Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySue wrote:Jeśli chodzi o ciążę i umowę o pracę - jeśli umowa zawarta jest na okres próbny, 3 miesięczny, pracodawca nie ma obowiązku jej przedłużać.
Jeśli masz umowę na czas określony i umowa kończy się w trakcie ciąży, pracodawca ma obowiązek przedłużyć ją do dnia porodu.
Mnie chodziło o to, że trzeba się zastanowić czy może warto zostać tam, gdzie jesteśmy, skoro myślimy o dziecku, będzie spokojniejsza głowa, że możesz iść na L4, że po porodzie możesz wykorzystać macierzyński lub rodzicielski.
Ja nie chciałam iść na L4, bo mamy bardzo okrojony skład osobowy i mega dużo pracy, ale dzisiaj mam kryzys. Nie wiem jak wytrzymam te 9 h, bo jak leżę to jest ok, wstaje i czuje się jakbym była pijana!
Generalnie trochę się czuję jak na kacu
Sue Kochana ja tez chodzę jak na kacu, w pracy jest ciezko, ale liczę, ze szybko mi przejdzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyi stwierdzam ze idę pełna para muszę schudnąć 16kg muszę bo z tego sa same problemy ,z nadwagi znaczy ,może wtedy wróci śluz płodny i jak będę miała na wszystko wylane to się spełni mały zdrowy cud
wiecie co tak jak teraz pragnę dziecko mieć ,bardzo mocno a może za mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 13:25
Daisy, Paragonik_93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Samirko moze zacznij od zmiany zywienia i spacerów długich? Moze kijki? Jezdzisz na rowerze? Ile masz cm ze twierdzisz ze masz az taka nadwage? Chetnie bede Cię wspierać Ja sama zaczelam cwiczyc w tym cs, ale jak widac po wykresie juz to zaniedbalam, eh slomiany zapal, ale juz kliknelam na fejsbooku ze od jutra zaczynam znowu cwiczyc. U mnie pogoda nie dopisuje, jakis rower bbym ogarnela, troche mi sie nie chce nawet, spiaca jestem dzis strasznie, chyba ten wyjazd jeszcze mi bokiem wychodzi. Mialam cwiczyc i ladnie wygladac a tu dupa blada, tu wyjazd, tu cos i tak zostawilam to w tyle..
I pamietaj, ze najlepiej mierzyc sie cm, a wage to wyrzucic albo raz w miesiacu tylko wchodzic na wage. 70% to dobra dieta, 30% to cwiczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 13:29
-
nick nieaktualnywiec samirko wybierz kiedy chcesz od piatku do niedzieli jestem w brynowie wiec jak ci pasuje chetnie sie spotkam oobjetnie czy galeria czy silesia maz mi 4 litery podwiezie weic obojentie gdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 13:30
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:zamiast mi sie szyjka otwierac to sie obnizyla i zamknela
zwariuje od tych szyjek ,śluzów,testów ,tempek góra dół,objawów ciężarowo @wych ,serduszkowań ,dni płodnych,beta hcg ,testów owu i ciążowych wrrrr -
Kasia * wrote:wiec samirko wybierz kiedy chcesz od piatku do niedzieli jestem w brynowie wiec jak ci pasuje chetnie sie spotkam oobjetnie czy galeria czy silesia maz mi 4 litery podwiezie weic obojentie gdzie
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:wiec samirko wybierz kiedy chcesz od piatku do niedzieli jestem w brynowie wiec jak ci pasuje chetnie sie spotkam oobjetnie czy galeria czy silesia maz mi 4 litery podwiezie weic obojentie gdzie
-
nick nieaktualnya co tak dziewczyny wyladujemy wszytkie zwaizane wkaftanie bezpieczenstwa po tych staranich zaburzeniami swiadomosci jak nma wkoncu psychika odpusci to zajdziemy na terenie zakladu zakmnietego dla oblakanych :PPPPP podcas widzen
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 13:35
Kamelia, aisza lubią tę wiadomość
-
Kasia * wrote:a co tak dziewczyny wyladujemy wszytkie zwaizane wkaftanie bezpieczenstwa po tych staranich zaburzeniami swiadomosci jak nma wkoncu psychika odpusci to zajdziemy na terenie zakladu zakmnietego dla oblakanych :PPPPP podcas widzen
hihihihihiKasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Samirko moze zacznij od zmiany zywienia i spacerów długich? Moze kijki? Jezdzisz na rowerze? Ile masz cm ze twierdzisz ze masz az taka nadwage? Chetnie bede Cię wspierać Ja sama zaczelam cwiczyc w tym cs, ale jak widac po wykresie juz to zaniedbalam, eh slomiany zapal, ale juz kliknelam na fejsbooku ze od jutra zaczynam znowu cwiczyc. U mnie pogoda nie dopisuje, jakis rower bbym ogarnela, troche mi sie nie chce nawet, spiaca jestem dzis strasznie, chyba ten wyjazd jeszcze mi bokiem wychodzi. Mialam cwiczyc i ladnie wygladac a tu dupa blada, tu wyjazd, tu cos i tak zostawilam to w tyle..
I pamietaj, ze najlepiej mierzyc sie cm, a wage to wyrzucic albo raz w miesiacu tylko wchodzic na wage. 70% to dobra dieta, 30% to cwiczenia
słyszałam też żeby cukier zastąpić albo stawia (jest bardzo zdrowa) albo ksylitolem (cukier brzozowy)Daisy lubi tę wiadomość