Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Aniiusiaaa5 Ekspertka

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kobitki... u mnie @ przyszła także nawet nie testowałam przed weekendem :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki tak gwałtowne odstawienie moze spowodowac poronienie nie wolno odstawiac gwaltownie ani lutki ani duphastonu o tym sie nasluchalam juz od niejednego ginekologa wciazy progesteron trzeba odstawiac stopniowo bo jak odtawisz nagle to poziom spadnie szybko i okres gotowy tak lwasnie wywoluje sie okres i ciaza nie ma szansy sie utrzymac przy twoim niski progesteronie mnie lekarz zabronil odstawiac jak zaczne brac albo brac ciagle albo nie brac wcale

• julita Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam jedno zapasowe opakowanie dupka, to może po przyjściu do domu łyknę 1 tabletkę i tak aż do badania bety (środa-czwartek)?

przez te ostatnie 10 dni brałam 2x1

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 10:10

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu kiedy testujesz ?;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem to może betę zrobię dziś bo już mam mętlik w głowie

Daisy lubi tę wiadomość

• Madzik82 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bralam dupka i luteine w ciazy i lekarz tez mi kazal stopniowo odstawiac.
    Samira ten quixx jest do dupy. Jeden calkiem mi sie rozlal i nic nie bylo widac, jedna plama. Nawet kontrolnej. Zrobilam drugi i wyszedl strasznie blady pasek a na pozostalych testach innych firm krecha byla gruba. On jest chyba malo czuly

samira lubi tę wiadomość

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwoncia nie wiem narazie czekam obejrzałam sobie swoj wykres i 27 dnia cyklu mialam owulke prawdopodobnie juz z mizelka o tym rozmaiwlam wiec musze czekac bo jesi to byla owulka to dopiero minelo 8 dni od niej i wyjdzie mi negatywny test

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik82 wrote:
    Ja bralam dupka i luteine w ciazy i lekarz tez mi kazal stopniowo odstawiac.
    Samira ten quixx jest do dupy. Jeden calkiem mi sie rozlal i nic nie bylo widac, jedna plama. Nawet kontrolnej. Zrobilam drugi i wyszedl strasznie blady pasek a na pozostalych testach innych firm krecha byla gruba. On jest chyba malo czuly
    no właśnie słyszałam o Quixx ze są do bani tez na moim drugim wątku

• Daisy Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita ja na Twoim miejscu bralabym az do bety :) zobacz ja juz mam 14 dzien brania lutki i to 3x2 i zyje mam sie dobrze :D
    Beta machnieta,gwoli formalnosci..
    Smialam sie do pani w lab ze od razu moze mi wynik podac :D

Mi test jaki nie zrobie i tak widze cien cienia. Chyba mam nadwzrocznosc :D :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 10:23

samira, aisza, julita lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może łyknąć 2dupki ?? wczoraj nie brałam tak brałam przez 7,5dnia lutke 3*2 i od 8dnia dupka 2*2

dzięki ,nikt mi nie odpowiada

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 10:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak julitko bralas 2x1 to powinnas przejsc na 1x1 jesli chesz odstawic az do robienia testu bo jak nagle odstawilas to sobie okres wywolasz i potem jakby ci wyszedl negatyw testu ciazowego to odstawisz wogole .. ale dlaczego go odstawilas zjadlas tyle co zawsze w mieisacu i poprostu przydzial na ten mieisac sie skonczyl czy sama chcialas ja bym jadla ciagle do zrobienia testu ta sama dawke nagle odtswianie progesteronu jest gorsze nic jego niski poziom w ciazy

julita lubi tę wiadomość

• Madzik82 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quixx duo - 4zl za deie sztuki to sie skusilam. Najlepsza kreska wyszla mi na Nordtest za 5zl. Wyszla tak gruba jak na tych o czulosci 10, paseczkowych.

samira lubi tę wiadomość

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ ten czas dziś powoli leci...

Natalka 03.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobiłam teraz drugi z Quixx i negatyw ,otworzyłam go a tam cieniutki paseczek z gąbką absorbującą ;)

to już nie jest z pierwszego moczu

• julita Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    jak julitko bralas 2x1 to powinnas przejsc na 1x1 jesli chesz odstawic az do robienia testu bo jak nagle odstawilas to sobie okres wywolasz i potem jakby ci wyszedl negatyw testu ciazowego to odstawisz wogole .. ale dlaczego go odstawilas zjadlas tyle co zawsze w mieisacu i poprostu przydzial na ten mieisac sie skonczyl czy sama chcialas ja bym jadla ciagle do zrobienia testu ta sama dawke nagle odtswianie progesteronu jest gorsze nic jego niski poziom w ciazy

opakowanie po prostu mi się skończyło wczoraj, broń boże nic nie odstawiałam sama z siebie :)
    ok, czyli jak wrócę do domu to od razu łyknę 1 tabletkę dupka i tak aż do bety.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 10:34

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko czekaj czekaj nie ogarnelam.bo ja w aucie to wiesz. Robilas test i Ci wyszedl? Dupka smialo bierz jak wczoraj bralas to w organizmie mas jeszcze pewno jakie resztki.jak szybko lykniesz to bedzie ok moim zdaniem. Ah no i jak masz czas to lec na bete. Bedziemy razem opijac :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 10:36

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Samirko czekaj czekaj nie ogarnelam.bo ja w aucie to wiesz. Robilas test i Ci wyszedl? Dupka smialo bierz jak wczoraj bralas to w organizmie mas jeszcze pewno jakie resztki.jak szybko lykniesz to bedzie ok moim zdaniem.
    wyszedł negatyw

• Daisy Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha bo widzisz tak to siw czyta prowadzac samochod. To jak uwazasz widzisz ja robie choc wiem ze g**** to da. Miesiac bez bety miesiacem straconym :D haha moze.machnie i bete 2 razy to bede miala od razu za lipiec i wtedy spokojnie pojde na sierpniowki :D

samira, aisza, Tygrysek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam jeszcze dwa w opakowaniu strumieniowe "check & go" z Rossmanna bardzo dobre ale na razie nie robię

• Another Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Aha bo widzisz tak to siw czyta prowadzac samochod. To jak uwazasz widzisz ja robie choc wiem ze g**** to da. Miesiac bez bety miesiacem straconym :D haha moze.machnie i bete 2 razy to bede miala od razu za lipiec i wtedy spokojnie pojde na sierpniowki :D
    Opijać dwie bety? Obyśmy nie musieli opijać nowego auta... jak się gdzieś roztrzaskasz. Ja wiem, forum ważne i w ogóle, ale życie też dość cenne, szczególnie dla przyszłych mam. Na parking chociaż zjedź :P

Ewa99, Sue, kapturnica lubią tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
‹‹ 461 462 463 464 465 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ