Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
la wrote:Magda, na pepino przebarwienia wychodzą, ale nie tak wyraźne
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pomóżcie mi jeżeli się na tym znacie... Jestem bardzo przewrażliwiona nt tej ciązy ponieważ poprzednią straciłam. mam problem bo nie wiem czy moja beta dobrze przyrasta. spójrzcie proszę i się wypowiedzcie co sądzicie
16.06 wynik 1090
18.06 wynik 2473
20.06 wynik 4443
23.06 wynik 8423
a dodatkowo wyszłedł mi wynik THS 5,710 .... proszę powiedzcie co o tych wynikach sądzicie...
jestem załamana... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ponoc okolo wiec czekam ale wiesz jak oddalam krew przed 10 to moze pozniej? Nie wiem bo jak oddaje po 7 to mam ok 12 wiec kto wie yhhh ale spoko na miekko i tak negatyw.
Madziu a Ty sikalas jeszcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 13:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jesteście niezastąpione .... dziekuje Wam za odzew... umówiłam się na dzisiaj do internisty z dziedziny endokrynologii... mam nadzieje ze dobrze zrobiłąm bo nie mogę się nigdzie umówić do typowego endokrykologa bo prywanie sa kolejki i najbliższa wizta za ponad 2 tyg.
Jeszcze raz dziękuje...Daisy lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:)
obiecywałam sobie że po Ovu nie bede zagladac i myslęc ale to silniejsze ode mnie. Od tego czekania można zwariować
Czy mogłybyście mnie dopisać na 29.06 ?
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i mocno trzymam kciuki za wszystkie które będą testowaćEwa99, Daisy, samira, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde ja w pierwszej ciazy nie badalam tarczycy i nawet nie mialam bladego pojecia czy byla ok nawet przed zajsciem teraz to powymyslali jakies tam panele i płac, płac!
Mam dziss ciezki dzien ehh..wiem ze forum to slabe miejsce na wywody ale mialam dzis sprawe sadowa KOLEJNA i juz 2gi raz nie dokonczyli mnie pytac kurwa mac nastepny termin w pazdzierniku!!! Sprawa toczy sie juz 4 rok a to dlatego ze moj byly sobie zazyczyl zabrac mi corke do tego dalam sie sprowokowac po rozprawie jego pelnomocnikowi i lekko podnioslam glos dzien z bani przepraszam za wywod, ale to juz 4 lata po sadach i nie mam sily czasemKasia *, samira lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Kasiu beta super minimalny wzrost po 48 h musi byc 66%
Tsh dosc wysokie powiedz lekarzowi dostaniesz cos. Badalas tsh przed zajsciem? Bo ponocna poczatku ciazy dosc wzrasta.
Przed ciązą miałam 2,87, 2,88... NIgdy nie przekraczało 3... az jestem cała w nerwach...
-
nick nieaktualny
-
kasia nie rób więcej bet, im wyższa beta tym wolniej przyrasta, więc będziesz się tylko bardziej denerwowała, liczą się głównie te dwa pierwsze wyniki.
Boli mnie brzuch i sutki, nic innego mi nie jest. Temperatura ładna, ale ona nic nie mówi, miałam już setki razy tak ładnie, a potem kozia dupa. Nie wiem jak ja jeszcze te 7 dni przetrzymam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 14:08
Ewa99 lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Daisy wrote:Kasiu to wysoko mialas tsh fajnie ze udalo Ci sie zajsc bo mowia ze najlepiek kolo 1 miec dla staraczek
Moj ginekolog twierdził, że jeżeli oscyluje ok 2,5 do 3 to tragedii nie ma i że bedzie dobrze... wiec wczesniej tsh się nie martwiłam...
Ale dzisiaj mnie rozbiło całkowicie...
Dziewczyny trzymam za Was kciuki...