Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:nasturcja no niby organizm przygotowywal sie do owulki tego 14 dniagdzie zaznaczylo ovu ale gin na monit pow ze nie bylo nic i potem 27 dnia mmialam sluz plodny ale ovu nic mi juz nie zaznaczylo i wlasnie tak pokretnie wyglada moj wykres
-
nick nieaktualnynie samirko ja dzisaj zdomu nie wychodze ma zly dzien jutro czy wpiatek zrobie test jak sie okres nie pojawi mam dzisiaj zly dzien wszystko czego sie nie zlapie mi nie wychodzi po co mam sie dolowac betą biore luteine poczekam plamien alni niczego dziwnego nie mam jeden dzien mnie nie zbawi a przynajmniej moj dół psychiczny sie nie pogłębi nie wiem co mnie dzisaj napadlo ze ma tak okropny dzien wyciagalam przed chwila kotlety z lodowki i opakowanie bylo niezakmniete iwszytko wypadlo mi na podloge wkuchni nawet nie jest mi dane dzisaj zjesc obiad na ktory mialam ochote :PP
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 13:57
samira lubi tę wiadomość
-
hej,
dziewczyny we wt zaczlam plamic, maz zabral mnei z pracy na izbe
w jednym mnie nie przyjeli bo nei bylo gina, w drugim tak i czekalam ponad godzine
dr mnei zbadal i stwierdzil ze jest ciaza w macicy ale nie widzi zarodka-poszlismy na lepsze usg, byl zarodek ale serduszko wolno bilo ( 6 tydz)
i zostawil mnei na oddziale- powiedzial ze jak ze mnie chlusnie pod prysznicem czy w toalecie to mam dac znac..
leze, dostaje duphaston 3 razy dziennie i nospe, jestem strasznie slaba, codziennie sprawdzaja ile naplamilam
taki ciemny brazowy sluz jest teraz ale nie jest go bardzo duzo,
w pon mam usg ( mialo byc jutro) i sprawdza czy w ogoloe bije serce.
a potem decyzja, chyba ze sama poronie do tego czasu...
nie mam sil plakac...
Kasia *, samira lubią tę wiadomość
-
Dziś to jakiś strasznie ciężki dzień jest.
Dziewczyny nie ma słów na to co się dzieje.
Słoneczna trzymaj się dzielnie. Mów do maleństwa! Mów jak go bardzo kochasz! Że jest Ci potrzebne do życia! Walcz o nie! Trzymam kciuki i mocno przytulam!
Kasiu, bardzo mi przykro. Nigdy tego nie przeżyłam, ale podejrzewam jak serce musiało Ci się rozprysnąć na kawałki. Bądź dzielna! Bądź silna! Tam gdzieś i na Ciebie czeka szczęście!
Normalnie... wszystkiego się odechciewa.Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
Słoneczna, jeśli to Cię pocieszy, to ja plamiłam ba nawet krwawiłam przez trzy tygodnie. Ciąża zagrożona. Kosmówka się odklejała. Leżałam pięć tygodni. Teraz jest wszystko ok. Mała ma 15 cm i waży 190 gram. Jeśli masz już brązowe plamienie, to jest to dobry znak. Ważne że nie leci żywo czerwona krew.
samira, kierzynka, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:nie samirko ja dzisaj zdomu nie wychodze ma zly dzien jutro czy wpiatek zrobie test jak sie okres nie pojawi mam dzisiaj zly dzien wszystko czego sie nie zlapie mi nie wychodzi po co mam sie dolowac betą biore luteine poczekam plamien alni niczego dziwnego nie mam jeden dzien mnie nie zbawi a przynajmniej moj dół psychiczny sie nie pogłębi nie wiem co mnie dzisaj napadlo ze ma tak okropny dzien wyciagalam przed chwila kotlety z lodowki i opakowanie bylo niezakmniete iwszytko wypadlo mi na podloge wkuchni nawet nie jest mi dane dzisaj zjesc obiad na ktory mialam ochote :PP
ale mam nadzieję że jutro będzie lepiej a w sobotę najlepiej bo się spotkamy
Kasiu i jutro jest już piątekWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 14:26
-
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:hej,
dziewczyny we wt zaczlam plamic, maz zabral mnei z pracy na izbe
w jednym mnie nie przyjeli bo nei bylo gina, w drugim tak i czekalam ponad godzine
dr mnei zbadal i stwierdzil ze jest ciaza w macicy ale nie widzi zarodka-poszlismy na lepsze usg, byl zarodek ale serduszko wolno bilo ( 6 tydz)
i zostawil mnei na oddziale- powiedzial ze jak ze mnie chlusnie pod prysznicem czy w toalecie to mam dac znac..
leze, dostaje duphaston 3 razy dziennie i nospe, jestem strasznie slaba, codziennie sprawdzaja ile naplamilam
taki ciemny brazowy sluz jest teraz ale nie jest go bardzo duzo,
w pon mam usg ( mialo byc jutro) i sprawdza czy w ogoloe bije serce.
a potem decyzja, chyba ze sama poronie do tego czasu...
nie mam sil plakac...
dużo siły życzę i fasolko walcz ehh -
nick nieaktualny
-
Słoneczna trzymam kciuki za fasolkę. Dziś ponury dzień.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Nasturcja u nas 500tys. Plemników, wiec prawie nic:) a możliwe, że stał się cud.
Nasturcja lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Sloneczna trzymaj sie tam i ciagle leż, odpoczywaj bedzie dobrze musi :** wspieram :***..
No trudno sie mowi.. juz jestem przyzwyczajona do tej jednej krechy od prawie 5 lat .. no ale nic jutro ide do lekarza zaczac przygotowania do 3 IUI teraz cykl bedzie chyba stymulowany zeby bylo wiecej pecherzykow niz jeden... wkurza mnie to ze dopiero jak 3 IUI nie wyjdzie bedzie mi robic HSG.. Kiedys w koncu sie uda wierze w to
W tym cyklu w ogole nie bedzie mierzyc tempki ani sprawdzac szyjki bede sie starala w ogole nie myslec bo to tylko jeszcze bardziej stresuje
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
Nasza kochana służba zdrowia. Jestem, a właściwie byłam umówiona po recepty na 14:50, przyszłam pare minut przed czasem, ale i tak będę czekać jeszcze minimum 30minut bo dwie osoby przede mna. Mogliby nie umawiać na godziny, bo to i tak nie działa.
Słoneczna nie będzie następnych starań, bo chyba, ze za rok, o rodzeństwo dla fasolka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 15:02
Kasia *, słoneczna 85, samira, Ewa99 lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.