Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:kochana tu podam ci link, dużo ci wyjaśni co do śluzu, bardzo polecam ten artykuł... jeżeli masz wątpliwosci czy to nie pozostałość po
zrób test szklanki... próbkę włóż to szklanki z wodą, zamieszaj patyczkiem i czekaj.. jak się rozpusci to pozostalosc nasienia, jezeli nie i bd trzymać się w całości to jest to śluz typu płodnego
http://apt.republika.pl/Sluz_plodny.html
to nie może być bo ostatni raz było ok 23.00 zeszłej nocy a ok 14 zauważyłam że lekko się ciągnie. teraz to jest rozciągliwy na pare cm ale bardziej mi sie wydaje że to od siemienia lnianego tak mówi M. nie chce wam też zawracać głowy bo tylko pytam i pytam
dziękuje mizzelka teraz jak będę mała problem po czy to śluz czy nasienie bd pamiętała o Twojej radzie kochana :*mizzelka lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Witam sie w kolejnym slonecznym dniu
Obudzil mnie silny bol @ i do tego bylam z tego bolu zalana potem juz sie wystraszylam bo mniej wiecej raz do roku@ zaczyna sie bardzo nietypowo -budzi mnie bol brzucha @, mam wrazenie ze chce mi sie do wc za grubsza sprawa (przeraszam za doslownosc) siadam i po kilku minutach cos sie dzieje ze nie moge sie prawie ruszyc, nie kontroluje miesni nog, rak, brzucha po prostu zadnych i jestem zlana potem i oczywiscie niekontrolowana biegunka cos okropnego, uczucie jakbym miala zemdlec. Po pol godz troche przechodzi, zaczynaja sie drgawki z zimna ale juz moge wstac i polozyc sie. Ale 2 koldry to malo zeby sie rozgrzac. Masakra jakas,mialam tak 2 razy w zyciu i strasznie obawiam sie kolejnych ciekawe czemu tak sie dzieje...
A narazie bol przeszedl, ciekawe czy @ sie zacznie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:Witam sie w kolejnym slonecznym dniu
Obudzil mnie silny bol @ i do tego bylam z tego bolu zalana potem juz sie wystraszylam bo mniej wiecej raz do roku@ zaczyna sie bardzo nietypowo -budzi mnie bol brzucha @, mam wrazenie ze chce mi sie do wc za grubsza sprawa (przeraszam za doslownosc) siadam i po kilku minutach cos sie dzieje ze nie moge sie prawie ruszyc, nie kontroluje miesni nog, rak, brzucha po prostu zadnych i jestem zlana potem i oczywiscie niekontrolowana biegunka cos okropnego, uczucie jakbym miala zemdlec. Po pol godz troche przechodzi, zaczynaja sie drgawki z zimna ale juz moge wstac i polozyc sie. Ale 2 koldry to malo zeby sie rozgrzac. Masakra jakas,mialam tak 2 razy w zyciu i strasznie obawiam sie kolejnych ciekawe czemu tak sie dzieje...
A narazie bol przeszedl, ciekawe czy @ sie zacznie... -
nick nieaktualny
-
Witam i ja Powiem Wam, że zaczynam się chyba uzależniać od Was
Dziś u nas również słonecznie i gorąco - nareszcie. Tak bardzo brakowało mi słoneczka:)
Wydaje mi się kwiatuszku, że to nie zespół jelita wrażliwego, ponieważ tak jak mówiłaś zdarzyło się to 2 razy.
Wiadomo, że podczas @ występuje biegunka, ponieważ wszystko tam na dole się kurczy i rozkurcza, natomiast warto byłoby to skonsultować
samira lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
nick nieaktualnyKatiś wrote:Witam i ja Powiem Wam, że zaczynam się chyba uzależniać od Was
Dziś u nas również słonecznie i gorąco - nareszcie. Tak bardzo brakowało mi słoneczka:)
Wydaje mi się kwiatuszku, że to nie zespół jelita wrażliwego, ponieważ tak jak mówiłaś zdarzyło się to 2 razy.
Wiadomo, że podczas @ występuje biegunka, ponieważ wszystko tam na dole się kurczy i rozkurcza, natomiast warto byłoby to skonsultować -
Witajcie Ja dzis wieczorem mam wizyte usg i mam przeczucie ze juz pecherzyk pękł, zobaczymy.
Chcialam Was zapytac jak oznaczać monitoring tzn kiedy jest niski, wysoki i ssczyt? Szukalam po forum ale nie znalazłam odpowiedzi. Czy pecherzyk 19mm to niski czy wysoki? Nie wiem jako to oznaczac.
Moja temperatura nie wskazuje owu ale wiem ze mialam wczoraj badz prtzedwczoraj. Zreszta usg pokaze dzis.samira, mizzelka lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBetty Boop wrote:Witajcie Ja dzis wieczorem mam wizyte usg i mam przeczucie ze juz pecherzyk pękł, zobaczymy.
Chcialam Was zapytac jak oznaczać monitoring tzn kiedy jest niski, wysoki i ssczyt? Szukalam po forum ale nie znalazłam odpowiedzi. Czy pecherzyk 19mm to niski czy wysoki? Nie wiem jako to oznaczac.
Moja temperatura nie wskazuje owu ale wiem ze mialam wczoraj badz prtzedwczoraj. Zreszta usg pokaze dzis.
raczej wysoki, pęka między 18-22mmWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 09:18
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kochane Jak widać przywiało mnie tu jednak z majówek, po wielkiej bitwie, jaką stoczyłam, proszę o wpisanie mnie wstępnie na 25.06 na testowanie Pierwszy monitoring w tym cyklu będzie 12.06 wiec wtedy zobaczymy czy trzeba bedzie zmienić datę. Będzie mi bardzo miło, jeśli wpuscicie mnie do swojego grona staraczek
Betty, dla mnie 19 mm to bylby niski, bo mi pekają wieksze, w poprzednim cyklu 27.7mm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 10:00
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ,przed chwilą przyszła @ sama bez lutki ,cieszę się jak głupia z tego faktu jupi czyli cykl miał 37 dni (mam nadzieje tylko będzie normalna nie jakaś skąpa)
jeśli będę testować w czerwcu to 21-22 bo G ma 22.06 urodzinymizzelka lubi tę wiadomość
-
Samirko to jedziemy na jednym wózku w tym cyklu Ja mialam na szczescie i o dziwo 29dc, a moj maks to 46dc Mój ma urodziny 04.06..miala byc niespodzianka, na 30te urodziny, no ale się nie udało. Kupiłam Mu za to..parowar philipsa
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzerwcóweczki
1 - inezka, Katiś
2 - aisza
3 - aja, Betty Boop
4 - XxMoniaXx, paaulla84
5 - Emily83
6 - Kaśka
7 - Gosiacu
8 - kasia1988, Lulu
9 - slodka100
10 - Iwka, Roxanka, Mega, Paragonik_93
11 - Welonisia, Anuśka, czrnula 22
12 - Rubi
13 -potforzasta, Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja magdaleka_ka,
14 - Ania_84, aTyna
15 - przedszkolanka, kierzynka
16 -
17 -
18 - kwiatuszek789
19 - Nasturcja
20 -
21 - samira
22 -
23 -
24 -
25 - Daisy