X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizellka a mi właśnie jakoś marzec nie pasuje, ale nie miesiąc w sumie jest najważniejszy, ważne żeby w końcu fasolka się pojawiła:D

mizzelka, Zajsonek lubią tę wiadomość

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boże mam 4 testy w domu :)
    jeden bobo-test strumieniowy 10 mlu /ml
    i trzy pink 25 mlu/ml :)
    tak mnie korci, ale jeszcze za wcześnie :(
    muszę się czymś zająć, żeby o tym nie myśleć :P

samira, Ewelcia lubią tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiek191 wrote:
    Mizellka a mi właśnie jakoś marzec nie pasuje, ale nie miesiąc w sumie jest najważniejszy, ważne żeby w końcu fasolka się pojawiła:D
    a to prawda :) aby w koncu ktoś zamieszkał w brzuszku :)

Ewa99 lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się skromnie pochwalę, że dziś udało mi się zdać teorię do prawka :) sliniak_2.gif teraz pozostaje wykupić kilka godz. jazdy i podejść do praktycznego :) mam nadzieję, że tym razem szybko się nie zdemotywuję :) w końcu mam na to całe pół roku :P

Daisy, Kasia *, Ewa99, mizzelka, samira, Aneczka98, Ewelcia, Tygrysek, Sue lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonku błagam Cię zluzuj szelki :D :D :D
    Nawet jesli faktycznie wczoraj bylo zagniezdzenie i ten spadek mialby o tym swiadczyc, to hcg bedzie widoczne dopiero jutro. i to prze zbadanie z krwi, a nie przez test ciazowy! :)

pamietaj ze stezenie hcg we krwi jest mocniejsze i tez inaczej oznaczane niz to w moczu, wiec z tym sikańcem to daj sobie poki co spokoj :) PRzeciez jezeli fasolinda tam ma byc, to jest :)

Zajsonek, Aneczka98 lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:
    a ja się skromnie pochwalę, że dziś udało mi się zdać teorię do prawka :) sliniak_2.gif teraz pozostaje wykupić kilka godz. jazdy i podejść do praktycznego :) mam nadzieję, że tym razem szybko się nie zdemotywuję :) w końcu mam na to całe pół roku :P

aaaaaa gratulacje kochana!!! <3 Pospiesz sie ze zdawaniem, bo dzis mowili, ze pula pytan w teorii ma wzrosnac do 3000 :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 11:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena gratulacje! :)
    Ja nie wyobrażam sobie zdawać prawka na takich zasadach jakie sa teraz, dlatego naprawdę ogromne gratulacje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:

gratulacje magdziu zdasz napewno praktyczny my tu wszystkie trzymamy kciuki za Ciebie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    no zobaczymy co tam się wymodzi :D a jak się nie uda to trudno się mówi, siła wyższa :) Ale nie chciałabym rodzić już w kwietniu bo tego miesiąca nienawidzę :D
    na pewno jak się uda to powiem męzowi że jak się intenso postarał to się i udało :P no ale czekam cierpliwie.. niedługo i u cb zawita.. max jutro :) :)
    no dzięki ja mam urodziny w tym miesiącu foch ;)

Kasia * lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję :D już połowa sukcesu za Tobą :) aby sie nie stresuj jak ja :D luzik.. :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:
    gratki :)

• aisza Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:

Gratuluje! tak sobie myślę że jakbym miała teraz zdawać prawko to bym go oblała :P tak więc ciesze się że juz mam to za sobą :D

27.03.2014 [*]
    udało się :) czekamy na Ciebie Skarbie :* <3

10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zasjonek dlatego lepiej nie mieć zapasu w domu:D mnie też zawsze korci, dlatego kupuje w ostatniej chwili:) oby ten wczorajszy spadek był na zagnieżdżenie:)

magda_lena gratuluje:) teraz najgorsze przed tobą, ale ważne jest aby podejsć do tego na luzie, wtedy zawsze się udaje:)

Zajsonek, Aneczka98 lubią tę wiadomość

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    no dzięki ja mam urodziny w tym miesiącu foch ;)
    a ja mam niezbyt przyjemne wspomnienia z tym miesiącem :)
    No ale że masz urodziny to jedyny jego plus :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja będę zdawać za ok. tydzień inny test i też się boję ze jednak będzie poprawka ;)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam jeden test ale czekam cierpliwie do 15dpo.. czas szybko leci już jest 4dpo.. och losie :) migiem minie 10 dni :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    a ja mam niezbyt przyjemne wspomnienia z tym miesiącem :)
    No ale że masz urodziny to jedyny jego plus :)
    ja mam nieprzyjemne wspomnienia z 15 czerwca ,bo wczoraj właśnie minęła 5 rocznica śmierci brata :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 12:00

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję za gratulację <3 dla mnie powrót do tego by zamknąć ten rozdział pt."prawo jazdy" to też odskocznia od tematu "starania" :) wiem, że z praktycznym będzie gorzej ale w końcu się uda :) jak dla mnie to mogli by jeszcze usunąć ten łuk do tyłu :P

samira, mizzelka, Aneczka98 lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • Daisy Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh Samirko! Przytulam Cię mocno! <3

Ja mam imieniny w kwietniu no i z moim mamy w kwietniu rocznice, dzien przed moimi imieninami :p

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mam żadnego wdomu i sie wściekam bo nie mam jak sprawdzic czy to ciąża czy @ sie spóżnia :PPP ale trzeba być twardym czekam

samira lubi tę wiadomość

‹‹ 371 372 373 374 375 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ