Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wczoraj był 10 dzień. Miałam je właśnie tyle brać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 22:27
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
U mnie po prostu trzeba wszystko wstrzymać, żeby Clo nie sprawiło mi problemów, bo mnie może łatwo prze stymulować przy moich innych lekach.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
A ja po wizycie Ginek zadowolony powiedział że jest ładnie ale nie wiem co i jak bo zapomniałam dopytać ze stresu :d Wiem że ładnie i dostałam dodatkowo infolic jakbym miała za mało leków do brania
kwiatuszek789, mizzelka lubią tę wiadomość
-
HEJA!
jeeeestttt! przyszła wyczekiwana @ :)ufff także nie zmieniem terminu testowania
potforzasta, witaj w klubie inofolicu i kup sobie przez neta bo apteki koszą kase na tym strasznie. Ja dałam jajnikom od niego odpoczac (tzn piłam ale 1 saszetkę)a dzis znowu zaczynam po 2 saszetki aby bujneły jajniki do roboty i jak najdalej od dupka zeby mnie nie zablokowal aaa i magnez chyba sobie zakupie, moze kilka tabsów troszke pomoże.
miłego dniasamira, Daisy lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane, ja wczoraj wieczorem polecialam jeszcze na usg i pecherzyk juz gotowy do peknięcia. Niestety wczoraj wieczorem mój M zaniemógł ale rano poprawiliśmy Dzisiejszy skok temp. potwierdza wczorajsze usg wiec dzis chyba bedzie pękał. Musze cos na wieczór wymyśleć dla męża aby dał rade bo teraz zmeczony wraca z pracy hehe
samira, kwiatuszek789, mizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Rena1 wrote:Cześć dziewczyny.
Kwiatuszku mam pytanie co do tego inofolicu. Czy polecił Ci go lekarz i czy różni się czymś od innych podobnych leków? -
nick nieaktualnyDzień Dybry
jak chcecie poczytać to oficjalna strona inofolicu http://www.inofolic.pl/dlaczego_stosowac_inofolic.html nawet jest tam o planowaniu ciąży i problemach z zachodzeniem w niąWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 09:02
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://allegro.pl/listing/listing.php?string=inozytol&search_scope=household.health a tu macie różny inozytol bez kwasu foliowego a kwas sam jest bardzo tani dlatego więc możne kurcze warto ten inozytol osobno kupić ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 09:28
-
No i plum - jestem jeszcze nie całkiem rozkręcona @ ale niewiele jej brakuje...
Ponieważ wiele tu autorytetów to zapytam, co sądzicie o moich wynikach z 6dpo
prolaktyna lekko podwyższona, progesteron niby piękny ale skąd w takim razie te plamienia przed @ ??
progesteron 26,31 norma dla fl 1,7 - 27
prolaktyna 26,79 norma dla fl 3,4 - 24,1
testosteron 0,26 norma dla fl 0,06 - 0,82
do gina oczywiście z tym pójdę ale i tak z reguły więcej się tutaj dowiaduję -
Tamka ja tam się za bardzo nie znam, ale faktycznie wyniki wyglądają ok progesteron piękny, więc ciężko powiedzieć czemu masz plamienia.... ja mogę na swoim przykładzie powiedzieć że progesteron miałam niziutki bo tylko 4,68 a nie plamiłam....zaczęłam dopiero plamić jak roniłam, bo przy takim progesteronie nie było szans utrzymać ciąży...27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Na prolaktyne moglby gin dac w malej dawce bromocorn lub bromergon bo podwyzszona zaburza owulacje i cykl. Masz troszke podwyzszona ale ja byn wolala noe ryzykowac i szybko dzialac
A inofolic mi pomogl bo szybko zbil pecherzyki z jajnikow i od tej pory widac ze raczwj owulka jest. Jajniki czulam jak pracuja, troche mniejsza ochota na slodycze. Nie wiem ile w tym zasluga dupka a ile inofolicu ale na pewno obydwa dzialaja na mnie dobrze pod katem regulacji cyklu.Tamka lubi tę wiadomość