X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona, na dobrą sprawę bety też przeciez nie musisz robić :) Wiele dziewczyn nadal polega jedynie na testach ciążowych i mają się dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 12:52

Ewelcia lubi tę wiadomość

• aisza Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Nona, na dobrą sprawę bety też przeciez nie musisz robić :) Wiele dziewczyn nadal polega jedynie na testach ciążowych i mają się dobrze :)

Dokładnie :) ja bete poszłam zrobić bo testy kiepsko wychodzily ;) beta niestety zamiast rosnąć malała a do tego niski progesteron bo jedynie 4,68

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 12:56

27.03.2014 [*]
    udało się :) czekamy na Ciebie Skarbie :* <3

10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasika i teraz to bym tych ze szpitala popukała i to ostro w ten kaczy łeb!

jutro beta będzie jeszcze lepsza <3 bynajmniej juz wiesz gdzie NIE IŚĆ w razie porodu czy opieki...

Tygrysek lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa ale ochoty mi narobiłaś .. tez bym zjadła. muszę kupić drozdze i zrobic.. pol dla męża łagodną a dla mnie ostrą <3

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahhaah a ja jak głupia czekam na wizyte u mojego doktorka :):):) kurde ale jestem jego ciekawa, jest podobno mega przystojny!!!!!!!!
    ale ze mnie głupek...zamiast byc ciekawa czy bedzie serduszko to ja o odktorku myśle :) buahhaha

ale ku scisłosci mam nadzieje ze bedzie serduszki i wszystko na swoim miejscu ::):):)

Ewa99, aisza, julita, samira, Ewelcia lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, a ja to na odwrotnie :p Tzn ostra lubię, ale wolę na słodko ;)

mizzelka lubi tę wiadomość

• aisza Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uwielbiam jeść ostro, mąż niestety nie, więc musze wypośrodkować jak coś robię ;) wczoraj dałam sobie upust bo ja zjadlam pizze mega ostrą a mąż normalną ;)

27.03.2014 [*]
    udało się :) czekamy na Ciebie Skarbie :* <3

10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku, męża lepiej za sobą nie zabieraj :P
    Mój gin to już starszy facet, ale przystojny i cały czas pół szpitala za nim lata, tam gdzie jest ordynatorem :P
    W razie jakiegoś usg jak się uda zaciążyć to boję się, że jak mąż go zobaczy to będzie kazał zmienić, zazdrośnik :P

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehheeh nie...ja mam wizyte o 11.30 wiec urywam sie z pracy!!! moj R akurat nie jest zazdrosny a na punkcie groszka bardzo przewrazliwiony- juz!!!!! wiec najwazniejsze dla niego zebysmy mieli dobra opieke :D wiec mysle ze nie bedzie mial nic przeciwko no chyba ze to na prawde mega sexi gość :):) nie wiem, poki co nie widziałam :D:D

Ewa99 lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisza wrote:
    Dokładnie :) ja bete poszłam zrobić bo testy kiepsko wychodzily ;) beta niestety zamiast rosnąć malała a do tego niski progesteron bo jedynie 4,68

ja też mam niski progesteron bo tylko 8 ale mam lutke wrazie czego no gin mi powiedizla ze jak progesteron jest ponizej 5 to ciezko utrzymac ciaze dlatego ja ma wdomku lutke i jakby co mam sie nia i nospa nafaszerowac i lezec plackiem a bedzie ok ja trzymam za Ciebie kciuki kochana myslals zeby brac lutke albo duphaston w ciagu cyklu on ci podnieise progesteron i wrazie ciazy bedziesz miala chociaz to 8 na poczatku zeby ciaza nie poleciala

Ewelcia lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj gin przy pierwszej ciazy i potem jeszcze chodzilam tez do niego, w sumie z 10 lat, to taaaki przystojniak <3. Wysoki, ciemne wlosy, oczy, troche siwizny bo po 40tce spokojnie juz jest moze i ok 50 tki :) Tez jest ordynatorem w jednej klinicie :D Teraz za to mam fajna babke, bardzo ladna, lekko przy sobie, ale naprawde z buzi jest sliczna, brunetka :)

Rudasek, Nona lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ide do niego pierwszy raz! ale kolezanka mi opowiadała jak poszła z inna kolezanka :D i jak otworzył drzwi to ją zatkało!! no ale sa gusta i gusciki, ona sika po portkach na jego widok a dla mnire moze byc " taki sobie"...no ale zobacze i przekonam sie za tydzien :)
    dowcip ma bo dzwonie do niego pierwszy raz a ten sie ze mna zegan " pa pa " hehehhe

Daisy, Ewa99 lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisza wrote:
    ja uwielbiam jeść ostro, mąż niestety nie, więc musze wypośrodkować jak coś robię ;) wczoraj dałam sobie upust bo ja zjadlam pizze mega ostrą a mąż normalną ;)
    dokladnie to samo.. mam problem w kuchni, ale robię łagodne i dopiero potem coś tam dopieprze itp :) dla samej siebie :) kurde zawsze mi sie faceci kojarzą z ostrym jedzeniem :D

Daisy, Ewa99 lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robie na lagodnie, no bo dziecko. Maz ma zestaw przypraw w kuchni, jak chce to uzywa :p

• kasika8303 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tamtego miałam przystojniachę :-) Jak leżałam i czekałam na zabieg to laski piszczały za nim :-)
    Teraz zmieniłam gina bo tamten tylko w czw przyjmował i zero z nim kontaktu :-(
    A to jednak najważniejsze.

W tamtej ciąży miałam progesteron 4,0, brałam luteinę ale i tak się nie udało.

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Kasika i teraz to bym tych ze szpitala popukała i to ostro w ten kaczy łeb!

jutro beta będzie jeszcze lepsza <3 bynajmniej juz wiesz gdzie NIE IŚĆ w razie porodu czy opieki...

Mój M chce tam dziś pojechać, ale powiedziałam, aby dał już spokój.
    A powiem Ci dr miał kaczy łeb :-) Taki dużyyyyy, niewymiarowy :-)

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz masz duuzy kasienka..wiec tym sie nie martw!!! ja mam niższy i poki co sie nie denerwuje, zobacze co mi powie doktorek jak zobaczy badania!!! :D

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój z okularami gin.. ponad 40... niezbyt no nautura go w urodę przyspożyła, ale przyjemny i rozmowny i to się liczy :) co prawda prywatnie ale uwierzcie mi.. na moje okolice to tak cięzko dostać się na fundusz że to szok, nawet z wyrywaniem zęba musiałam czekać od 4 nad ranem.. a przyjął mnie dopiero o 10 i już byłam piąta ;/ uff ostatnia ale sie udalo.
    a co dopiero do gin latać z brzuchem i czekać tak z rańca jeszcze baby wredne.. w kolejce... bo jak sie wrocisz ponownie z wynikami to by cię pożarły na żywca :O
    dlatego wolę na spokojnie na luziku po południu bryknąć na wizytę i w spokoju czekać na USG :) i siedze ile chce.. osttanio mialam byc na 5 minut a siedzialam 30 :D

kasika8303 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypiłam sobie kawę bo oczy mi się kleją nadal.. nawet mi zasmakowała o dziwo :D
    a nigdy nie pije :D

‹‹ 375 376 377 378 379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ