Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
la wrote:magdalena, po półtora roku starań myślenie o ciąży odchodzi, zawsze po owulacji tli się nadzieja, ale to nie jest to co na początku. Nie da się nie myśleć, a im bardziej stara się człowiek nie myśleć, tym gorzej to wychodzi, dlatego ja mam luz
no więc by nie myśleć mam ciekawe zajęcia
np. wróciłam do prawa jazdy...ale marnie to widzę bo już dwa razy teorię oblałam a rok temu zdałam ją za 2 razem
tym razem zabrakł 1 głupi punkt
a gdzie tutaj jeszcze praktyka
do tego uzależniłam się od ZUMBY
i od siatkówki
więc te moje myśli krążą po różnych dziedzinach ale przy dziecku też a już wgl. teraz gdzie co chwilę w rodzinie rodzi się jakiś maluszek...ale trzeba być twardym
i płynąć pod prąd bo z prądem płyną tylko zdechłe ryby i śmieci !!!
kapturnica, mizzelka, Ewa99, samira lubią tę wiadomość
-
Ewa99 wrote:czyli mamy przypadek, że test w dniu @ nie zawsze wyjdzie
Ja testu w dniu @ nie robiłam, stwierdziłam, że jeśli w ciągu tygodnia nie dostanę, to wtedy zrobię.
I wyszła cieniutka kreseczka
Pokazałabym zdjecia, ale nie wiem jak tu wklejać ;/merida17, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa99 wrote:ja też staram się nie nakręcać i czekać
Sue, dobrze rozumiem, bladzioch wyszedł ci dopiero tydzień po terminie @?
U mnie tez bladzioch tydzień po terminie, wcześniej nie testowalam, obralam taktykę wyparcia objawówSue lubi tę wiadomość
-
Magda_lena, ja na zumbę jak w tym cyklu nie wyjdzie zapisuję się na nowy kurs bo u mnie się już skończył i jak się uda chodzę trzy razy w tygodniu. Uwielbiam ją!
Tygrysek lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnywow, faktycznie
oo, to ja tak jak merida, mam taktykę wyparcia objawówI nie mam zamiaru testować szybciej
Jedyne co robi mi nadzieję i to mnie denerwuje, to to, ze mam czystą twarz, a zawsze przed @ miałam pełno wyprysków. Tak samo czystą twarz miałam 2 msc temu jak miałam to przedwczesne poronieniemerida17 lubi tę wiadomość
-
Sue GRATULUJĘ
piękny test
Dziewczyny mi wypada dzień testowania na naszą pierwszą rocznice ślubu !! i wiem, że będzie beznadziejny dzień wtedy bo przy naszej sytuacji nie dojdzie raczej do tak fantastycznego prezentuTestowanie 29.06 a dzień później mój mąż ma 30te urodziny i tak bym chciała prezent dla Niego i dla nas na ten nasz wspaniały dzień, niech on zawsze się nam dobrze kojarzy i wspomina;)
Sue lubi tę wiadomość
-
Sue GRATULUJĘ
piękny test
Dziewczyny mi wypada dzień testowania na naszą pierwszą rocznice ślubu !! i wiem, że będzie beznadziejny dzień wtedy bo przy naszej sytuacji nie dojdzie raczej do tak fantastycznego prezentuTestowanie 29.06 a dzień później mój mąż ma 30te urodziny i tak bym chciała prezent dla Niego i dla nas na ten nasz wspaniały dzień, niech on zawsze się nam dobrze kojarzy i wspomina;)
-
Karola kochanie, musisz byc dobrej mysli, a nie z gory myslec o najgorszym i sciagac na siebie ciemne chmurki! Nic tak nie pomoze w osiagnieciu zielonego kropka jak wlasnie pozytywne nastawienie!
póki co czekaj dzielnie na owulkę, potem dużo
, nogi i dupka do góry i potem razem z Tobą będziemy czekać i bardzo mocno Ci kibicować w dniu testowania
karola_aa, Sue, Ewelcia, Tygrysek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Daisy, jest Twój, w końcu mam dwa
Ewa99, ja nie miałam żadnych objawów. Jedyne co, to bardziej mi zmasakrowało twarz i w sumie utrzymuje się do teraz. Ja jedynie czułam, że coś jest na rzeczy, bo @ miałam jak w zegarku, co 25 dni, ale się nie nakręcałam. Mama mi powiedziała, że miała tak samo, od razu czuła, że się udało, bo też miała @ jak w zegarku, co 25 dni.Daisy, samira lubią tę wiadomość
-
A teraz przyznać się która ile ma punktów
Ja mam 5 dpo i 6 pkt
Kochane uciekam, już byłopod nowym prysznicem pierwszy raz hihi, teraz wlaczam film co nagralam pare dni temu 'Moja dziewczyna wychodzi za maz' czy cos takiego i potem meczyk znowu 21.50
buziaczki bede zagladac jeszcze dzis!karola_aa, Ewa99, samira lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Karola kochanie, musisz byc dobrej mysli, a nie z gory myslec o najgorszym i sciagac na siebie ciemne chmurki! Nic tak nie pomoze w osiagnieciu zielonego kropka jak wlasnie pozytywne nastawienie!
póki co czekaj dzielnie na owulkę, potem dużo
, nogi i dupka do góry i potem razem z Tobą będziemy czekać i bardzo mocno Ci kibicować w dniu testowania
nadzieja jest zawsze !
i zawsze mocno wierze, ale jakoś tak się boję tego testowania
bo to ma być wpsniały dzień i boję się że - nam go zepsuje
Swoją drogą dzisiaj byłam na usg i pęcherzyk ma 14mm i prawdopodobnie owulka w okolicach wtorku środy, mamy słabe nasienie lekarz zalecił czekanie do poniedziałku zi niby chcemy ale żeby przypadkiem nie było za późno.
Daisy lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Dziewczyny śmiejcie się, ale ja zrobiłam świecę "po"
jak długo trzymałaś nogi w górze ??
-
Tak dla odprężenia, nie wiem, czy widziałyście, ale polecam.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=noe7JRAIA4MWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 20:51
mizzelka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.