Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasika8303 wrote:Do gina mogę iść jutro, najszybciej. Wiem Mizellko, że może być to głupota, ale ostatnio miałam identycznie I tak będzie kazał czekać, bo nic nie będzie w stanie zrobić
Tygrysek lubi tę wiadomość
-
merida17 wrote:Oj, Daisy ja myśle, ze to dobrze iż nic nie czujesz ja nie czułam totalnie nic, jedynie zaskoczyła mnie jedna rzecz. Zawsze puchne przed @ czuje zbierajaca się wodę w organizmie, a tu nic, więc założyłam, ze @ znowu sobie ze mną gra tak lekko się czułam
mizzelka wrote:ja mam jeden aby... ale chyba dokupię bo trzymałam go w pufie a tu gorąco bylo... może coś się popieprzyło w nim.. w razie co zeby za szybko sie nie cieszyc
karola_aa wrote:Większość dziewczyn się z niej śmieje, ale podobno pomaga;) i jak widac jesteś tego przykładem jak długo trzymałaś nogi w górze ??
kasika8303 wrote:Do gina mogę iść jutro, najszybciej. Wiem Mizellko, że może być to głupota, ale ostatnio miałam identycznie I tak będzie kazał czekać, bo nic nie będzie w stanie zrobić
Dzień dobry -
Witajcie
Ja juz kawke popijam, po spacerku z psami i biegne na 10 na takie szkolenie z praw zwierząt, pierwszej pomocy i behawiorystyki (jestem wolontariuszka w organizacji prozwierzęcej) . A potem wracam do domu i biore M w obroty bo dzis powinien byc szczyt owulacji Ginka mi powiedziala (niby taki zarcik) ze w niedziele po serduszkach dłuzej polezec aby na dłuzej zostało Nie wiem czy to cos daje czy nie ale co mi tam, nie zaszkodzi
Miłej niedzieli i trzymam kciuki za dzisiejsze testowanie.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Kasika, jedź na izbę przyjęć. To może być tak jak u mnie było, że w dniu spodziewanej @ dostałam dwudniowego plamienia, nie przejęłam się tym, bo wiedziałam, że tak może być. Dopiero po tygodniu zaczęło się krwawienie i wtedy już pojechałam na izbę i mojego lekarza. Zaleceniem było bezwzględne leżenie i luteina 3x2, a później nawet relaniu musiałam brać. Pięć tygodniu musiałam leżeć. Wszystko się unormowało i teraz jestem w 16 tc.
-
nick nieaktualny
-
a u mnie po dzisiejszej wpisanej temp. OF wyznaczyło owulację i tak jak myślałam na 16dc taka mała rzecz a cieszy chociaż wiem, że to tylko program a śluz, temp. itp., to tylko wskaźniki informujące nas o tym, że organizm przygotowuje się do owulacji ale w sumie 16dc był pęcherzyk ok 22mm, w nocy były bóle - pierwszy raz w życiu..kto wie może doszło do owulacji a teraz wszystko w rękach Boga czy do owocnej
Czekam na dzisiejsze boćki i powodzenia przyszłotygodniowym testerkom
pamiętam i wspieramsamira, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:Kochana nie ma co zwlekać. Rób tak jak dziewczyny radzą. Ja jak w ciąży dostałam plamień dzwoniłam do mojego lekarza i kazał jechać na Izbę Przyjęć Ginekologiczno Położniczą..lepiej pojechać i przekonać się co jest. A nie później sobie robić zarzuty, że nie zrobiło się wszystkiego co można by było zrobić. W szpitalu powinni od razu zrobić Ci USG, zbadać poziom hCg ja wyniki hCg miałam po ok 1,5h.. a jak będzie trzeba to położą na oddział. Wiem, że ciężko trafić na kompetentne służby medyczne ale szpital to jednak szpital będą wiedzieli co robić...mam nadzieję, że u Ciebie te plamienia to tylko oczyszczanie po pozostałościach ze starej @, które w czasie ciąży pojawić się mogą w terminie nowej @...3mam kciuki i informuj Nas
a u mnie po dzisiejszej wpisanej temp. OF wyznaczyło owulację i tak jak myślałam na 16dc taka mała rzecz a cieszy chociaż wiem, że to tylko program a śluz, temp. itp., to tylko wskaźniki informujące nas o tym, że organizm przygotowuje się do owulacji ale w sumie 16dc był pęcherzyk ok 22mm, w nocy były bóle - pierwszy raz w życiu..kto wie może doszło do owulacji a teraz wszystko w rękach Boga czy do owocnej
Czekam na dzisiejsze boćki i powodzenia przyszłotygodniowym testerkom
pamiętam i wspieram -
samira wrote:a mi tez wyznaczyła jak pisałam wyżej i nie prawidłowo
samira lubi tę wiadomość
-
Czesc kochane jejku oczy ledwo otwarte a juz do Was zagladam.. jak tam testy dzisiejsze widze nie ma jeszcze zadnych wiesci?
Kasika kochana dbaj o siebie i zgadzam sie z tym co pisza dziewczyny. Lepiej jedz na ip nawet 50km niz zwlekac do jutra, co by sie nie okazalo ze jest za pozno..jednak twierdze ze to faktycznie moze byc plamienie w okolicy @. Trzymam kciuki badz dzielna!
Eh chyba musze wstac bo strasznie mi sie chce siusiu :psamira lubi tę wiadomość
-
Kierzynka, @ jeszcze nie ma, więc spokojnie!
Dziewczyny, zestresowałyście mnie tą tarczycą
Badałam ją w październiku, 3,15 był poziom, norma to 4,2. Rozmawiałam z lekarką, zlecila mi jeszcze USG i przeciwciała ATPO czy coś takiego i wyszło wszystko w normie.
Rozmawiałam z endokrynolog na czacie i stwierdziła, że nie ma się czym martwic.
A teraz chyba umrę ze strachu do wtorku ;(
-
kasianadine wrote:Czesc dziewczyny!
Jestem tu nowa. Chetnie dolacze sie do czerwcowego testowania. Czy ktoras zWas miala na tescie ledwie widoczna druga kreske?
ja, cofnij się o kilka stron to zobaczysz zdjęcia tydzień po @, a kreska ledwo widoczna
-
Sue wrote:ja, cofnij się o kilka stron to zobaczysz zdjęcia tydzień po @, a kreska ledwo widoczna
Zobaczylam.. mnie wyszedl dzisiaj tez taki cien drugiej kreski. Test ogladalam ze godzine i druga kreska nadal jest. Malo widoczna ale jest.. Kiedy powtorzylas test? Nie wiem czy sie cieszyc czy nie.. nie chce zapeszyc..Aneczka98 lubi tę wiadomość
kasianadine