Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGogus no własnie o to mi chodzi żeby wiedziec czy rosniei to lekarze wszedzie tak robia jak ronie beta to podaja leki jak nie albo spada to nie ratuja ciazy ja o tym wiem juz od dawna dlatego jak zajde sama sobie sprawdze bete laborku pozatym wole isc do gina prywatnie ktory mi pomoze niz lezec wszpitalu tylko lezec bez lekow bo ponoc tak wczesnych ciaz sie nie ratuje tylko ze nawet nie sprawdzili bety i nieiwiedza czy ona rosnia czy ciaza sie rozwija ehh szkoda słów ,rozumiem Cie kasika 8303 bo jak ja przyjechalam doszpitla z plamieniami i testem ciazowym wlapie to mnie zjechali zgory na dol ze oszlalam i z okresem do szpitla przyjezdzam jak zrobili bete to zmienili zdanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 16:53
-
Na tym etapie mogą Ci prawdopodobnie tylko dac progesteron. Ja trafiłam do położniczego na izbe przyjec w 5tym tygodniu. Luteina, duphaston, nakaz leżenia i po kilku dniach zgłosic sie na usg do lekarza prowadzącego. Dziwnioe Cie potraktowali i to bardzo Masakra
Dla pocieszenia dodam, ze plamiłam od terminu miesiączki az do 16tego tygodnia. Z przerwami oczywiście. Ale ciąża uratowana, mam synka. Więc trzymam za Ciebie kciuki Kasiu
Ps. Dzisiaj na spacerze przeleciał nade mną śliczny bocian Licze, że to jakiś dobry znakWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 16:57
mizzelka, samira, Krokodylica lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Jest Cicho więc myślę że Kasia walczy jak lwica o groszka:) Trzymam kciuki i jestem pewna że jak już zamieszkał w brzuszku to niech zamieszka na 9 miesięcy...
Rudasek a ty brałaś iladian czy coś takiego na tą infekcję? bo coś kojarzę że cie złapało na podobnym etapie jak ja po owulce ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 17:01
-
Kasia * wrote:wazne co beta wykazała ile wynosi masz jakis wynik kasika8303 mówili Ci coś ?
Powiedzieli, że ciążę mam w głowie i tam są drzwi, to wszytsko co zrobiliKasia * lubi tę wiadomość
-
Jutro rano idę na bete i do gina, tyle mogę zrobić. Według nich mam @ i tyle, a ciążę mam urojoną i powinnam do psychologa iść. Ja byłam na izbie przyjęć położniczo-ginekologicznej.
Lepiej Wam napiszę, po zabiegu w styczniu wypisali mnie, dostałam krwotoku 2 dni później, pojechaliśmy szybko tam a oni do nas tekst: " Musi Pani zapłacić za wizytę, bo nie jest Pani już naszą pacjentką, bo odebrała Pani wypis".
Dziś na USG według mnie jest pęcherzyk, ale według nich to " jakaś czarna plama" . dziś 2 testy wyszły pozytywnie.
A plamienia ustały, one są koloru żółto-pomarańczowego.
No jedyne dowiedziałam się że mam nadżerkę i to bardzo konkretną. Może ona plami?
Cały dzień dziś przespałam, jak nigdy.
DZIĘKI DZIEWCZYNY!!!! Co ja bym bez Was zrobiła. Rano lecę na HCG.samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a boli Cię brzuch??? u mnie zanim pojawiły się plamienia nudził,pulsował jajnik. Myślałam, że to norma na początku ciąży.
Dobrze, że plamienia ustały.
Jutrzejsza beta pokarze co się dzieje.
Jestem dobrej myśli, zobaczysz wszytko będzie dobrze:)
sierpień 2013- ciąża biochemiczna
czerwiec 2014- ciąża biochemiczna
-
Dziewczyny a powiedźcie mi jest różnica w beta-HCG a samo HCG? Jest to to samo. Bo w laboratorium, w którym zawsze robię wyniki mają wpisane na wyniki HCG. Zależy mi na tym laboratorium, ponieważ mam o 12 wyniki a w szpitalu najczęściej na 2 dzień.
-
Brzuch mnie nie boli, w sumie nic mnie nie boli, lekko piersi i czasami jajniki. Mam lekkie mdłości i spać mogę non stop.
Mi pewnie krwawi nadżerkaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 18:17