Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, zerknij cie proszę na mój wykres i powiedzcie czy myślicie, że to owulacja?
Zeszły miesiąc bezowulacyjny, ale ten trochę inny i się łudzę -
a norma prolaktyny to do 29 jest - wiec mysle ze bromergonu nie da tylko wlasnie cos lagodnego
dla koebit nie w ciazy do 29 bylo zawsze- a moja gin ta na NFZ mowila ze kiedys norma byla do 42 i kobiety normalnie zachodzily w ciaze
Tamka lubi tę wiadomość
-
Witam sie kochane
Zaczne od bóli brzucha..ja tak mialam z poprzednią @..dostalam mega biegunki, zimny pot na zmianę z gorącym zalewaniem, myslalam ze bede wymiotowac, bol byl tak mdlacy, ze balam sie wstac z kibelka bo dostawalam skretow kiszek normalnie..ale biegunka szybko sie skonczyla (pewnie po tych skretach) a brzuch dalej bolal jak oszalaly doslownie słaniałam się na nogach..dreszcze itp. Ledwo kontaktowałam. Pod koniec 'akcji' przyszła @..tragedia. Wczoraj dostalam @ i ten bol wrocil, ale nie byl az taki masakryczny. Kurcze boje sie ze organizm mi sie wyregulowal po tabsach i teraz zawsze tak bedzie? Mialam takie bole gdzies w liceum pamietam, ze jak dostawalam @ to od razu sie zwalnialam z lekcji i jechalam do domu, bo potrafilam mdlec w tramwaju..ale to bylo wieki temu i mialo minac po porodzie..wtedy od razu zaczelam brac tabsy no i jak widac chyba nie minelo..
Tamka prg masz idealny, piekny! Prolaktyna bym sie zastanowila bo jest faktycznie ciut pdwyzszona. Testosteron ok
Eh u mnie 2dc..masakra jakaś.
Co do staran w czasie owu..mysmy mieli wiagre nawet w tym cyklu, zeby maz dal rade dzien w dzien i co?? O kant dupy to rozbić! Nawet to nie pomoglo Jestem starsznie zawiedziona, tyle starań, monitoringów, jajeczko, seks co do godziny jak lekarz kazal, piekny prg bo az 21 w 7 dpo i jeden wielki chuj za przeproszeniem Zalamac sie mozna, naprawde.
-
=Daisy moze ostatni raz Cie boli:) na 9 mies spokoj bedzie, zobaczysz
mnie tez zawsze boli i dlugo to trwa- zwykle 3 dni biore tabletki przeciwbolowe bo nie moge wytrzymac, a pierwszy dzien to juz w ogole.
tez bym juz chciala miec przerwe....
ale nie nakrecam sie w tym cyklu- luzuje;p -
ja narazie na majówkach, choć na czerwcówkach też zapisana jestem.. ale czuje że jednak tu zawitam i do pewnie gdzies końcem czerwca... o ile nie na początku lipca ...27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Jeśli chodzi o dolegliwości małpowe to również łączę się w bólu.. dosłownie i w przenośni, od kilku miesięcy okropnie boli mnie brzuch przed okresem, miesiąc temu myślałam, że zemdleję
nie wiem też dlaczego boli mnie już tak bardzo kilka dni przed okresem...
Daisy, to nie tak miało być! wszystko idealnie przygotowanie dla kropka a tu klops... może plemnik zabłądził? albo leniwiec nie dotarł na czas.. ja mam dzisiaj dół , jutro pewnie będzie lepiej ale pierwszy dzień okresu to dla mnie zawsze zjazd fizyczny i emocjonalny...
Izunia, spadaj stąd! -
Temperatura spadła! Brzuch boli, @ za rogiem! Na infolic jest nagonka teraz bo on sponsoruje sporo ginekologów. To ja miałam prolaktynę 18, a myślałam, że podwyższona, a to w normie!2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Dziewczyny mam cos na poprawę humoru:
"Czy pomimo wystąpienia miesiączek: 1 spóźniona 4 dni a druga regularna i 3 negatywnych testów ciążowych mogę być w ciąży???
Wiem, że to głupię ale nie mogę przestać myśleć o tym, nasienie chłopaka wylało mi się na ręce, które umyłam 3 razy a pomimo tego się boje....Nie wiem jak mam się uspokoić choć wiem, że jest ciąża niemożliwa."
aisza, potforzasta, Tamka, słoneczna 85, czrnula 22, julita, samira, mizzelka, chmurreczkaa, kapturnica lubią tę wiadomość