X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika8303 wrote:
    Do gina mogę iść jutro, najszybciej. Wiem Mizellko, że może być to głupota, ale ostatnio miałam identycznie :-( I tak będzie kazał czekać, bo nic nie będzie w stanie zrobić
    żadna głupota... to w koncu twoja kruszyna... Julita ma racje, ja tez bym leciala do szpitala...

Tygrysek lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo przynajmniej spędź dzień w łóżku, tak bez grama wysiłku?

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 15 czerwca 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    merida17 wrote:
    Oj, Daisy ja myśle, ze to dobrze iż nic nie czujesz :) ja nie czułam totalnie nic, jedynie zaskoczyła mnie jedna rzecz. Zawsze puchne przed @ czuje zbierajaca się wodę w organizmie, a tu nic, więc założyłam, ze @ znowu sobie ze mną gra :) tak lekko się czułam :)
    tak samo się czuję jak Daisy na 5,6 dc. Zawsze od razu po owulce bolała mnie lewa pierś i tak dopóki @ nie przyszła, brzuch też mnie inaczej bolał a teraz nic kompletnie. Ehh ale będzie rozczarowanie jak jednak przyjdzie :/
    mizzelka wrote:
    ja mam jeden aby... ale chyba dokupię bo trzymałam go w pufie a tu gorąco bylo... może coś się popieprzyło w nim.. w razie co zeby za szybko sie nie cieszyc :P
    też mam jeden, ale nie wiem czy wytrzymam do 20.06... A z drugiej strony nie chce znów jednej kreski oglądać :(
    karola_aa wrote:
    Większość dziewczyn się z niej śmieje, ale podobno pomaga;) i jak widac jesteś tego przykładem ;) jak długo trzymałaś nogi w górze ??:)
    ja ja ostatnio chciałam zrobić, to mąż na mnie nakrzyczał, żebym nie wpadała w paranoję, bo mieliśmy się starać na luzie, a nie że musi być już teraz... A ja tylko chciałam pomóc jego żołnierzykom :(
    kasika8303 wrote:
    Do gina mogę iść jutro, najszybciej. Wiem Mizellko, że może być to głupota, ale ostatnio miałam identycznie :-( I tak będzie kazał czekać, bo nic nie będzie w stanie zrobić
    mam nadzieję, że jednak będzie inaczej niż poprzednio. Leż i odpoczywaj, a jutro pędem do gina. Trzymam kciuki!

Dzień dobry

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • Betty Boop Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    Ja juz kawke popijam, po spacerku z psami i biegne na 10 na takie szkolenie z praw zwierząt, pierwszej pomocy i behawiorystyki (jestem wolontariuszka w organizacji prozwierzęcej) . A potem wracam do domu i biore M w obroty bo dzis powinien byc szczyt owulacji :) Ginka mi powiedziala (niby taki zarcik) ze w niedziele po serduszkach dłuzej polezec aby na dłuzej zostało ;) Nie wiem czy to cos daje czy nie ale co mi tam, nie zaszkodzi ;)
    Miłej niedzieli i trzymam kciuki za dzisiejsze testowanie.

<3 MARCELINA <3
    3i49krhmqkw026mb.png
    11.02. 2015 IUI (10t * )
    3.12.2015 IUI :)
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasika, jedź na izbę przyjęć. To może być tak jak u mnie było, że w dniu spodziewanej @ dostałam dwudniowego plamienia, nie przejęłam się tym, bo wiedziałam, że tak może być. Dopiero po tygodniu zaczęło się krwawienie i wtedy już pojechałam na izbę i mojego lekarza. Zaleceniem było bezwzględne leżenie i luteina 3x2, a później nawet relaniu musiałam brać. Pięć tygodniu musiałam leżeć. Wszystko się unormowało i teraz jestem w 16 tc.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Betty Boop Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dobrze radza, ja tez bym pojechala na izbe przyjęć. Trzymam za Ciebie kciuki.

<3 MARCELINA <3
    3i49krhmqkw026mb.png
    11.02. 2015 IUI (10t * )
    3.12.2015 IUI :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry

a mi w końcu wykres wyznaczył owulkę i to nie przerywaną linią ale na pewno nie było jej w tym dniu ,na stówę nie było chyba sobie przestawię bo ja byłam dzień wcześniej u ginki ok. 13:00 to pęcherzyka już nie było

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika8303 wrote:
    Kochana nie ma co zwlekać. Rób tak jak dziewczyny radzą. Ja jak w ciąży dostałam plamień dzwoniłam do mojego lekarza i kazał jechać na Izbę Przyjęć Ginekologiczno Położniczą..lepiej pojechać i przekonać się co jest. A nie później sobie robić zarzuty, że nie zrobiło się wszystkiego co można by było zrobić. W szpitalu powinni od razu zrobić Ci USG, zbadać poziom hCg ja wyniki hCg miałam po ok 1,5h.. a jak będzie trzeba to położą na oddział. Wiem, że ciężko trafić na kompetentne służby medyczne ale szpital to jednak szpital będą wiedzieli co robić...mam nadzieję, że u Ciebie te plamienia to tylko oczyszczanie po pozostałościach ze starej @, które w czasie ciąży pojawić się mogą w terminie nowej @...3mam kciuki <3 i informuj Nas :)

a u mnie po dzisiejszej wpisanej temp. OF wyznaczyło owulację i tak jak myślałam na 16dc :P taka mała rzecz a cieszy :) chociaż wiem, że to tylko program a śluz, temp. itp., to tylko wskaźniki informujące nas o tym, że organizm przygotowuje się do owulacji :) ale w sumie 16dc był pęcherzyk ok 22mm, w nocy były bóle - pierwszy raz w życiu..kto wie może doszło do owulacji :) a teraz wszystko w rękach Boga czy do owocnej <3

Czekam na dzisiejsze boćki <3 i powodzenia przyszłotygodniowym testerkom <3

pamiętam i wspieram :) <3 divers2340.gif

samira, Daisy lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dobrze radze jedz na ostry dyżur !!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:
    Kochana nie ma co zwlekać. Rób tak jak dziewczyny radzą. Ja jak w ciąży dostałam plamień dzwoniłam do mojego lekarza i kazał jechać na Izbę Przyjęć Ginekologiczno Położniczą..lepiej pojechać i przekonać się co jest. A nie później sobie robić zarzuty, że nie zrobiło się wszystkiego co można by było zrobić. W szpitalu powinni od razu zrobić Ci USG, zbadać poziom hCg ja wyniki hCg miałam po ok 1,5h.. a jak będzie trzeba to położą na oddział. Wiem, że ciężko trafić na kompetentne służby medyczne ale szpital to jednak szpital będą wiedzieli co robić...mam nadzieję, że u Ciebie te plamienia to tylko oczyszczanie po pozostałościach ze starej @, które w czasie ciąży pojawić się mogą w terminie nowej @...3mam kciuki <3 i informuj Nas :)

a u mnie po dzisiejszej wpisanej temp. OF wyznaczyło owulację i tak jak myślałam na 16dc :P taka mała rzecz a cieszy :) chociaż wiem, że to tylko program a śluz, temp. itp., to tylko wskaźniki informujące nas o tym, że organizm przygotowuje się do owulacji :) ale w sumie 16dc był pęcherzyk ok 22mm, w nocy były bóle - pierwszy raz w życiu..kto wie może doszło do owulacji :) a teraz wszystko w rękach Boga czy do owocnej <3

Czekam na dzisiejsze boćki <3 i powodzenia przyszłotygodniowym testerkom <3

pamiętam i wspieram :) <3 divers2340.gif
    a mi tez wyznaczyła jak pisałam wyżej i nie prawidłowo

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a mi tez wyznaczyła jak pisałam wyżej i nie prawidłowo
    no u mnie może to być prawidłowo ale na dwoje babka wróżyła czy pęcherzyk pękł czy nie okaże się w tyg :) chociaż ja przy CLO właśnie owulacje miałam w granicy 15/16dc więc może może :) zobaczymy <3

samira lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane jejku oczy ledwo otwarte a juz do Was zagladam.. :) :) jak tam testy dzisiejsze widze nie ma jeszcze zadnych wiesci?

Kasika kochana dbaj o siebie i zgadzam sie z tym co pisza dziewczyny. Lepiej jedz na ip nawet 50km niz zwlekac do jutra, co by sie nie okazalo ze jest za pozno..jednak twierdze ze to faktycznie moze byc plamienie w okolicy @. Trzymam kciuki badz dzielna!

Eh chyba musze wstac bo strasznie mi sie chce siusiu :p

samira lubi tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie temperatura mocno spadła i mam bóle malpowe więc wpiszcie mi @;) ja nie mogę bo piszę z telefonu ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kasianadine Przyjaciółka

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny!
    Jestem tu nowa. Chetnie dolacze sie do czerwcowego testowania. Czy ktoras zWas miala na tescie ledwie widoczna druga kreske?

kasianadine
  • Sue Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kierzynka, @ jeszcze nie ma, więc spokojnie!

Dziewczyny, zestresowałyście mnie tą tarczycą :(
    Badałam ją w październiku, 3,15 był poziom, norma to 4,2. Rozmawiałam z lekarką, zlecila mi jeszcze USG i przeciwciała ATPO czy coś takiego i wyszło wszystko w normie.
    Rozmawiałam z endokrynolog na czacie i stwierdziła, że nie ma się czym martwic.
    A teraz chyba umrę ze strachu do wtorku ;(

• Sue Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasianadine wrote:
    Czesc dziewczyny!
    Jestem tu nowa. Chetnie dolacze sie do czerwcowego testowania. Czy ktoras zWas miala na tescie ledwie widoczna druga kreske?

ja, cofnij się o kilka stron to zobaczysz zdjęcia ;) tydzień po @, a kreska ledwo widoczna :)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasilka a masz w domu luteine? ale ja bym jechala na izbe i wzielabym luteine bo to na pewno nie zaszkodzi- daj znac co i jak! trzymamay kciuki za Ciebie i kropeczka!

Sue lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesć Dziewczyny :D

co u Was?

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • kasianadine Przyjaciółka

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    ja, cofnij się o kilka stron to zobaczysz zdjęcia ;) tydzień po @, a kreska ledwo widoczna :)

Zobaczylam.. mnie wyszedl dzisiaj tez taki cien drugiej kreski. Test ogladalam ze godzine i druga kreska nadal jest. Malo widoczna ale jest.. Kiedy powtorzylas test? Nie wiem czy sie cieszyc czy nie.. nie chce zapeszyc..

Aneczka98 lubi tę wiadomość

kasianadine
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będzie Bociek będzie Bociek 8) <3

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
‹‹ 357 358 359 360 361 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ