Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizelko twoja sukienka jest do kupienia
http://es.aliexpress.com/item/New-Tulle-A-Line-Prom-Dresses-Cocktail-Evening-Dress-Bridal-Gowns-Wedding-dress/1636908810.html
))Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 14:44
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywprawdzie to nie allegro no ale jak chesz kupic ja mozesz ja tez swojej sukienki na slub tak szukalam a kochana jak bedziesz szukala innych to wklej link w google i ustaw na wyzukiwanie po obrazie czy grafika iwtedy z boku widizsz kto doal to zdjecie ) ta zjasna koronka tez jest ladna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 14:52
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Samirko to dobry krok;)
Ja w tym cyklu tak postanowiłam ,5tyg.do Wakacji ujedrnic sie i cos zgubić no i jak widać nie dane mi być szczupła :p
Przy staraniach polecam kijki (szybszy marsz aż mokra jesteś-mojej mamy kolezanka tak schudla 12kg)no i to jest bezpieczne
Prócz tego rowerek stacjonarny,basen,wycieczki i joga;)
Chodakowska fajna,skalpel na lajcie zrobic mozna ale przed staraniami niepolecane...
Tygrysku teraz sie zacznie :p czy biochemiczna a zaraz czy pozamaciczna,czy beta rosnie,czy jest zarodek,czy bije serduszko i tak 9 miesiecy..
A w ogóle dzień dobrysamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane moja beta 86.33 kamień spadł mi z serca teraz już oficjalnie przesyłam wszystkim ciążowe wiruski :-*
Julitka przykro mi, będę trzymać kciuki w lipcu za ten piękny prezent :-*julita, samira, Nona, Tygrysek, słoneczna 85, Betty Boop, Kasia *, mizzelka, Daisy, Kamelia lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy kojarzycie taki program w dzień dobry tvn EWOlucja. Tam 3 laski odchudzały się z Chodakowską. Jedna, Asia to moja znajoma i powiem Wam, że one tam ćwiczyły chyba z 4 miesiące, albo 3 i miały dietetyka do tego. Widać było po Aśce efekty, faktycznie i złapała bakcyla ćwiczeń. Teraz już za wielkich zmian nie ma, bo nie chudnie jakoś ogromnie, ale od razu widać inną sylwetkę, bardziej umięśnioną niż "otłuszczoną", zgrabniejszą. Jeśli robi się ćwiczenia Chodakowskiej poprawnie, to pewnie ryzyko zrobienia sobie krzywdy jest niewielkie, ale według mnie ciężko robić dokładnie ćwiczenia patrząc tylko w telewizor. Nam się może wydawać, że robimy dobrze, a w rzeczywistości wychodzi jak wychodzi. Dlatego ja też uważam, że takie ćwiczenie przed telewizorem może narobić więcej szkody niż pożytku.
U mnie najlepiej skutkuje dieta. 2 lata temu schudłam w 6 miesięcy 25 kg, na początku tego roku w 3 miesiące 15. Teraz powoli znów wracam do starej wagi Wiecznie się kulam w obie strony. Tak jest, jak geny są przeciwne i lubią z nami pogrywaćmizzelka, Daisy lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
A ja mialam przerwe 3 godzinna w pracy i wpadlam do domku, zrobilam ziemniaczki z fasolka i jajkami sadzonymi-uwielbiam te letnie obiadki
Zaraz niestety uciekam do pracy i to na piechote. A dlaczego? Bo kupilismy samochód z manualna skrzynia biegów a stary z automatyczna sprzedalismy wczoraj. No i ja ofiara nie potrafie juz chyba jezdzic manualem. W weekend M. mnie podszkoli i bede smigac -mam nadzieje
U mnie objawów @ na razie brak, choc temp dzis cos sie obniżyła. Poczekamy, zobaczymy.Daisy, Ewa99 lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Magdalena miała wynik coś ponad 3 i w czwartek ma powtórzyć badanieOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Kasia * wrote:wprawdzie to nie allegro no ale jak chesz kupic ja mozesz ja tez swojej sukienki na slub tak szukalam a kochana jak bedziesz szukala innych to wklej link w google i ustaw na wyzukiwanie po obrazie czy grafika iwtedy z boku widizsz kto doal to zdjecie ) ta zjasna koronka tez jest ladna