Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
La gratuluje widzisz tylko pol milniona plemnikow a sie udalo ciesze sie naprawde to cud ... u mnie bylo 10 milionow i co i dupa no trudno teraz bedzie trzecia IUI
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
merida17 wrote:Rudasku od tygodnia fatalnie, ale tylko przez/aż mdłości!!! Cała reszta super na szczęście, ale dziś wieczorkiem mam wizytę, więc liczę już na same dobre wieści
Mnie też pobolewały jajniki, podobno jakby na czas owulacji organizm może jeszcze tak działać, więc spokojnie
No ja tez miewam mdlości raz wieksze raz mniejsze! ostatnio mnie budza nad ranem o mam wrazenie ze zaraz zwymiotuje ale na szczescie jeszcze mi sie nie zdarzylo i mam nadzieje ze nie zdarzy...oprócz tego ok!!!
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:No ja tez miewam mdlości raz wieksze raz mniejsze! ostatnio mnie budza nad ranem o mam wrazenie ze zaraz zwymiotuje ale na szczescie jeszcze mi sie nie zdarzylo i mam nadzieje ze nie zdarzy...oprócz tego ok!!!
Oj, początek miałam też piękny, ale teraz to 24/7 po prostu nie kontroluję ciała, nie jestem w stanie! Dzień zaczynam od łazienki, mąż się śmieje, że dzidzia wykańcza mnie w takim tempie, w jakim jemu przez 6 lat się nie udało! ale poważnie to w takich sytuacjach, wiem, że dokonałam dobrego wyboru, normalnie Skarb, nie mąż ha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie, to raczej przez mdłości mam takie objawy, nie mogę się wyprostować, kręci mi się w głowie, jestem blada, ostatnio były nawet dreszcze i tego typu rzeczy...dla mnie to nowość, bo ja jestem taka, że nic mi nie dolega, nawet jak dolega, cholernie uparta jestem,jeszcze biegam do łazienki z rana od kilku dni, już się przed tym nie bronię itp. ...ale to efekt mdłości, bo samopoczucie jest ok
Mam nadzieję, że u Ciebie będzie lżej
Dobra, bo zaraz Daisy mnie opierniczy i dziewczyna będzie mieć racjęDaisy lubi tę wiadomość
-
Słoneczna trzymaj się mocno, wiem że to trudno ale musisz mysleć pozytywnie. Po pierwsze może ciąża jest młodsza niż to wynika z ostatniej miesiączki.Po drugie tak jak już któraś z dziewczyn pisała dobrze że już teraz masz kolor ciemnobrązowy a nie żywą krew. Nie przejmuj się lekarzami i ich brakiem ludzkiego podejścia do Twoich obaw. Teraz musisz jak najwięcej odpoczywać i myśleć pozytywnie. Jeżeli chodzi o Twoje pytanie kiedy można się później starać to lekarze zazwyczaj zalecają po 3 miesiącach.
TTrzymaj się mocno!!!merida17 lubi tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:a do tego po rozmowie z lekarzem w radio puścili tę piosenkę myślę, że podnosi na duchu może i Was wesprze chociaż ogólnie to nie moje klimaty ale wpada w ucho zatem daję linka http://www.youtube.com/watch?v=S6YtIrwWOzA"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Boże, co za czarny czwartek!
Kasika - strasznie mi przykro. Wiem, ze to nic nie da, ale staraj sie byc silna! Wspieram Cie z oddali!
Słoneczna- jeszcze sie nie poddawaj! Jeszcze nie wszystko stracone!
Mnie dzis boli brzuch, jakbym miała dostać @, nie wiem o co chodzi.
-
Ia kochana gratuluje Ci!!! :*
Sloneczna Skarbie Ty moj trzymaj sie dzielnie!!!
A o Tobie Merida to nie bede wspominac nawet Ale z ta nieogolona noga to mnie rozwalilas hahaha
Kochane ja mam dzis naprawde kiepski dzien. Jeszcze sie poklocilam z moim i pojechalam juz po 13 po corke i przyjechalam z nia do mamy i wcale nie mam ochoty wracac dzis do domu
On oczywiscie twierdzi ze wkrecam sobie jakies kretynskie rzeczy. A poszlo o to ze jutro zakonczenie roku i potem piknik jest w ogrodzie i prosilam zeby zostal tez na piknik, no ale on oczywiscie nie moze no bo praca. No to mu wyrzygalam ze jakos po tate to ma czas wyjsc na 2 h dzis odebrac go z lotniska i do domu odwiezc i to bez gadania, a jak ja go prosze o cos to nigdy nie moze wyjsc. Od slowa do slowa powiedzialam ze traktuje mnie jak obca osobe i wiadomo czemu przeciez ani ja ani moje dziecko nie jestesmy jego rodzina. i afera. Eh do dupy dzien do dupy a on mowi.ze ja wymyslam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 16:54
la, Kasia * lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymerida17 wrote:Nie, to raczej przez mdłości mam takie objawy, nie mogę się wyprostować, kręci mi się w głowie, jestem blada, ostatnio były nawet dreszcze i tego typu rzeczy...dla mnie to nowość, bo ja jestem taka, że nic mi nie dolega, nawet jak dolega, cholernie uparta jestem,jeszcze biegam do łazienki z rana od kilku dni, już się przed tym nie bronię itp. ...ale to efekt mdłości, bo samopoczucie jest ok
Mam nadzieję, że u Ciebie będzie lżej
Dobra, bo zaraz Daisy mnie opierniczy i dziewczyna będzie mieć rację
Kurcze mam takie same objawy jak Ty kochana, meczy mnie tak to od 4-5 dni:( zyc sie nie da, tylko u mnie jest @ ale duzo skąpsza niz zwykle, ale pierwszy raz mam takie jazdy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 17:18
-
la wrote:Dziewczyny beta 9,2 3/4 tydzień wychodzi. Rycze ze szczęścia. Lekarz mówi, że to nie zastrzyk! Nie wierze, że się udało!
Słoneczna, trzymam kciuki, zeby Kropek walczył! Tym bardziej, ze on o dzien młodszy od Juniora:*
Daj znac :*
mizzelka, la lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLa, nie mogę uwierzyć! Jesteś w ciąży!!!!!Gratuluję!!! Boże, ale musisz być teraz szczęśliwa. Przywracasz mi wiarę, że warto walczyć.
Co do ilości plemniczków, u małża jest 191 milionów i jakoś żaden z nich nie może znaleźć drogi do jaja.la lubi tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:La, nie mogę uwierzyć! Jesteś w ciąży!!!!!Gratuluję!!! Boże, ale musisz być teraz szczęśliwa. Przywracasz mi wiarę, że warto walczyć.
Co do ilości plemniczków, u małża jest 191 milionów i jakoś żaden z nich nie może znaleźć drogi do jaja. -
nick nieaktualny
-
ja w tym cyklu miałam twardą poduszkę tak jakby oparcie ale jak wałek to wygląda i podkładałam pod tyłek i kolana aż na piersi kładłam i tak 15 min. odsuwałam powoli poduszkę i spałam... prawie nic nie ciekło jak zawsze prosto mozna sie kłaść jak tyłozgięcie a jak masz przodozgięcie to lepiej tyłek do góry ponoć można spróbować, czemu nie śmiesznie to wygląda ale mój po tylu to spał nawet nie zauwazyl kiedy ja sobie podłożyłam
samira lubi tę wiadomość
-
Witajcie, przeleciałam wątek od rana i jestem w szoku. Co za dzien. Dla mnie kiepsko sie zaczął, bo test -, brzuch cały dzien mnie napitala ale i tak @ nie ma.
Potem zobaczylam foty mizzelki i WOW-super ! Potem znowu wiadomosc od kasiki- bardzo Ci współczuję i słoneczna-trzymaj się kochana. No i na koniec la - wspaniala wiadomosc. Ach, jakie poprzeplatane.
U mnie kiepsko, wlasnie popijam winko, ale cholera mam tylko jeden kieliszek a przydałoby sie wiecej.la lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI