Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:no co ty? ja miałam na kozetce, zawsze kazał mi ręce pod pupę podłożyć i się wyluzować i dopiero USG, ale na fotelu to sobie nie wyobrażam.....
-
mi teraz tez przepisal luteinę ale sądzę że nie potrzebnie. przedostatnio robil mi usg i byla owulacja.... za 11 dni pojawila sie malpa.
w ostatnim cyklu brałam lutkę 7dpo przewidzianej owulce i wyzszych temp... aby sobie przedluzylam cholera.. ;/ jezeli jest u mnie problem bo mam dlugie cykle to tylko z tym że pozno sie moj organizm budzi do owulki ;/ -
nick nieaktualny
-
U mojego są trzy gabinety w dwóch jest USG przy kozetce, a w jednym przy fotelu, ze względu na to, że w tym pokoju odbywa się inseminacja i inne zabiegi, które są pod nadzorem USG.
samira lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
mizzelka wrote:mi teraz tez przepisal luteinę ale sądzę że nie potrzebnie. przedostatnio robil mi usg i byla owulacja.... za 11 dni pojawila sie malpa.
w ostatnim cyklu brałam lutkę 7dpo przewidzianej owulce i wyzszych temp... aby sobie przedluzylam cholera.. ;/ jezeli jest u mnie problem bo mam dlugie cykle to tylko z tym że pozno sie moj organizm budzi do owulki ;/ -
nick nieaktualny
-
kwiatuszek789 wrote:7dpo to bardzo pozno. Bo zakładając ze cykle miałyby być 28dniowe to nawet nie ma jak ich probowac regulować lutką. A bierzesz ja kilka dni i odstawiasz czy czekaż aż @ sie pojawi i dopiero out?
teraz mi przepisal znow w razie co na wywolanie, ale pieprze... nie w tym jest problem lecz z początkiem owulki.. choć pierwsza faza jest względna.. jedni mają ją dłuższą drudzy krótszą a faza lutealna zawsze jest ta sama (11do17dpo)samira lubi tę wiadomość
-
brałam wtedy 2 dni po 2x2tab potem 2x1 tab i tak przez 7-8 dni ta kuracja cała trwała. a wczesniej mi zlecił 6 dni po 2x2tab i odstawić i czekać na małpę. ale czytalam ze lepiej zmniejszyc dawke niz odstawić w razie ciązy, dlatego tak zrobilam... bo zabrakłoby mi tabletek do kolejnej wizyty. i teraz ostawiałam po becie negatywnej i po 2 dobach @ się pojawiła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 19:25
-
Czy lutka dopochwowa działa mocniej/ słabiej od tej pod język?2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:ja mam 44dniowe.. i troche za pozno sie obudzilam z tą lutką, ale chcialam zeby małpa szybciej przylazła, a przez te dzikie objawy myslalam ze jestem w ciązy... co beta jednak utwierdziła mnie jak bardzo się mylę.. bo byla negatywna.
teraz mi przepisal znow w razie co na wywolanie, ale pieprze... nie w tym jest problem lecz z początkiem owulki.. choć pierwsza faza jest względna.. jedni mają ją dłuższą drudzy krótszą a faza lutealna zawsze jest ta sama (11do17dpo)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 19:31
-
nick nieaktualny