Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:a ja bym chciała rodzic w kwietniu no poczatek maja na moje urodziny ale miałabym prezent najlepszy w zyciu to musze zajsć w sierpniu kurde tak żle i tak niedobrze tyle czekac
na ciaże
samirko ja miałam chyba z 5 testów ale wykorzystałąm wszystkie od lutego i teraz nie ma nic i nie kupuje bo znowu będzie to samo przynajmniej naucze sie cierpliowsci :PPP
jak by się w tym cyklu udało termin z @ 28 luty a z owulacji 2-3.marzecKasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwonaa11 wrote:No a ja juz pisalam gdyby teraz sie udalo to bym miala termin na 3 marzec na moje urodziny !
najpiekniekszy prezent jaki moglabym sobie wymarzyc
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Ah znowu tyle nadrabiania
Kasik trzymam kciuki i mam nadzieję że beta będzie duuuuuuża! Skoro plamienie ustało to jest super
Ewa twój negaty strasznie mnie zdołował bo kompletnie nie tak wyobrażałam sobie Twój cykl i zaczęłam się doszukiwać co mogłyśmy przegapić. Fazę po owulacyjną masz zdecydowanie za długą więc coś tam nie tak... myślę że Ovu źle wyznaczył Ci owulację stąd ten negatywny testw 19dc był wyraźny skok, może to tam była owulacja, potem w 25dc implantacja? Wtedy na test jest za wcześnie... tylko dlaczego wtedy śluzu płodnego nie ma?
W każdym razie póki nie ma @ to jest jeszcze nadzieja
Co do tych fioletowych stron to zawsze w każdym miesiący znajdzie się jakaś mądrala... Byłam w październikowych i grudniowych mamusiach i powiem Wam że zawsze któraś mi działała na nerwy i wszczynała niepotrzebnie kłótnięSzczytem było jak wybuchła wojno o to gdzie mierzyć temperaturę - mówię Wam akcja nie z tej ziemi
Czytałam to forum z wózkami i powiem Wam że jak jakimś cudem uda mi się dołączyć to tego forum bo już wiem której tam nie zniosę
samira, Daisy lubią tę wiadomość
-
Ja prawko zdałam za 1 razem
Cud był
Kochane beta 278,30 ( 4tc) i Progesteron 39,42. Dobry ten Progesteron?Ewelcia, Daisy, Brawurka84, mizzelka, Kasia *, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:mozemy sobie tylko to wyobrazić.. choć na samą myśl ociekają mnie ciarki.. i smutek.
Ja za kazdym razem tak się oglądam za mężem żeby coś nie zrobil.. najchętniej to bym łaziła ciągle za nim..
-
o jezusie...to czemu ja mam bete tak duzą ( 4700)....czyzby faktycznie bliźniaki????
a na progesteronie tez sie nie znam..mój 27, 3 wiec tez nie wiem czy ok!samira lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:o jezusie...to czemu ja mam bete tak duzą ( 4700)....czyzby faktycznie bliźniaki????
a na progesteronie tez sie nie znam..mój 27, 3 wiec tez nie wiem czy ok!
4700 to 5tc według mojego laboratoriumAneczka98 lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Ja prawko zdałam za 1 razem
Cud był
Kochane beta 278,30 ( 4tc) i Progesteron 39,42. Dobry ten Progesteron?
gratulacje! Piękna beta i progesteron też27.03.2014 [*]
udało sięczekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:o jezusie...to czemu ja mam bete tak duzą ( 4700)....czyzby faktycznie bliźniaki????
na progesteronie tez sie nie znam..mój 27, 3 wiec tez nie wiem czy ok!
Rudasku a kiedy masz wizytę? Ciekawa jestem co u Ciebie wyjdzieMoże trojaczki?
-
nick nieaktualny
-
Ewcia prosze CIe
: ide na wizyte w srode, ale lekarz podobno do dupy ide na NFZ tak nma prawde wyłudzić troche badan na kase
a do mojego doktorka ktory sie bedzie mna opiekował ide 25 czerwca! czyli za lekko ponad tydzien!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny