Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zmolestowana przez koleżankę na fb, zrobiłam właśnie test i są już dwie wyraźne kreseczki Już się nawet zaznaczyłam na zielono
mizzelka, Kaśka, kasia_1988, samira, Krokodylica, Pantofelek, Madzik82, Sue, Tygrysek, merida17, aisza, Ewelcia, Gosiacu, Daisy, przedszkolanka:), paaulla84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć! Czytam, czytam i końca nie widać, a tylko parę dni mnie nie było
Gratuluję nowym Mamusią!!!
Widzę, że się Wam zgubiłam po drodze
Powiedzcie mi Kochane myślicie, że jak zrobię testa w poniedziałek to już coś będzie widać? Miałam testować na spokojnie 26 ale chyba nie wytrzymam Najlepiej to już bym dziś zrobiła Chociaż brzuch boli już od paru dni ale to chyba nie ma reguły czy @ czy fasolinkaAneczka98 lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:a ja cos czuje ze dobrze wyznaczylo a w 22dc? to wstalas wczesniej ale poszłaś do wc albo coś? większa aktywnosc? czy po prostu otworzylas oczy i leżałaś?
22dc obudziłam się godzinę wcześniej, nic nie robiłam, nie wstawałam, leżałam na łóżku. Jak odznaczam ignory z tamtych tempek to kompletnie nic się nie zmienia na wykresie.mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Za wcześnie powiedziałam, że nic nie czuję. Czuję @ brzuch, czy ja zawsze muszę mieć pecha? Idę normalnie po nospę chyba bo brzuch nie daje mi żyć.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
U mnie to trochę za szybko na jakiekolwiek objawy, więc moje objawy to jak już po inseminacyjne?2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Aneczka98 wrote:Zmolestowana przez koleżankę na fb, zrobiłam właśnie test i są już dwie wyraźne kreseczki Już się nawet zaznaczyłam na zielonoNatalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
Tygrysek wrote:Wspaniale Aneczko! Wrzuć test i powiedz czy coś przeczuwałaś, jakieś objawy czy coś...
Może i troszkę przeczuwałam, bo tydzień temu powiedziałam mężowi, ze na bank teraz się uda <lol>
No a tak na serio, to wysoka temperatura mnie zaciekawiła, bo od 10 wyższej zawsze miałam spadek na @, a tu dalej wysoko
No i jak coś zjem, to jest mi lekko niedobrze i musiałam dziś uciekać od lodówki, bo coś z niej okropnie jechało
-
znalezione na sosrodzice.pl :
Pierwsze objawy ciąży to zazwyczaj:
podniesienie temperatury ciała (najłatwiejsze w rozpoznaniu u kobiet na bieżąco monitorujących temperaturę w cyklu),
delikatne plamienie i pieczenie,
mrowienie piersi – niekiedy nieprzyjemne, a nawet nieznośne,
pobolewanie jajników oraz ból w dole brzucha – nawracający o różnych porach dnia,
„szybsze” niż zazwyczaj powiększenie brzucha, które wiele kobiet obserwuje tuż przed miesiączką, kiedy brzuch zwiększa swoje rozmiary i staje się wzdęty,
uczucie ciężkości,
rozdrażnienie,
ospałość.Krokodylica, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!!