Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja się skromnie pochwalę, że dziś udało mi się zdać teorię do prawka teraz pozostaje wykupić kilka godz. jazdy i podejść do praktycznego mam nadzieję, że tym razem szybko się nie zdemotywuję w końcu mam na to całe pół roku
Daisy, Kasia *, Ewa99, mizzelka, samira, Aneczka98, Ewelcia, Tygrysek, Sue lubią tę wiadomość
-
Zajsonku błagam Cię zluzuj szelki
Nawet jesli faktycznie wczoraj bylo zagniezdzenie i ten spadek mialby o tym swiadczyc, to hcg bedzie widoczne dopiero jutro. i to prze zbadanie z krwi, a nie przez test ciazowy!
pamietaj ze stezenie hcg we krwi jest mocniejsze i tez inaczej oznaczane niz to w moczu, wiec z tym sikańcem to daj sobie poki co spokoj PRzeciez jezeli fasolinda tam ma byc, to jestZajsonek, Aneczka98 lubią tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:a ja się skromnie pochwalę, że dziś udało mi się zdać teorię do prawka teraz pozostaje wykupić kilka godz. jazdy i podejść do praktycznego mam nadzieję, że tym razem szybko się nie zdemotywuję w końcu mam na to całe pół roku
aaaaaa gratulacje kochana!!! Pospiesz sie ze zdawaniem, bo dzis mowili, ze pula pytan w teorii ma wzrosnac do 3000Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 11:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:a ja się skromnie pochwalę, że dziś udało mi się zdać teorię do prawka teraz pozostaje wykupić kilka godz. jazdy i podejść do praktycznego mam nadzieję, że tym razem szybko się nie zdemotywuję w końcu mam na to całe pół roku
gratulacje magdziu zdasz napewno praktyczny my tu wszystkie trzymamy kciuki za Ciebie -
nick nieaktualnymizzelka wrote:no zobaczymy co tam się wymodzi a jak się nie uda to trudno się mówi, siła wyższa Ale nie chciałabym rodzić już w kwietniu bo tego miesiąca nienawidzę
na pewno jak się uda to powiem męzowi że jak się intenso postarał to się i udało no ale czekam cierpliwie.. niedługo i u cb zawita.. max jutroKasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:a ja się skromnie pochwalę, że dziś udało mi się zdać teorię do prawka teraz pozostaje wykupić kilka godz. jazdy i podejść do praktycznego mam nadzieję, że tym razem szybko się nie zdemotywuję w końcu mam na to całe pół roku
-
Magda_lena88 wrote:a ja się skromnie pochwalę, że dziś udało mi się zdać teorię do prawka teraz pozostaje wykupić kilka godz. jazdy i podejść do praktycznego mam nadzieję, że tym razem szybko się nie zdemotywuję w końcu mam na to całe pół roku
Gratuluje! tak sobie myślę że jakbym miała teraz zdawać prawko to bym go oblała tak więc ciesze się że juz mam to za sobą27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Zasjonek dlatego lepiej nie mieć zapasu w domu:D mnie też zawsze korci, dlatego kupuje w ostatniej chwili:) oby ten wczorajszy spadek był na zagnieżdżenie:)
magda_lena gratuluje:) teraz najgorsze przed tobą, ale ważne jest aby podejsć do tego na luzie, wtedy zawsze się udaje:)Zajsonek, Aneczka98 lubią tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:a ja mam niezbyt przyjemne wspomnienia z tym miesiącem
No ale że masz urodziny to jedyny jego plusWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 12:00
-
dziękuję za gratulację dla mnie powrót do tego by zamknąć ten rozdział pt."prawo jazdy" to też odskocznia od tematu "starania" wiem, że z praktycznym będzie gorzej ale w końcu się uda jak dla mnie to mogli by jeszcze usunąć ten łuk do tyłu
samira, mizzelka, Aneczka98 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny