X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • aisza Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mam żadnego testu w domu i w sumie to dobrze bo nie będzie mnie ciągnęło do testowania ;) mam tylko 4 owulacyjne o których zapomniałam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 12:01

27.03.2014 [*]
    udało się :) czekamy na Ciebie Skarbie :* <3

10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Eh Samirko! Przytulam Cię mocno! <3

Ja mam imieniny w kwietniu no i z moim mamy w kwietniu rocznice, dzien przed moimi imieninami :p
    <3

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ja mam nieprzyjemne wspomnienia z 15 czerwca ,bo wczoraj właśnie minęła 5 rocznica śmierci brata :(
    u mnie czwarta rocznica jak nie mam taty.. wlasnie w kwietniu.. a w maju rok jak zmarl mi dziadek... ale lepiej odliczać rocznice od przyjemniejszych rzeczy... Patrzenie ciągle wstecz nic nie sprzyja. Oni i tak do nas nie wrócą.

samira lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:
    a ja się skromnie pochwalę, że dziś udało mi się zdać teorię do prawka :) sliniak_2.gif teraz pozostaje wykupić kilka godz. jazdy i podejść do praktycznego :) mam nadzieję, że tym razem szybko się nie zdemotywuję :) w końcu mam na to całe pół roku :P
    gratuluje :)
    Ja już prawko prawie 6 lat mam :) Jakbym miała teraz robić to na bank bym nie zdała ;)

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    ja nie mam żadnego wdomu i sie wściekam bo nie mam jak sprawdzic czy to ciąża czy @ sie spóżnia :PPP ale trzeba być twardym czekam
    ja mam 4 testy :P

kiedyś w Rossmannie kupiłam strumieniowe go+ coś tam były dwa w paczce płaciłam 14,99 a tak kosztują prawie 20 zł

a niedawno w aptece DOZ Quixx 2 w opakowaniu za 5zł

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi jutro stuknie 26 :o kiedy to zleciało fiu fiu .. w lipcu nasza 7 rocznica związku a w październiku całe 4 lata po ślubie..ten czas bardzo szybko mija..a ja w domu nie mam testów by nie korciły bo powiedziałam sobie zero testowania przed terminem @ najwcześniej w dniu @ :) po wyznaczeniu owulacji @ wyznaczyło mi na 24.06 ale się nie przepisuję na liście :P :)

Daisy lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, a ja bym na marzec chciała, to moze się następnym razem uda :)
    Mój ukochany dziadek miał w marcu urodziny, chociaż nie ma go już z nami 9 rok to urodziny i tak obchodzimy :D

• Aneczka98 Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też nie lubię kwietnia, bo akurat 2 lata temu moja ukochana babcia zmarła. Tydzień po świętach. No ale trzeba życ dalej i wierzyć, że Oni tam z góry patrzą na nas i się nami opiekują :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 12:07

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    u mnie czwarta rocznica jak nie mam taty.. wlasnie w kwietniu.. a w maju rok jak zmarl mi dziadek... ale lepiej odliczać rocznice od przyjemniejszych rzeczy... Patrzenie ciągle wstecz nic nie sprzyja. Oni i tak do nas nie wrócą.
    no niestety nie wrócą mój brat ur.się 15.04 zmarł 15.06 dwa miechy po 41
    urodzinach

babcia zmarła 12.05 3lata temu (najukochańsza babcia )

ja jestem z 17.kwietni ale 7 lat młodsza pod brata

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 12:08

• Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi został jeden test i też mnie strasznie korci, żeby go użyć. Ale muszę być silna i choć do środy wytrzymać!

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak czuje ze moze testow bym nie zdała ale jazdę to na pewno i tego dupka co mnie oblał za pierwszym razem tak bym go przewiozła że zapamiętałby to na całe życie! skurczysyn po 50 min jazdy... wyprowadzil mnie z rownowagi zdążyłabym z palcem w dupie przed samochodem.. bo wyjezdzalam z bardzo ruchliwej drogi.. i jakbym miala czekać to bym czekała godzine ;/ a on po hamulach... za 3 razem znow on mial mnie na egzamin i zdałam ale jakie komentarze mial.. eh szkoda gadac ale odpyskowałam mu zaraz... nie dałam się! i zdałam! miałam aby dwa błędy. z czego jeden do tej pory nie rozumiem... wspisał sobie go od tak.. że niby nie kliknęłam ze na prawo jadę a bylam pewna ze odruchowo wcisnęłam.. i powtórzyłam te parkowanie.. ehh..
    i dlatego pamiętaj z dziesiec razy lepiej poczekać niż by mial cie raz dwa opierdaczyć, tym bardziej ze sam mowil ze co tak dlugo czekam.. tam mnie podirytował...

Aneczka98, Tygrysek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja bym chciała rodzic w kwietniu no poczatek maja na moje urodziny ale miałabym prezent najlepszy w zyciu to musze zajsć w sierpniu kurde tak żle i tak niedobrze tyle czekac :( na ciaże :P samirko ja miałam chyba z 5 testów ale wykorzystałąm wszystkie od lutego i teraz nie ma nic i nie kupuje bo znowu będzie to samo przynajmniej naucze sie cierpliowsci :PPP

samira lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    no niestety nie wrócą mój brat ur.się 15.04 zmarł 15.06 dwa miechy po 41
    urodzinach

babcia zmarła 12.05 3lata temu (najukochańsza babcia )

ja jestem z 17.kwietni ale 7 lat młodsza pod brata
    moj mial 48 lat, a zginął 14.04... o godzinie 14...
    tak jak i ślub nie chcialam w 2014.. po prostu tej liczby i miesiąca nie nawidzę. Bo zaraz mi się wszystko przypomina...
    ehh nie ma co odgrzebywać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już nie robię testów jak głupia przed terminem @, mam bo mam ,korzystam z promocji ;)

i nie robię żadnych z czułością poniżej 20ul

Kasia * lubi tę wiadomość

• Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zdałam za 3 razem.
    A za pierwszym to miałam gości z twarzy do szczura podobnego i do tego jeszcze rudy był. Jak go zobaczyłam, to wiedziałam, że mnie obleje. Za drugim razem starego dziadka miałam, a za 3 fajnego co dużo kawałów opowiadał :) No a 3 lata później się okazało, że go policja zgarnęła, bo łapówki brał...
    No i dwa razy na strzałkach warunkowych nie zdałam :/

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój sąsiad rok temu zginął w swoje 36 urodziny jak wracał z pracy. Żona w ciąży i 3 letni synek czekali na niego z tortem, a on już nie wrócił. Nie chcę sobie nawet wyobrażać co sąsiadka czuła jak odebrała telefon z tą wiadomością :(
    A o pierwsze dziecko 8 lat się starali :(

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • Daisy Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prawko zdawałam 13 lutego w piątek o 6 rano :D Zdałam za pierwszym razem :p

A rodzic chcialam w lipcu tak jak moja pierwsza corke, no..to niebawem rodze juz haha bo tak by wychodzilo jak zaczynalam mniej wiecej starania :D

• mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widzisz.. a u mnie same wredoty były.. tzn dwóch aby... ale nie chcialabym tego przeżywać od nowa, ale słyszałam o fajnych egzaminatorach i tak bardzo chcialam ich miec, ale nie ma na to wpływu, mój to wysoki i miał włosy łonowe na głowie... odwrócić go do góry nogami i dobry mop by był :<

Kasia *, Aneczka98, kapturnica lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka98 wrote:
    A mój sąsiad rok temu zginął w swoje 36 urodziny jak wracał z pracy. Żona w ciąży i 3 letni synek czekali na niego z tortem, a on już nie wrócił. Nie chcę sobie nawet wyobrażać co sąsiadka czuła jak odebrała telefon z tą wiadomością :(
    A o pierwsze dziecko 8 lat się starali :(
    mozemy sobie tylko to wyobrazić.. choć na samą myśl ociekają mnie ciarki.. i smutek.
    Ja za kazdym razem tak się oglądam za mężem żeby coś nie zrobil.. najchętniej to bym łaziła ciągle za nim..

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zdawalam na nowym zasadach i bylo cholernie trudno ale sie nie poddalam.zdalam i sobie smigam autkiem kiedys bede dzidzi swoje wozic ;)) wiec Magdalena trzymam kciuki i nie poddawaj sie ;**

mizzelka, Kasia * lubią tę wiadomość

‹‹ 372 373 374 375 376 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ