X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona, na dobrą sprawę bety też przeciez nie musisz robić :) Wiele dziewczyn nadal polega jedynie na testach ciążowych i mają się dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:52

Ewelcia lubi tę wiadomość

• aisza Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Nona, na dobrą sprawę bety też przeciez nie musisz robić :) Wiele dziewczyn nadal polega jedynie na testach ciążowych i mają się dobrze :)

Dokładnie :) ja bete poszłam zrobić bo testy kiepsko wychodzily ;) beta niestety zamiast rosnąć malała a do tego niski progesteron bo jedynie 4,68

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 12:56

27.03.2014 [*]
    udało się :) czekamy na Ciebie Skarbie :* <3

10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasika i teraz to bym tych ze szpitala popukała i to ostro w ten kaczy łeb!

jutro beta będzie jeszcze lepsza <3 bynajmniej juz wiesz gdzie NIE IŚĆ w razie porodu czy opieki...

Tygrysek lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa ale ochoty mi narobiłaś .. tez bym zjadła. muszę kupić drozdze i zrobic.. pol dla męża łagodną a dla mnie ostrą <3

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahhaah a ja jak głupia czekam na wizyte u mojego doktorka :):):) kurde ale jestem jego ciekawa, jest podobno mega przystojny!!!!!!!!
    ale ze mnie głupek...zamiast byc ciekawa czy bedzie serduszko to ja o odktorku myśle :) buahhaha

ale ku scisłosci mam nadzieje ze bedzie serduszki i wszystko na swoim miejscu ::):):)

Ewa99, aisza, julita, samira, Ewelcia lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, a ja to na odwrotnie :p Tzn ostra lubię, ale wolę na słodko ;)

mizzelka lubi tę wiadomość

• aisza Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uwielbiam jeść ostro, mąż niestety nie, więc musze wypośrodkować jak coś robię ;) wczoraj dałam sobie upust bo ja zjadlam pizze mega ostrą a mąż normalną ;)

27.03.2014 [*]
    udało się :) czekamy na Ciebie Skarbie :* <3

10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku, męża lepiej za sobą nie zabieraj :P
    Mój gin to już starszy facet, ale przystojny i cały czas pół szpitala za nim lata, tam gdzie jest ordynatorem :P
    W razie jakiegoś usg jak się uda zaciążyć to boję się, że jak mąż go zobaczy to będzie kazał zmienić, zazdrośnik :P

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehheeh nie...ja mam wizyte o 11.30 wiec urywam sie z pracy!!! moj R akurat nie jest zazdrosny a na punkcie groszka bardzo przewrazliwiony- juz!!!!! wiec najwazniejsze dla niego zebysmy mieli dobra opieke :D wiec mysle ze nie bedzie mial nic przeciwko no chyba ze to na prawde mega sexi gość :):) nie wiem, poki co nie widziałam :D:D

Ewa99 lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisza wrote:
    Dokładnie :) ja bete poszłam zrobić bo testy kiepsko wychodzily ;) beta niestety zamiast rosnąć malała a do tego niski progesteron bo jedynie 4,68

ja też mam niski progesteron bo tylko 8 ale mam lutke wrazie czego no gin mi powiedizla ze jak progesteron jest ponizej 5 to ciezko utrzymac ciaze dlatego ja ma wdomku lutke i jakby co mam sie nia i nospa nafaszerowac i lezec plackiem a bedzie ok ja trzymam za Ciebie kciuki kochana myslals zeby brac lutke albo duphaston w ciagu cyklu on ci podnieise progesteron i wrazie ciazy bedziesz miala chociaz to 8 na poczatku zeby ciaza nie poleciala

Ewelcia lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj gin przy pierwszej ciazy i potem jeszcze chodzilam tez do niego, w sumie z 10 lat, to taaaki przystojniak <3. Wysoki, ciemne wlosy, oczy, troche siwizny bo po 40tce spokojnie juz jest moze i ok 50 tki :) Tez jest ordynatorem w jednej klinicie :D Teraz za to mam fajna babke, bardzo ladna, lekko przy sobie, ale naprawde z buzi jest sliczna, brunetka :)

Rudasek, Nona lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ide do niego pierwszy raz! ale kolezanka mi opowiadała jak poszła z inna kolezanka :D i jak otworzył drzwi to ją zatkało!! no ale sa gusta i gusciki, ona sika po portkach na jego widok a dla mnire moze byc " taki sobie"...no ale zobacze i przekonam sie za tydzien :)
    dowcip ma bo dzwonie do niego pierwszy raz a ten sie ze mna zegan " pa pa " hehehhe

Daisy, Ewa99 lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisza wrote:
    ja uwielbiam jeść ostro, mąż niestety nie, więc musze wypośrodkować jak coś robię ;) wczoraj dałam sobie upust bo ja zjadlam pizze mega ostrą a mąż normalną ;)
    dokladnie to samo.. mam problem w kuchni, ale robię łagodne i dopiero potem coś tam dopieprze itp :) dla samej siebie :) kurde zawsze mi sie faceci kojarzą z ostrym jedzeniem :D

Daisy, Ewa99 lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robie na lagodnie, no bo dziecko. Maz ma zestaw przypraw w kuchni, jak chce to uzywa :p

• kasika8303 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tamtego miałam przystojniachę :-) Jak leżałam i czekałam na zabieg to laski piszczały za nim :-)
    Teraz zmieniłam gina bo tamten tylko w czw przyjmował i zero z nim kontaktu :-(
    A to jednak najważniejsze.

W tamtej ciąży miałam progesteron 4,0, brałam luteinę ale i tak się nie udało.

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Kasika i teraz to bym tych ze szpitala popukała i to ostro w ten kaczy łeb!

jutro beta będzie jeszcze lepsza <3 bynajmniej juz wiesz gdzie NIE IŚĆ w razie porodu czy opieki...

Mój M chce tam dziś pojechać, ale powiedziałam, aby dał już spokój.
    A powiem Ci dr miał kaczy łeb :-) Taki dużyyyyy, niewymiarowy :-)

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz masz duuzy kasienka..wiec tym sie nie martw!!! ja mam niższy i poki co sie nie denerwuje, zobacze co mi powie doktorek jak zobaczy badania!!! :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój z okularami gin.. ponad 40... niezbyt no nautura go w urodę przyspożyła, ale przyjemny i rozmowny i to się liczy :) co prawda prywatnie ale uwierzcie mi.. na moje okolice to tak cięzko dostać się na fundusz że to szok, nawet z wyrywaniem zęba musiałam czekać od 4 nad ranem.. a przyjął mnie dopiero o 10 i już byłam piąta ;/ uff ostatnia ale sie udalo.
    a co dopiero do gin latać z brzuchem i czekać tak z rańca jeszcze baby wredne.. w kolejce... bo jak sie wrocisz ponownie z wynikami to by cię pożarły na żywca :O
    dlatego wolę na spokojnie na luziku po południu bryknąć na wizytę i w spokoju czekać na USG :) i siedze ile chce.. osttanio mialam byc na 5 minut a siedzialam 30 :D

kasika8303 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypiłam sobie kawę bo oczy mi się kleją nadal.. nawet mi zasmakowała o dziwo :D
    a nigdy nie pije :D

‹‹ 375 376 377 378 379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ