIA4MWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 20:51
mizzelka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.