Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia * wrote:dziewczyny te ciezarne mam pytanko do was jakie macie objawy piersi was bola caly czas czy raz bola raz nie ?
od 4 dnia po owulacji zaczeły być większe i wrazliwe, 7 dzień bolały że się nie dotknęłam, i po tem z kazdym dniem ustępowało, dziś mam troche powiekszone ale nadal wrazliwe, szczerze to właśnie to mnie natknęło do zrobienia drugiego testuKasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiu mnie piersi nigdy nie bolaly, jak @ nie przyszła to zauważyłam, ze stopniowo bolą od zew strony do wew piersi, sutki troszkę, ale zasadniczo mogłam dotykać bez bólu, teraz tylko przy nacisku, dotknieciu sa wrażliwe, ale widzę, ze każda z nas czuje inaczej
-
Dzień dobry! Kto jest na tyle głupi, że robi test 9dp zastrzyku Ovitrelle? Ja! Tak, mam bardzo bladego bladziocha różowego. Na boboteście. Teraz będę się tylko niepotrzebnie stresować, czy to jeszcze resztka, resztki zastrzyku (choć wczoraj na pepino był juz negatyw), czy moze jest coś na rzeczyz młoda ja i niecierpliwa, ale sama tego chciałam. Temperatura w dół, bolą mnie tylko przy dotyku piersi i wzdęcie mam wieczorem. Ech, czekam do poniedziałku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 06:47
Daisy, kasia_1988, samira lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Kochana Ia badz spokojna, nie martw sie, dolaczylas do grona NIEWYTRZYMYWACZEK CZERWCOWYCH! teraz daj sobie na wstrzymanie, jest kreska wiec cos sie dzieje, ale co to jeszcze nie wiemy. Pomysl jaka odwaga wykazalas sie, testujac gdy dobrze wiedzialas, ze to za wczesnie. Teraz podwojna dawka cierpliwosci, ja wierze ze sie udalo ♥
Tygrysek, la, Ewa99, Sue lubią tę wiadomość