Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Betty na pewno ogarniesz
Rybieńko super! i oby tak dalej
Julita szkoda kurde liczyłam na coś innego...
u mnie mocne bóle na @ coraz gorzej.. aż co chwilę zaglądam na wkładkę bo mam wrażenie że dostane.. a za chwile zero bólu i spokój..... i bądź tu mądrym?
zastanawiam sie czy jak wyjdzie mi pozytyw czy to nie torbiel, choć nigdy ich nie mialam ale caly cykl pracowały jajniki ;/ może coś się nabroiło.samira lubi tę wiadomość
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29 , BasiaPelasia
3 - aja(-), mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx (-), paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - basiulkaa_89 (@), dzastina2005(-), potforzasta(@), Ania_84(@), Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse , justi87(@)
7 - Gosiacu(@), sonia18a (-)
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90 , olcia87
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka (-), słoneczna 85 , hakuna.matata (-), lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek , Sue , pudel22 , ofelaine (@)
11 - Welonisia (@), Tygrysek86 (@), *Sylwia
12 - Rubi(@), lulu_ovufriend (@), Kasiulik
13 - Brawurka84(@), zara (@), maja35 magdaleka_ka (@), munirka (@), Aprilka (@), olencja(@)
14 - kasika8303 , Carola55 , ep7
15 - kierzynka (@), kasianadine
16 - Ewa99 (-), czrnula22 (@), motyl1993 (@), myska , majka86
17 - madzianka(@), magmiecz , dorocia2324 , zlobk , PatrycjaP
18 - przedszkolanka:) , Paula27 , ...WIKI...
19 - Aniiusiaaa5(@), Edka (-), MKMKK(@), Aneczka98 , anksunamun88
20 - pleasure (-), Ewelcia (-), marissith(@), dorka1979 , Krokodylica(@)
21 - Pantofelek , bommbelek89
22 - samira (-), JusWik(@), takasobieja
23 - chmurreczkaa (-), Izuniaa89, Zajsonek(@), kizia90(@), Madzik82 , Daisy (-), Tygrysek , kamyk08 , jaska , Rybeńka ,
24 - Julita (-)
25 - Magda_lena88, Nasturcja(@),
26 - Tasiemka, Pysiaaa21, mizzelka, Zonia
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Bombelek87, liwi, Another
29 - Neli, Ola89, Aga89
30 - La, aisza, Mirinda, staraczka, Kasia*, Z.
w tym miesiącu jest: 66
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 16:51
-
Oh jak paskudnie te kreski na testach wygladaja! Mysle czy nie lepiej byloby jakos dyskretniej to zaznaczac, bo sie bardziej te testy rzucaja w oczy niz bocianki
Julita przykro mi strasznie, zobaczysz, lada dzien dostaniemy @ i bedziemy podbijac lipcówki Ja sie juz tam przywitalamjulita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:Betty na pewno ogarniesz
Rybieńko super! i oby tak dalej
Julita szkoda kurde liczyłam na coś innego...
u mnie mocne bóle na @ coraz gorzej.. aż co chwilę zaglądam na wkładkę bo mam wrażenie że dostane.. a za chwile zero bólu i spokój..... i bądź tu mądrym?
zastanawiam sie czy jak wyjdzie mi pozytyw czy to nie torbiel, choć nigdy ich nie mialam ale caly cykl pracowały jajniki ;/ może coś się nabroiło.mizzelka lubi tę wiadomość
-
samira wrote:ale kochana masz ładny wykresik
nie wiem jak moj naturalnie wygląda więc się nie nastawiam
a bóle na @ mam okropne, ale za kilka sekund mija.. i cisza
nie wiem kiedy @ przylezie.. w naturalnym w 44 dc mialam owulkę potwierdzoną USG i za 11 dni małpę. teraz przy lutce 17 fl bo sama przedluzylam niepotrzebnie. a teraz? ehh.samira lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Oh jak paskudnie te kreski na testach wygladaja! Mysle czy nie lepiej byloby jakos dyskretniej to zaznaczac, bo sie bardziej te testy rzucaja w oczy niz bocianki
Julita przykro mi strasznie, zobaczysz, lada dzien dostaniemy @ i bedziemy podbijac lipcówki Ja sie juz tam przywitalamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 16:54
-
podczytałam ze tam dziewczyny chcą tylko - i prawidłowo a boćki mają zostać ale chyba niebieskie co?
listę można w każdej chwili modernizować mi się podoba ta na czerwcowe/lipcowe testerki.. te kokardeczki są słodkie sama wybierałam ale ja jestem narcyz ale lubię takie delikatne słodkie.. żeby to było ze smakiem a warto oznaczać na kolorowo bo o NIEBO lepiej się taką listę znajduje jak ktoś się rozgadaDaisy lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Mizzelciu ja wiem ze mozna edytowac ale to Ty tu jestes córką matki założycielki i czuwasz nad naszym datownikiem, ja nie chce sie tu wcinac :p
Ah dawno nie zagladalam na ciazowki ide zobaczyc co tam slychac -
Co do luteiny to wydaje mi się, że dobiera się ilość do poziomu progesteronu we krwi.
Kupiłam sobie żurawit profilaktycznie, bo dość często mam problemy z układem moczowym. Dziś 8dpo i 7dp IUI. Jeszcze 6/7 dni i robię test.słoneczna 85, Daisy, M4DZI4 lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.