Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
test powtórzyłam po 4 albo 5 dniach po tym pierwszym. I już wyszedł taki mocny jak na zdjęciu.
Pierwszy zrobiłam tydzień po terminie @ i widziałaś co było - delikatny cień
Więc spokojnie, nie martw się, odczekaj kilka dni. Jak @ nie przyjdzie, to powtórz
-
nick nieaktualny
-
u mnie widać słońce ale wieje dość intensywnie więc za ciepło nie jest ale po tych upałach ochłodzenie w sam raz jest
a ja mykam do kościoła i do rodziców na obiadek kocham niedzielne obiadki szkoda, że mąż musi w ndz pracować od 9 do 18... ale jeszcze tylko troszkę i koniec z pracującą ndz i sb
mimo wczesnej godziny życzę Wam smaczności obiadowych i rodzinnie spędzonego dnia -
Mi mąż dzisiaj na nockę ucieka do pracy. Ale w sumie dobrze, bo tak dziś w nocy chrapał, że się musiałam przenieść do salonu spać. Pierwszy raz od ślubu...Ja teraz się lenię ile mogę. Do kościoła dopiero na wieczór pójdę, bo mi się nie chce teraz z domu wychodzić. I cieszę sie z tego, że słońca już tyle nie ma, bo juz miałam dość upałów.
-
Dzień dobry
Ja po monitoringu endometrium 9mm, dwa pęcherzyki w lewym jajniku 20 i 17mm. Jutro między 8, a 12 mam zrobić zastrzyk z Ovitrelle, a we wtorek o 14:15 inseminacja nie mogę się doczekać.Ewa99, kierzynka, Daisy, słoneczna 85, przedszkolanka:), mizzelka, M4DZI4, Ewelcia, Betty Boop lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
kasika8303 leć do szpitala nie zwlekaj!!!
Na pewno zrobią Ci betę czy przyrasta.
Mam nadzieję kochana, że nie spotka Cię to co mnie. Trzymam kciuki żeby było dobrze. Trzymaj się i daj znać jak rozwój sytuacji.
Dziewczyny ja mam dziś doła, krwawienie ustaje, piersi bardzo bolą, jajnik prawy nudzi. Po pierwszej biochemicznej tak nie miałam, teraz jakoś inaczej organizm reaguje.
W sobotę do lekarza sprawdzić czy wszystko się oczyściło. I będziemy gadać z lekarzem co dalej.
Wiem jedno przed kolejną próbą chcę zrobić wszystkie możliwe badania nieważne ile to będzie kosztować. Trzeci raz tego nie zniosę
Kasia * lubi tę wiadomość
sierpień 2013- ciąża biochemiczna
czerwiec 2014- ciąża biochemiczna
-
u mnie spadek temp, ale to za wcześnie na małpisko
przynajmniej tak mi się wydaje, bo jestem dopiero 6dpo
wczoraj na wieczór, jak już się położyłam - kłucie prawego jajniczka
nie wiem co to może być
zaraz idę do babci na urodzinki i pyszny jak zawsze obiadek
kciukam za testująceWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 12:06
Daisy, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewa99 wrote:Ja wróciłam właśnie z obiadku od rodziców, bo siedzę dziś bez męża i mnie zaprosili…
Ale prawie nic nie zjadłam, nic mi nie smakowało i śmierdziało , chyba się odzwyczaiłam od mamy kuchni
ja bym stawiała na fasolkę
jutro testujesz ?Ewa99, samira lubią tę wiadomość
-
Ewa, a kiedy ty zatestujesz, weź już nam potwierdź swoją ciążę.
Ewa99, Tygrysek lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyMam w planach jutro, jeśli mąż mi gdzieś test kupi, bo ja zostałam na zadupiu bez auta.
Ale nie chcę testować jakoś Mam wrażenie, ze @ będzie, osttnio też się 2 dni spóźniła
Odkąd się staramy to mi isę rozregulowała, zawsze była 29 dnia, z rana, jak w zegarku -
a mnie dzis muli do rana....byłam w sklepie bo moj R wczoraj zapomniał ziemniaków kupic i modlilam sie zeby jak najszybciej wyjsc..a kolejka gigant jak na złość....teraz leżę bo jak jestem w pionie to mam wrazenie ze zaraz sie porzygam
-
nick nieaktualny