Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rozpiętości bety są ogromne, więc jeżeli chodzi o bliźniaki to na niej najbardziej wygląda beta Rudaska, wasze to się w normie mieszczą2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
samira wrote:kurcze moja rodzinna wie takie rzeczy tz. czy można konkretny lek w ciąży podawać czy nie a już żeby obojętnie jaki lekarz nie wdział kiedy test się robi to skandal
ta moja ma specjalizacje internista,metaboliczne choroby i reumatologa
Ja też uważam, ze lekarz powinien takie podstawowe rzeczy wiedzieć. No bez przesady...mizzelka, samira lubią tę wiadomość
-
Bardzo chcialam bliznieta w pierwszej ciazy. Mialabym teraz dwojke rocznych rozrabiakow i zalatwione. No ale sie nie trafilo wiec cala historia ciaza, porod, polog, kolki, nieprzespane noce, zabkowanie przede mna kolejny raz...
mizzelka lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
la wrote:Rozpiętości bety są ogromne, więc jeżeli chodzi o bliźniaki to na niej najbardziej wygląda beta Rudaska, wasze to się w normie mieszczą
tylko Rudasek miał w 6d po terminie @ z tego co pamiętam 4700 a ja 5d po już 5144 to nie są duże różnicemizzelka lubi tę wiadomość
-
Mizzelko przepiękna ta sukienka!
Kamelia GRATULUJĘ! życzę zdrowej i spokojnej ciąży i tak jak piszą dziewczyny nie czytaj nic na necie, bo to niepotrzebny stres i nakręcanie się. Trzeba cieszyć każdym Błogosławionym dniem :*przedszkolanka:), Kamelia lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
wczoraj jak byłam po receptę to rozmawiałam z panią, która była w ciąży z bliźniakami - chłopcy a teraz z 3 chłopakiem ale mówi że bliźniaki do 1rż. to masakra, najlepiej okres przedszkola wspomina, teraz po 11 lat mają, ale teraz już całkiem inaczej podchodzi, więcej sobie pozwala odpoczywać,nie pracuje, no i ma 3 mężczyzn w domu co wszystko robią
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Rybeńka wrote:Mizzelko przepiękna ta sukienka!
Kamelia GRATULUJĘ! życzę zdrowej i spokojnej ciąży i tak jak piszą dziewczyny nie czytaj nic na necie, bo to niepotrzebny stres i nakręcanie się. Trzeba cieszyć każdym Błogosławionym dniem :* -
eee ja obrotna to bym sobie raczej poradziła wiem że maluśkie to nie ma co porównywać ale często opiekowałam się 4 dzieci sąsiadki z czego była jedna półroczna niunia i dałam radę
a prawie na całe dnie bo jak już pojechała coś załatwić to raz a porządnie
ale zeby chociaz jedno trafiło do mnie to będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 21:22
samira lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:wczoraj jak byłam po receptę to rozmawiałam z panią, która była w ciąży z bliźniakami - chłopcy a teraz z 3 chłopakiem ale mówi że bliźniaki do 1rż. to masakra, najlepiej okres przedszkola wspomina, teraz po 11 lat mają, ale teraz już całkiem inaczej podchodzi, więcej sobie pozwala odpoczywać,nie pracuje, no i ma 3 mężczyzn w domu co wszystko robią
Ta moja koleżanka też jest mega przemęczona, dzieciaki nie nalezą do grzecznych i dają jej popalić, mają półtora roku i nie cierpią się nawzajem hehe ale tak z boku patrząc " na chwilę" wyglądają supcio. -
mizzelka wrote:eee ja obrotna to bym sobie raczej poradziła wiem że maluśkie to nie ma co porównywać ale często opiekowałam się 4 dzieci sąsiadki z czego była jedna półroczna niunia i dałam radę
ale zeby chociaz jedno trafiło do mnie to będzie dobrze
Ja też myśle, ze dałabym rade bo potrafię zorganizować sobie pracę i robić kilka rzeczy naraz ale może mi się tylko wydaje:D:D W sumie do czynienia z dziećmi nie miałam jeszcze...
No ale właśnie żeby chociaż jedno było...mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:eee ja obrotna to bym sobie raczej poradziła wiem że maluśkie to nie ma co porównywać ale często opiekowałam się 4 dzieci sąsiadki z czego była jedna półroczna niunia i dałam radę
ale zeby chociaz jedno trafiło do mnie to będzie dobrze
ale dzień i noc być z dziećmi to nie ma porównania jak się tylko od czasu do czasu zająć ,nie jest tak różowo ,wiem bo kumpela z pierwszego mojego forum ma bliźnięta właśnie 1,5 roczne i ciężko jej jest a jest to obrotna dziewczyna czasami wysiada nerwowo i fizycznieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 21:31
mizzelka, kapturnica lubią tę wiadomość