Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytylko od piatku po 15:30 bo ja musze dojechac do katowic a reszta mi obojetna no moze byc od 14 do niedzieli do 22 jestem wolna wiec samirko wybieraj ty jak bedziemy wracaly to cie moj maz podrzuci na witosa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 13:42
samira lubi tę wiadomość
-
Zaniedbuję to forum ostatnio, ale nie chcę w kółko myśleć o tym czy się udało i doszukiwać się objawów... Tym razem znowu kicha, wpiszcie mi (-) bo pewnie moja rubryka nadal pusta. Trzymam za Was kciukasy i życzę powodzenia. Ja się na razie muszę odsunąć na bocznicę, bo strasznie ciężko znoszę te starania. Mam nadzieję, że kiedyś mi się w końcu uda. Trzymajcie się dziewczynki!!!!
Strasznie gratuluję wszystkim którym się udało, widzę kilka znajomych dziewczyn ma zielone wykresy!!! Dużo zdrówka i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązania!!!!! Trzymajcie też za mnie, może uda się wreszcie zaskoczyćRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
chmurreczkaa wrote:Zaniedbuję to forum ostatnio, ale nie chcę w kółko myśleć o tym czy się udało i doszukiwać się objawów... Tym razem znowu kicha, wpiszcie mi (-) bo pewnie moja rubryka nadal pusta. Trzymam za Was kciukasy i życzę powodzenia. Ja się na razie muszę odsunąć na bocznicę, bo strasznie ciężko znoszę te starania. Mam nadzieję, że kiedyś mi się w końcu uda. Trzymajcie się dziewczynki!!!!
Strasznie gratuluję wszystkim którym się udało, widzę kilka znajomych dziewczyn ma zielone wykresy!!! Dużo zdrówka i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązania!!!!! Trzymajcie też za mnie, może uda się wreszcie zaskoczyć
mocno trzymam kciuki -
nick nieaktualnyKasia * wrote:tylko od piatku po 15:30 bo ja musze dojechac do katowic a reszta mi obojetna no moze byc od 14 do niedzieli do 22 jestem wolna wiec samirko wybieraj ty jak bedziemy wracaly to cie moj maz podrzuci na witosa
może być sobota po południu np. 17:30 vel 18:00 Galeria Dworca a możemy pójść na Stawową do Lajkonika na kawkę proszę o znak rozpoznawczy -
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29 , BasiaPelasia
3 - aja , mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , potforzasta(@), Ania_84(@), Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse , justi87(@)
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90 , olcia87
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka , słoneczna 85 , hakuna.matata , lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek , Sue , pudel22 , ofelaine (@)
11 - Welonisia (@), Tygrysek86 (@), *Sylwia
12 - Rubi(@), lulu_ovufriend (@), Kasiulik
13 - Brawurka84(@), zara (@), maja35 magdaleka_ka (@), munirka (@), Aprilka (@), olencja(@)
14 - kasika8303 , Carola55 , ep7
15 - kierzynka (@), kasianadine
16 - Ewa99 , czrnula22 (@), motyl1993 (@), myska , majka86
17 - madzianka(@), magmiecz , dorocia2324 , zlobk , PatrycjaP
18 - przedszkolanka:) , Paula27 , ...WIKI...
19 - Aniiusiaaa5(@), Edka , MKMKK(@), Aneczka98 , anksunamun88
20 - pleasure , Ewelcia, marissith(@), dorka1979 , Krokodylica(@)
21 - Pantofelek , bommbelek89
22 - samira , JusWik(@), takasobieja
23 - chmurreczkaa , Izuniaa89, Zajsonek(@), kizia90(@), Madzik82 , Daisy , Tygrysek , kamyk08 , jaska , Rybeńka ,
24 - Julita,
25 - Magda_lena88, Nasturcja(@),
26 - Tasiemka, Pysiaaa21, mizzelka, Zonia
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Bombelek87, liwi, Another
29 - Neli, Ola89, Aga89
30 - La, aisza, Mirinda, staraczka, Kasia*, Z.
w tym miesiącu jest: 66
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 13:51
-
Mizzelko a nie wiesz ze po Chodakowskiej sporo osob ląduje u lekarza z bólami stawów, kolan, kręgosłupa..ja tam z nią ćwiczylam ale szybko przestałam, chyba po 4 dniach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 13:53
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyok sobota 17:30 i kwadrans akademicki dla twoje go autobusu znak rozpoznawczy hmm przy głownym wejsciu musze pomyslec wco sie ubiore o wiem wezme czerwona torebke a i mam 2 kupony na lody zgrycana do wykorzystania tzn po 2 kulki do wyboru dla kazdje znas w grycanie wezme ze soba te kupony jak bedzie ladnie to zjemy lody za free ai nie wiem czy wiesz jest mnoestwo samirko takich akcji na fb ze masz np czekolade z montblanc zafeeejak kupon wydrukujsze pycha juz bylam 2 razy teraz byly lody
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:ok sobota 17:30 i kwadrans akademicki dla twoje go autobusu znak rozpoznawczy hmm przy głownym wejsciu musze pomyslec wco sie ubiore o wiem wezme czerwona torebke a i mam 2 kupony na lody zgrycana do wykorzystania tzn po 2 kulki do wyboru dla kazdje znas w grycanie wezme ze soba te kupony jak bedzie ladnie to zjemy lody za free ai nie wiem czy wiesz jest mnoestwo samirko takich akcji na fb ze masz np czekolade z montblanc zafeeejak kupon wydrukujsze pycha juz bylam 2 razy teraz byly lody
nawet nie wiem ze tam są takie akcje za free ,fajna sprawa
a na priv wysyłam mój nr fona proszę o eska to sobie twój zapisze -
nick nieaktualnyDaisy wrote:Mizzelko a nie wiesz ze po Chodakowskiej sporo osob ląduje u lekarza z bólami stawów, kolan, kręgosłupa..ja tam z nią ćwiczylam ale szybko przestałam, chyba po 4 dniach.
-
Daisy wrote:Mizzelko a nie wiesz ze po Chodakowskiej sporo osob ląduje u lekarza z bólami stawów, kolan, kręgosłupa..ja tam z nią ćwiczylam ale szybko przestałam, chyba po 4 dniach.
mi akurat pomogła a nie trzeba wszystkich ćwiczeń robić -
mizzelka wrote:kazdy ocenia po swoich możliwościach... a jak ma sie trafic nieszczęście to wyjdziesz z auta i źle staniesz jak moja ciotka i już złamiesz nogę z przemieszczeniem ;/
mi akurat pomogła a nie trzeba wszystkich ćwiczeń robić
Mysle kochana ze to nie jest kwestia mozliwosci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Mysle kochana ze to nie jest kwestia mozliwosci
ale w przypadku samirki to może i owszem nie ma co ryzykować ale dietą nie ma co tylko żyć może właśnie te kijki? basen? powoli i do przoduDaisy, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny