Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaneczka88 poczekaj z tym testowaniem lepeij póżniej róznie sie czasami zdarza i nie masz na to wpływu poczekaj dzidzia Ci nie ucieknie jesli jest a testy tez różnie pokazują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 12:59
Ewa99, Aneczka98 lubią tę wiadomość
-
Byłam w szpitalu, generalnie puknęli się w głowę i powiedzieli że mam chyba ciążę urojną, bo skoro zaczęłam plamić to znaczy że miesiączka się zaczyna!!! Zrobili USG na którym jeszcze nic nie widać i Wyp..... Nigdy w życiu już tam nie pojadę, wyszłam tylko zapłakana i tyle z tego mam.Coś gadali o podpisaniu papierów, że na własne życzenie wyszłam ze szpitala ale nic nie podpisałam.
-
nick nieaktualny
-
kasika8303 wrote:Byłam w szpitalu, generalnie puknęli się w głowę i powiedzieli że mam chyba ciążę urojną, bo skoro zaczęłam plamić to znaczy że miesiączka się zaczyna!!! Zrobili USG na którym jeszcze nic nie widać i Wyp..... Nigdy w życiu już tam nie pojadę, wyszłam tylko zapłakana i tyle z tego mam.Coś gadali o podpisaniu papierów, że na własne życzenie wyszłam ze szpitala ale nic nie podpisałam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kasika8303 wrote:Byłam w szpitalu, generalnie puknęli się w głowę i powiedzieli że mam chyba ciążę urojną, bo skoro zaczęłam plamić to znaczy że miesiączka się zaczyna!!! Zrobili USG na którym jeszcze nic nie widać i Wyp..... Nigdy w życiu już tam nie pojadę, wyszłam tylko zapłakana i tyle z tego mam.Coś gadali o podpisaniu papierów, że na własne życzenie wyszłam ze szpitala ale nic nie podpisałam.
kasika jestem wstrząśnięta tym co piszesz -
Bo powiem Wam, że dla lekarzy taka wczesna ciąża, której jeszcze nie widać to nie ciąża. Ja zaczęłam plamić jak leżałam w szpitalu i nic nie robili:( Pytali czy plamienia są brązowe czy żywa krew.kazali tylko nie skakać, pielęgniarka stwierdziła, że to pewnie miesiączka.Zrobili betę i okazało się, że spadła. Lekarz mi powiedział, że jak by rosła,nawet niewiele to by dali leki, ale jak spada to nie ma szans:(
Leć do innego szpitala, weź wyniki bety żeby mieli do porównania i niech Ci zrobią betę.
Trzymaj się kochana.
sierpień 2013- ciąża biochemiczna
czerwiec 2014- ciąża biochemiczna
-
a żeby im kutasy uschły, pacany jedne.. w ogóle nie są wrażliwi na czyjeś zmartwienia.. polska rzeczywistość i oczywisice dla swietego spokoju moze idź kasika na bete i progestreon zbadaj... w razie co to niech lutkę na podtrzymanie zapodają.
samira lubi tę wiadomość
-
a u mnie w koncu dwie linie się pokazały, uff.
Tylko chyba jakąś infekcję złapałam bo swędziii mnie ahhhh... jak nie przyjemnie ;/ ale mam płukankę tamtun rosa czy cos takiego i sie moze podratuje.. ;/
dawno tak nie mialam.
Byłam dziś w Płońsku na targach i pokazach, zmarzłam jak na wypi... ten tego majonez.. woda z nosa to mi leciała ciurkiem.. ale dziś była rzeczywista tempka bo gębę miałam zamknięta... śniły mi się koszmary w nocy i się bałam jak dzieciak.. aż się zgrzałam. :<
a teraz grzeje sie i nie mam zamiaru nigdzie wychodzić...Krokodylica, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29
3 - aja , mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - Emily83, basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79 , Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90 , olcia87
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka , słoneczna 85 , hakuna.matata , lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek , Sue , pudel22 , ofelaine (@)
11 - Welonisia (@), Tygrysek86 (@), *Sylwia
12 - Rubi(@), lulu_ovufriend (@), Kasiulik
13 - Brawurka84(@), zara (@), olencja, maja35 magdaleka_ka (@), munirka (@), Aprilka , AnusiaM
14 - aTyna, kasika8303
15 - kierzynka, kasianadine
16 - Ewa99, czrnula22 (@), motyl1993, marissith
17 - przedszkolanka, madzianka
18 - kwiatuszek789,Kasia*
19 - Aniiusiaaa5, Edka
20 - pleasure, Ewelcia, Krokodylica
21 - mala1407
22 - samira, JusWik, Zonia, takasobieja
23 - chmurreczkaa, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82, Daisy
24 - Another, Julita
25 - Magda_lena88, Nasturcja