Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Samirko to jedziemy na jednym wózku w tym cyklu Ja mialam na szczescie i o dziwo 29dc, a moj maks to 46dc Mój ma urodziny 04.06..miala byc niespodzianka, na 30te urodziny, no ale się nie udało. Kupiłam Mu za to..parowar philipsa
najwyżej będziemy jechali na ślepo haha
hehe to nie to samo co test ciążowy pozytywny ale przynajmniej zdrowo mozna jeśćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 10:19
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Betty a nie masz wykresu majowego ?
No mam, prowadziłam. Ale nie wiem jak go pokazać?
Chyba tak:
https://ovufriend.pl/graph/ef2b5219dc89457786f89d707b7816edWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 14:51
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Daisy nie wierzę !
z jednej strony przykro mi że się nie udało, z drugiej witamy w czerwcu :* :*
u mnie małpeczka poszła se hen daleko
ale dziś zasnęłam z termometrem w gębie i się nie zmierzyło.. no by to gromWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 16:54
Daisy lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ale zespół jelita nadwrażliwego mimo, ze zawsze tak było w 1dc? bo to był w zasaadzie moment kiedy dostawalam wredote...
Daisy przykro mi ze sie jednak nie udało ale z drugiej strony dobrze, ze szybko @ przyszła i nie łudzisz sie,że a może jednak sie udało.
Czerwcowa lista bedzie pięknie zapelniona brzuszkamimizzelka, czrnula 22, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mówię że pewnie skurczy porządnych dostajesz i chce sie organizm oczyścić.. po tak dlugim cyklu i daje popalić ja mam czesto bolesne, kiedys to chodzic nie moglam, a nogi to jakby drgawek dostaly.. doslownie je ciągnęłam po trawniku ;/ o jeny aż mnie trzepie na samą myśl. jakie to bylo nie przyjemne ;/
czrnula 22, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny