Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki tak gwałtowne odstawienie moze spowodowac poronienie nie wolno odstawiac gwaltownie ani lutki ani duphastonu o tym sie nasluchalam juz od niejednego ginekologa wciazy progesteron trzeba odstawiac stopniowo bo jak odtawisz nagle to poziom spadnie szybko i okres gotowy tak lwasnie wywoluje sie okres i ciaza nie ma szansy sie utrzymac przy twoim niski progesteronie mnie lekarz zabronil odstawiac jak zaczne brac albo brac ciagle albo nie brac wcale
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja bralam dupka i luteine w ciazy i lekarz tez mi kazal stopniowo odstawiac.
Samira ten quixx jest do dupy. Jeden calkiem mi sie rozlal i nic nie bylo widac, jedna plama. Nawet kontrolnej. Zrobilam drugi i wyszedl strasznie blady pasek a na pozostalych testach innych firm krecha byla gruba. On jest chyba malo czulysamira lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzik82 wrote:Ja bralam dupka i luteine w ciazy i lekarz tez mi kazal stopniowo odstawiac.
Samira ten quixx jest do dupy. Jeden calkiem mi sie rozlal i nic nie bylo widac, jedna plama. Nawet kontrolnej. Zrobilam drugi i wyszedl strasznie blady pasek a na pozostalych testach innych firm krecha byla gruba. On jest chyba malo czuly -
Julita ja na Twoim miejscu bralabym az do bety zobacz ja juz mam 14 dzien brania lutki i to 3x2 i zyje mam sie dobrze
Beta machnieta,gwoli formalnosci..
Smialam sie do pani w lab ze od razu moze mi wynik podac
Mi test jaki nie zrobie i tak widze cien cienia. Chyba mam nadwzrocznoscWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 10:23
samira, aisza, julita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak julitko bralas 2x1 to powinnas przejsc na 1x1 jesli chesz odstawic az do robienia testu bo jak nagle odstawilas to sobie okres wywolasz i potem jakby ci wyszedl negatyw testu ciazowego to odstawisz wogole .. ale dlaczego go odstawilas zjadlas tyle co zawsze w mieisacu i poprostu przydzial na ten mieisac sie skonczyl czy sama chcialas ja bym jadla ciagle do zrobienia testu ta sama dawke nagle odtswianie progesteronu jest gorsze nic jego niski poziom w ciazy
julita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:jak julitko bralas 2x1 to powinnas przejsc na 1x1 jesli chesz odstawic az do robienia testu bo jak nagle odstawilas to sobie okres wywolasz i potem jakby ci wyszedl negatyw testu ciazowego to odstawisz wogole .. ale dlaczego go odstawilas zjadlas tyle co zawsze w mieisacu i poprostu przydzial na ten mieisac sie skonczyl czy sama chcialas ja bym jadla ciagle do zrobienia testu ta sama dawke nagle odtswianie progesteronu jest gorsze nic jego niski poziom w ciazy
opakowanie po prostu mi się skończyło wczoraj, broń boże nic nie odstawiałam sama z siebie
ok, czyli jak wrócę do domu to od razu łyknę 1 tabletkę dupka i tak aż do bety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 10:34
-
Samirko czekaj czekaj nie ogarnelam.bo ja w aucie to wiesz. Robilas test i Ci wyszedl? Dupka smialo bierz jak wczoraj bralas to w organizmie mas jeszcze pewno jakie resztki.jak szybko lykniesz to bedzie ok moim zdaniem. Ah no i jak masz czas to lec na bete. Bedziemy razem opijac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 10:36
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Samirko czekaj czekaj nie ogarnelam.bo ja w aucie to wiesz. Robilas test i Ci wyszedl? Dupka smialo bierz jak wczoraj bralas to w organizmie mas jeszcze pewno jakie resztki.jak szybko lykniesz to bedzie ok moim zdaniem.
-
Aha bo widzisz tak to siw czyta prowadzac samochod. To jak uwazasz widzisz ja robie choc wiem ze g**** to da. Miesiac bez bety miesiacem straconym haha moze.machnie i bete 2 razy to bede miala od razu za lipiec i wtedy spokojnie pojde na sierpniowki
samira, aisza, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Aha bo widzisz tak to siw czyta prowadzac samochod. To jak uwazasz widzisz ja robie choc wiem ze g**** to da. Miesiac bez bety miesiacem straconym haha moze.machnie i bete 2 razy to bede miala od razu za lipiec i wtedy spokojnie pojde na sierpniowki
Ewa99, Sue, kapturnica lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."