Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypoczekaj samirko zrobiłaś dzis to powinno wystarczyc wedlug mnie
julitka najgorsze co cie moze spotkac przy zbyt dlugim braniu progesteronu ze poprostu cykl sobie wydluzysz i tyle zamist w 28 bedziesz miala w 36 np ale dla ciazy to ogromne znaczenie jesli jestes lepeij brac do testu imiec czyste sumienie i potem rozjecha csobie troche cykl niz potem zebys miala niedomoge progeteronu na poczatku ciazy ja tez mam lutke dowcipna wdomu ale nie ma zadnych plamien ani nic cisza wiec jak sie okaze ze jestem wciazy to zaraz zaczne brac lutke 2x1 o ile nie bede miala plamien tfujulita, samira lubią tę wiadomość
-
Nieee spokojnie auto sie samo prowadzi wiec jedna reke mam wolna Szminka, komorka, torebka, lusterko i te sprawy mam opanowane :p
Poza tym no w trakcie jazdy nie pisze tylko w korku czy na swiatlach a to mnie chyba rozgrzesza?Tygrysek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale jaja zobaczcie odznaczyłam wyznaczanie owulacji samodzielnie i mi wykres wyznaczył owu grubą czerwoną linia na ten sam dzień co ja ,ale jazda ,wcześniej wyznaczył inaczej nie zbadane są wykresy owufriend
Daisy, Ewa99, Sue, Betty Boop lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:poczekaj samirko zrobiłaś dzis to powinno wystarczyc wedlug mnie
julitka najgorsze co cie moze spotkac przy zbyt dlugim braniu progesteronu ze poprostu cykl sobie wydluzysz i tyle zamist w 28 bedziesz miala w 36 np ale dla ciazy to ogromne znaczenie jesli jestes lepeij brac do testu imiec czyste sumienie i potem rozjecha csobie troche cykl niz potem zebys miala niedomoge progeteronu na poczatku ciazy ja tez mam lutke dowcipna wdomu ale nie ma zadnych plamien ani nic cisza wiec jak sie okaze ze jestem wciazy to zaraz zaczne brac lutke 2x1 o ile nie bede miala plamien tfu
dziś powtórzyłam był negatyw ale nie z pierwszego moczu i był dość mocno rozcieńczony ,termin @ 26.06 -
Samiro ja tez tak mialam w koncu samo sie wyznaczylo ale dopiero 7 czy 8 dpo..no do dupy to of no ale to tylko program no i miejsce naszych spotkan
To do @ masz jeszcze ciut. Ja mialam termin @ wczorajWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 10:58
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzdecydowałam ze jak jutro tempka nie spadnie to zrobię betę i już
i z tego co widzę dupek nie podnosi tempki bo mi przy nim wczoraj spadła (tz. z samego rna wczoraj a dzień wcześniej brałam),wzięłam teraz dwa na wszelki wypadek a jak @ ma przyjść to i tak przyjdzie bez względu czy go brałam czy nieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 11:05
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Samiro ja tez tak mialam w koncu samo sie wyznaczylo ale dopiero 7 czy 8 dpo..no do dupy to of no ale to tylko program no i miejsce naszych spotkan
To do @ masz jeszcze ciut. Ja mialam termin @ wczoraj
daj znać zaraz jak będziesz miała wynik betkiDaisy lubi tę wiadomość
-
Ja chcę dziś na Dzień Taty kupić mężowi maluteńkie śpioszki jak tylko odbiorę betę.
Wiecie co... jesteście wyjątkowe. Nikt nie wie o mojej ciąży (do 15:00 jeszcze domniemanej) oprócz Was! Nie wiem kiedy rodzinie powiem. W połowie 7 tyg zapiszę się do ginekologa może już serduszko będzie. Wtedy chyba ewentualnie będę się chwalić rodzinie i bliskim znajomym.aisza, Daisy, Sue, julita, Ewa99, Nona, przedszkolanka:), kasia_1988, M4DZI4, samira, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Oj to mężuś "tatuś" będzie miał niezłą niespodzianke szkoda że ja mojemu nie mogę takowej sprawić mam nadzieje jednak że wkońcu się uda i będzie spóźniony prezent27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Ja mojemu dam buzi ew. zaprosze na lody
Corka pewnie da mu buziaka bo to przeciez prawie jak tata..
A z moim tata umowilam sie na niedzielny obiad i wtedy dostanie flache, papier toaletowy w usta i napisy CMOK CMOKEwa99, Kasia *, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Samirko, nie polecam check&go, ani testów pink test express. One wychodzą bardzo pozytywne choć ciąży nie ma, wyszły mi dwa razy tak i raz mizzelce.
Quixx są chyba polecane dla osób po in vitro, gdzieś tak czytałam.
U mnie temperatura nie spada, więc na razie ok
Tak jeszcze co do brania leków, jeżeli jednego dnia pominie się dawkę, to następnego bierzesz normalną dawkę, bez podwajania ilości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 11:59
samira lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Magda, na pepino przebarwienia wychodzą, ale nie tak wyraźne
Tygrysek, Daisy lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:oj magdziu nie myśl tak kochana przecież ty bedziesz wciąży a noz widelec właśnie teraz to że tak długo sie starasz niczego nie przekreśla
Kasia * lubi tę wiadomość
-
Magda mówię, na nich przebarwienie wybija dopiero po wyschnięciu i nie jest takie wyraźne jak twoje!2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.