Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Betty Boop wrote:
i dokładnie tak jakoś Ciebie wyobrażałam sobie ) ) nie wiem czemu jak widzę cie na zdjeciuSue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie zatestuję, szczerze mówiąc mam zamiar iść najpierw na betę, a w domu po becie zrobić test. Jestem dość pesymistycznie nastawiona na ten cykl, ale to pierwszy z owulką od nie wiadomo kiedy, więc kto tam wie. Mnie bolą jajniki jak cholera, a do tego mdli mnie.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja trzymam za Was kciuki, fajnie by było, gdybyście dołączyły do fioletowej strony;) I do lutowych Mam
Lepiej odczekać trochę, ja czekałam tydzień (nie wiem jak to zrobiłam).
Na początku druga kreska wyszła bardzo delikatna i cieniutka. Kilka dni później test poprawiłam (i to po południu!) i dwie tłuste, grubaśne krechy.
Na ten czas najlepiej wyłączyć się i nie myśleć, bo się jeszcze @ wymyśli!mizzelka, Daisy, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
jak się człowiek stara ponad 3 lata albo i więcej to jakoś z czasem odpuszcza ale te myśli jednak gdzieś w podświadomości są i nie da się ich od tak wyrzucić...i w sumie tak mają nie tylko długodystansowe staraczki ale te sprinterki też bo dla każdej każdy kolejny miesiąc starań, to długo
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magdalena, po półtora roku starań myślenie o ciąży odchodzi, zawsze po owulacji tli się nadzieja, ale to nie jest to co na początku. Nie da się nie myśleć, a im bardziej stara się człowiek nie myśleć, tym gorzej to wychodzi, dlatego ja mam luz2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Ewa99 wrote:ja też staram się nie nakręcać i czekać
Sue, dobrze rozumiem, bladzioch wyszedł ci dopiero tydzień po terminie @?
tak, taka delikatna druga kreseczka, ale też nie robiłam z pierwszego moczu, bo u mnie apteka otwarta od 9, a nie wytrzymałabym tak długo
Druga wyszła kilka dni później, test robiłam po 18.