Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:a ja bym chciała rodzic w kwietniu no poczatek maja na moje urodziny ale miałabym prezent najlepszy w zyciu to musze zajsć w sierpniu kurde tak żle i tak niedobrze tyle czekac na ciaże samirko ja miałam chyba z 5 testów ale wykorzystałąm wszystkie od lutego i teraz nie ma nic i nie kupuje bo znowu będzie to samo przynajmniej naucze sie cierpliowsci :PPP
jak by się w tym cyklu udało termin z @ 28 luty a z owulacji 2-3.marzecKasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwonaa11 wrote:No a ja juz pisalam gdyby teraz sie udalo to bym miala termin na 3 marzec na moje urodziny ! najpiekniekszy prezent jaki moglabym sobie wymarzyc
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Ah znowu tyle nadrabiania
Kasik trzymam kciuki i mam nadzieję że beta będzie duuuuuuża! Skoro plamienie ustało to jest super
Ewa twój negaty strasznie mnie zdołował bo kompletnie nie tak wyobrażałam sobie Twój cykl i zaczęłam się doszukiwać co mogłyśmy przegapić. Fazę po owulacyjną masz zdecydowanie za długą więc coś tam nie tak... myślę że Ovu źle wyznaczył Ci owulację stąd ten negatywny test w 19dc był wyraźny skok, może to tam była owulacja, potem w 25dc implantacja? Wtedy na test jest za wcześnie... tylko dlaczego wtedy śluzu płodnego nie ma?
W każdym razie póki nie ma @ to jest jeszcze nadzieja
Co do tych fioletowych stron to zawsze w każdym miesiący znajdzie się jakaś mądrala... Byłam w październikowych i grudniowych mamusiach i powiem Wam że zawsze któraś mi działała na nerwy i wszczynała niepotrzebnie kłótnię Szczytem było jak wybuchła wojno o to gdzie mierzyć temperaturę - mówię Wam akcja nie z tej ziemi Czytałam to forum z wózkami i powiem Wam że jak jakimś cudem uda mi się dołączyć to tego forum bo już wiem której tam nie zniosę
samira, Daisy lubią tę wiadomość
-
Ja prawko zdałam za 1 razem Cud był
Kochane beta 278,30 ( 4tc) i Progesteron 39,42. Dobry ten Progesteron?Ewelcia, Daisy, Brawurka84, mizzelka, Kasia *, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:mozemy sobie tylko to wyobrazić.. choć na samą myśl ociekają mnie ciarki.. i smutek.
Ja za kazdym razem tak się oglądam za mężem żeby coś nie zrobil.. najchętniej to bym łaziła ciągle za nim..
-
o jezusie...to czemu ja mam bete tak duzą ( 4700)....czyzby faktycznie bliźniaki????
a na progesteronie tez sie nie znam..mój 27, 3 wiec tez nie wiem czy ok!samira lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:o jezusie...to czemu ja mam bete tak duzą ( 4700)....czyzby faktycznie bliźniaki????
a na progesteronie tez sie nie znam..mój 27, 3 wiec tez nie wiem czy ok!
4700 to 5tc według mojego laboratoriumAneczka98 lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Ja prawko zdałam za 1 razem Cud był
Kochane beta 278,30 ( 4tc) i Progesteron 39,42. Dobry ten Progesteron?
gratulacje! Piękna beta i progesteron też27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:o jezusie...to czemu ja mam bete tak duzą ( 4700)....czyzby faktycznie bliźniaki????
na progesteronie tez sie nie znam..mój 27, 3 wiec tez nie wiem czy ok!
Rudasku a kiedy masz wizytę? Ciekawa jestem co u Ciebie wyjdzie Może trojaczki? -
nick nieaktualny
-
Ewcia prosze CIe : ide na wizyte w srode, ale lekarz podobno do dupy ide na NFZ tak nma prawde wyłudzić troche badan na kase a do mojego doktorka ktory sie bedzie mna opiekował ide 25 czerwca! czyli za lekko ponad tydzien!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny