Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasika8303 wrote:Ja prawko zdałam za 1 razem Cud był
Kochane beta 278,30 ( 4tc) i Progesteron 39,42. Dobry ten Progesteron?
Kochana progesteron masz przezajebisty!!! Piekny, ciazowy. Teraz powtorka z bety i prg za dwie doby, na pewno wszystko bedzie ok A jak tam Twoje plamienia?mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaśka liczy się to jak wzrosło w odstępie od ostatniego badania.Nie wiem, czy robiłaś wcześniej betę, ale jak nie to tak jak mówi Daisy, powtórka bety.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Ewelcia wrote:Kasik a robiłaś wcześniej betę - żeby sprawdzić przyrost czy nie?
Nie to 1 beta, to jest dopiero 33 dc. W środę jeszcze zrobię, jak będzie przyrastać to już więcej robić nie będę.
Dzwoniłam do gina to na razie mam nie przychodzić, bo nie będzie jeszcze z taką betą nic widać, a plamienia jak ustały to super.kasia_1988, Daisy, Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Kochana progesteron masz przezajebisty!!! Piekny, ciazowy. Teraz powtorka z bety i prg za dwie doby, na pewno wszystko bedzie ok A jak tam Twoje plamienia?
Plamień zero, dlatego gin nie każe mi przychodzić. Mówi, że to były plamienia @ prawdopodobnie, organizm na chama chce dostać @. Ja mu dostanę!!! Ma mi tam kropka rozwijać!
Betę powtórzę w środę. Progesteronu gin nie każe powtarzać.Ewa99, Daisy, samira, mizzelka, Ewelcia, Rybeńka, Sue lubią tę wiadomość
-
Ewa99 wrote:Dziewczyny co robicie na obiad? Mnie strasznie korci zrobić wielką pizze, ale szukam sama sobie wymówki, żeby jednak zjeść coś mniej kalorycznego
Ja dziś mam zupkę jarzynową -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Spytam tylko bo naprawdę nie wiem, prosze o wyrozumiałość- dlaczego często z pierwszą betą robi się też progesteron?
Ja Progesteron zrobiłam tylko dlatego, że plamiłam 2 dni, a mogło to być spowodowane niskim progesteronem. -
Hej Nona, odpowiedni poziom progesteronu pozwala utrzymac ciąze - to on powstaje z cialka zoltego po peknietym pęcherzyku i on pozwala sie zagniezdzic zarodkowi i utrzymac ciaze, np. plamienia to niski poziom progesteronu, tak samo plamienia przed @ w trakcie cyklu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 12:48
mizzelka, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Spytam tylko bo naprawdę nie wiem, prosze o wyrozumiałość- dlaczego często z pierwszą betą robi się też progesteron?
Nona bo jeśli progesteron wyjdzie niski to bardzo duże prawdopodobieństwo że ciąza nie utrzyma się, jest to tzw ciąża biochemiczna, tak było w moim przypadku...27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny