X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • aisza Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mam żadnego testu w domu i w sumie to dobrze bo nie będzie mnie ciągnęło do testowania ;) mam tylko 4 owulacyjne o których zapomniałam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 12:01

27.03.2014 [*]
    udało się :) czekamy na Ciebie Skarbie :* <3

10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Eh Samirko! Przytulam Cię mocno! <3

Ja mam imieniny w kwietniu no i z moim mamy w kwietniu rocznice, dzien przed moimi imieninami :p
    <3

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ja mam nieprzyjemne wspomnienia z 15 czerwca ,bo wczoraj właśnie minęła 5 rocznica śmierci brata :(
    u mnie czwarta rocznica jak nie mam taty.. wlasnie w kwietniu.. a w maju rok jak zmarl mi dziadek... ale lepiej odliczać rocznice od przyjemniejszych rzeczy... Patrzenie ciągle wstecz nic nie sprzyja. Oni i tak do nas nie wrócą.

samira lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:
    a ja się skromnie pochwalę, że dziś udało mi się zdać teorię do prawka :) sliniak_2.gif teraz pozostaje wykupić kilka godz. jazdy i podejść do praktycznego :) mam nadzieję, że tym razem szybko się nie zdemotywuję :) w końcu mam na to całe pół roku :P
    gratuluje :)
    Ja już prawko prawie 6 lat mam :) Jakbym miała teraz robić to na bank bym nie zdała ;)

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    ja nie mam żadnego wdomu i sie wściekam bo nie mam jak sprawdzic czy to ciąża czy @ sie spóżnia :PPP ale trzeba być twardym czekam
    ja mam 4 testy :P

kiedyś w Rossmannie kupiłam strumieniowe go+ coś tam były dwa w paczce płaciłam 14,99 a tak kosztują prawie 20 zł

a niedawno w aptece DOZ Quixx 2 w opakowaniu za 5zł

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi jutro stuknie 26 :o kiedy to zleciało fiu fiu .. w lipcu nasza 7 rocznica związku a w październiku całe 4 lata po ślubie..ten czas bardzo szybko mija..a ja w domu nie mam testów by nie korciły bo powiedziałam sobie zero testowania przed terminem @ najwcześniej w dniu @ :) po wyznaczeniu owulacji @ wyznaczyło mi na 24.06 ale się nie przepisuję na liście :P :)

Daisy lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, a ja bym na marzec chciała, to moze się następnym razem uda :)
    Mój ukochany dziadek miał w marcu urodziny, chociaż nie ma go już z nami 9 rok to urodziny i tak obchodzimy :D

• Aneczka98 Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też nie lubię kwietnia, bo akurat 2 lata temu moja ukochana babcia zmarła. Tydzień po świętach. No ale trzeba życ dalej i wierzyć, że Oni tam z góry patrzą na nas i się nami opiekują :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 12:07

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    u mnie czwarta rocznica jak nie mam taty.. wlasnie w kwietniu.. a w maju rok jak zmarl mi dziadek... ale lepiej odliczać rocznice od przyjemniejszych rzeczy... Patrzenie ciągle wstecz nic nie sprzyja. Oni i tak do nas nie wrócą.
    no niestety nie wrócą mój brat ur.się 15.04 zmarł 15.06 dwa miechy po 41
    urodzinach

babcia zmarła 12.05 3lata temu (najukochańsza babcia )

ja jestem z 17.kwietni ale 7 lat młodsza pod brata

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 12:08

• Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi został jeden test i też mnie strasznie korci, żeby go użyć. Ale muszę być silna i choć do środy wytrzymać!

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak czuje ze moze testow bym nie zdała ale jazdę to na pewno i tego dupka co mnie oblał za pierwszym razem tak bym go przewiozła że zapamiętałby to na całe życie! skurczysyn po 50 min jazdy... wyprowadzil mnie z rownowagi zdążyłabym z palcem w dupie przed samochodem.. bo wyjezdzalam z bardzo ruchliwej drogi.. i jakbym miala czekać to bym czekała godzine ;/ a on po hamulach... za 3 razem znow on mial mnie na egzamin i zdałam ale jakie komentarze mial.. eh szkoda gadac ale odpyskowałam mu zaraz... nie dałam się! i zdałam! miałam aby dwa błędy. z czego jeden do tej pory nie rozumiem... wspisał sobie go od tak.. że niby nie kliknęłam ze na prawo jadę a bylam pewna ze odruchowo wcisnęłam.. i powtórzyłam te parkowanie.. ehh..
    i dlatego pamiętaj z dziesiec razy lepiej poczekać niż by mial cie raz dwa opierdaczyć, tym bardziej ze sam mowil ze co tak dlugo czekam.. tam mnie podirytował...

Aneczka98, Tygrysek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja bym chciała rodzic w kwietniu no poczatek maja na moje urodziny ale miałabym prezent najlepszy w zyciu to musze zajsć w sierpniu kurde tak żle i tak niedobrze tyle czekac :( na ciaże :P samirko ja miałam chyba z 5 testów ale wykorzystałąm wszystkie od lutego i teraz nie ma nic i nie kupuje bo znowu będzie to samo przynajmniej naucze sie cierpliowsci :PPP

samira lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    no niestety nie wrócą mój brat ur.się 15.04 zmarł 15.06 dwa miechy po 41
    urodzinach

babcia zmarła 12.05 3lata temu (najukochańsza babcia )

ja jestem z 17.kwietni ale 7 lat młodsza pod brata
    moj mial 48 lat, a zginął 14.04... o godzinie 14...
    tak jak i ślub nie chcialam w 2014.. po prostu tej liczby i miesiąca nie nawidzę. Bo zaraz mi się wszystko przypomina...
    ehh nie ma co odgrzebywać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już nie robię testów jak głupia przed terminem @, mam bo mam ,korzystam z promocji ;)

i nie robię żadnych z czułością poniżej 20ul

Kasia * lubi tę wiadomość

• Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zdałam za 3 razem.
    A za pierwszym to miałam gości z twarzy do szczura podobnego i do tego jeszcze rudy był. Jak go zobaczyłam, to wiedziałam, że mnie obleje. Za drugim razem starego dziadka miałam, a za 3 fajnego co dużo kawałów opowiadał :) No a 3 lata później się okazało, że go policja zgarnęła, bo łapówki brał...
    No i dwa razy na strzałkach warunkowych nie zdałam :/

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój sąsiad rok temu zginął w swoje 36 urodziny jak wracał z pracy. Żona w ciąży i 3 letni synek czekali na niego z tortem, a on już nie wrócił. Nie chcę sobie nawet wyobrażać co sąsiadka czuła jak odebrała telefon z tą wiadomością :(
    A o pierwsze dziecko 8 lat się starali :(

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • Daisy Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prawko zdawałam 13 lutego w piątek o 6 rano :D Zdałam za pierwszym razem :p

A rodzic chcialam w lipcu tak jak moja pierwsza corke, no..to niebawem rodze juz haha bo tak by wychodzilo jak zaczynalam mniej wiecej starania :D

• mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widzisz.. a u mnie same wredoty były.. tzn dwóch aby... ale nie chcialabym tego przeżywać od nowa, ale słyszałam o fajnych egzaminatorach i tak bardzo chcialam ich miec, ale nie ma na to wpływu, mój to wysoki i miał włosy łonowe na głowie... odwrócić go do góry nogami i dobry mop by był :<

Kasia *, Aneczka98, kapturnica lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka98 wrote:
    A mój sąsiad rok temu zginął w swoje 36 urodziny jak wracał z pracy. Żona w ciąży i 3 letni synek czekali na niego z tortem, a on już nie wrócił. Nie chcę sobie nawet wyobrażać co sąsiadka czuła jak odebrała telefon z tą wiadomością :(
    A o pierwsze dziecko 8 lat się starali :(
    mozemy sobie tylko to wyobrazić.. choć na samą myśl ociekają mnie ciarki.. i smutek.
    Ja za kazdym razem tak się oglądam za mężem żeby coś nie zrobil.. najchętniej to bym łaziła ciągle za nim..

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zdawalam na nowym zasadach i bylo cholernie trudno ale sie nie poddalam.zdalam i sobie smigam autkiem kiedys bede dzidzi swoje wozic ;)) wiec Magdalena trzymam kciuki i nie poddawaj sie ;**

mizzelka, Kasia * lubią tę wiadomość

‹‹ 372 373 374 375 376 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ