Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:nie jest wielgachny kochana.. delikatny
wczesniej nawet podałam wykres co większosc tempek byla na lini podstawowej a i tak byl zielony kropek -
mizzelka wrote:kurna wiedziała skubana że coś jest na rzeczy...
i co? stres szkodzi? ciekawe co przezywala jak tyle ich robila?
To testy owulacyjne nie ciazowe..Zauwaz kolor niebieski, taki uzywany jest w owulacyjnych clear blueAnother, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Hej hej
Ja już po badaniu prolaktynki, wyniki odbiorę jutro ale przez te stresy pewnie znów za wysoka będzie.
Ja testom pepino już nie ufam. Dwa razy (dzień po dniu) pokazały dwie krechy a ciąży brak. Ale liczę Madziu, że u Ciebie będzie to fasolinka :*
Trzymajcie kciukasy za mnie bo dzisiaj idę do mojej "ukochanej" kierowniczki. Możliwe, że od dzisiaj będę bezrobotna -
nick nieaktualny
-
Magdalena, Daisy trzymam kciuki ja tez mialam na poczatku cien cienia tylko przy oknie hehe idziecie na krew?
Ja mam wyniki bety jutro dopiero...
Samira jak tam u Ciebie?samira lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Madzik82 wrote:Magdalena, Daisy trzymam kciuki ja tez mialam na poczatku cien cienia tylko przy oknie hehe idziecie na krew?
Samira jak tam u Ciebie? -
dziewczyny doradźcie mi proszę (już się o to chyba wcześniej dopytywałam ale chciałabym się upewnić)
wczoraj przyjęłam ostatnią tabletkę dupka. betę chcę zrobić w środę-czwartek i czy jeśli nastąpił cud to przerwa 3-4 dniowa od dupka nic nie zamiesza?samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzik82 wrote:Magdalena, Daisy trzymam kciuki ja tez mialam na poczatku cien cienia tylko przy oknie hehe idziecie na krew?
Samira jak tam u Ciebie?
no jak widać na wykresie
wczoraj negatyw a ja dalej mam wylane na staraniaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 09:19
-
julita wrote:dziewczyny doradźcie mi proszę (już się o to chyba wcześniej dopytywałam ale chciałabym się upewnić)
wczoraj przyjęłam ostatnią tabletkę dupka. betę chcę zrobić w środę-czwartek i czy jeśli nastąpił cud to przerwa 3-4 dniowa od dupka nic nie zamiesza? -
nick nieaktualnyjulita wrote:dziewczyny doradźcie mi proszę (już się o to chyba wcześniej dopytywałam ale chciałabym się upewnić)
wczoraj przyjęłam ostatnią tabletkę dupka. betę chcę zrobić w środę-czwartek i czy jeśli nastąpił cud to przerwa 3-4 dniowa od dupka nic nie zamiesza?
ja wczoraj po teście Quixx negatywnym odstawiam dupka tz. już wczoraj nie wzięłam
termin @ mam w ogóle na czwartekWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 09:22
julita lubi tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:hej Kochane
u mnie dziś temp. spadkowa może na @ nie wiem bo też dziś z racji tego, że mam wizytę u lekarza zrobiłam z rana dwa testu i nie wiem co myśleć. Oczywiście test pepino o czułości 10 i pre-test o czułości 25. No i do rzeczy na 25 oczywiście negatyw ale @ powinna być jakoś wt/śr tak myślę jeśli owulacja była 16dc a na pepino kurde no jest blady bladzioch, ale naczytałam się tutaj, że często tak wychodzi, że to prześwit barwnika...nie wiem co myśleć bo ja mam tak pierwszy raz zawsze jak nie było ciąży to jedna mocna krecha a teraz chciałam wrzucić fotki ale str. z tym programem mi nie działa wiec zapodam linki do zapodaj.net
http://zapodaj.net/62d9719b6a5d2.jpg.html
http://zapodaj.net/53562930b56c1.jpg.html
i powiedzcie mi czy coś widzicie czy raczej to barwnik, dodam, że w realu widać mocniej i nie musiałam czekać aż test bardzo wyschnie pojawiło się w sumie hop-siup. Nie wiem powiem o tym lekarzowi dziś w sumie przy badaniu powinien zauważyć już jakieś zmiany w budowie macicy itd...a jutro może pójdę na hCg jak temp. nie spadnie bardziej i nie pojawi się @..ale póki co nie nastawiam się
Wróć się do mojego bladziocha. Chyba go jeszcze mniej było widać. Obserwuj temperature i za pare dni powtórz test ale z czułością np.20Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Moze! Bo odstawisz i spadek prg nagly moze wywolac poronienie jesli jest ciaza..
Madzii pre test paskowy robilas? Kurde musza te testy byc wszystkie felerne?? -
Samira tak wlasnie siedze w kolejce mialam robic bete pt albo dzis wiec robie, dopiero to da mi pewnosc w sumie chyba. Rano jeszczw wzielam lutke i estrofem to od popoludnia najwyzej przestane brac. Nie spodziewam sie szalu wiec na luzie no ale skoro i tak jestem w centrum to juz zrobie by z czystym sumieniem walnac sobie wieczorem drina
Jejku jejku spokojnie ja mam do przejechania 35km wiec troche schodzi :p Wyniki pewnie jak zawsze ok 14 a jeszcze w kolejce do kasy siedze bo dzis sped ciezarnychWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 09:49
samira, Another lubią tę wiadomość