Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No ale dziś rzeczywiście macie czerwcóweczki dzień pełen wrażeń...
Kasika bardzo mi przykro z powodu Twojej straty,3maj się kochana,wspieram!!!
Pysiuu,przykro że IUI nie udana,ale nie poddawaj się,kolejna ze stymulacją musi się udac,będę trzymac kciuki!!!
Słoneczna mam nadzieję że wszystko będzie dobrze z Twoim fasolkiem, że serduszko będzie mocno biło,tulam i wspieram!!!
La,Mizzelka kochane gratuluję, wiedziałam że musi się udac!!!Dużo zdrówka teraz życzę i super wyniku z bety!!!!Pysiaaa21, la lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:no dzien pełen emocji i nie wiem czy sie cieszyć czy płakać.......
W Twoim obecnym stanie kochana już nie możesz się zamartwiać..mizzelka lubi tę wiadomość
-
No tak to juz jest. Mozemy sie pocieszac na forum bo kobitki takie juz są i tego potrzebuja (przynajmniej wiekszosc z nas;). Słyszałyscie o jakims męskim forum?
Niestety nic wiecej nie mozemy zrobic. Ja sie czuje bezsilna wobec swojego i M organizmu bo robimy wszystko co trzeba a nic z tego nie wychodzi.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Aga89 wrote:W Twoim obecnym stanie kochana już nie możesz się zamartwiać..
Cieszę się ale jakoś tak obojętnie wiesz? nie dowierzam albo co.
A bety się boję cholernie.. i nie wiem czy ona jutro wypali. ale jak jestem w ciąży to nie ucieknie... w poniedziałek zrobię, bo coś mąż mi podgadywal ze musi zrobic to i to.. a nie wiem czy mu mówić o testach.. znow sie boje ze to nie jest to co mysle i rozczarowanie. Błędne kółko.samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja nie mam pojęcia czy mam tylozgiecie czy przodozgięcie. Żaden gin mi nigdy nic nie mówił. Zawsze mnie badali i było wszystko w porządku i już. No to teraz już nie wiem jak mam się kłaść. A chciałam się dokształcić, bo niedługo czas się zbliża. Już @ prawie się kończy.
-
Nasturcja wrote:A ja nie mam pojęcia czy mam tylozgiecie czy przodozgięcie. Żaden gin mi nigdy nic nie mówił. Zawsze mnie badali i było wszystko w porządku i już. No to teraz już nie wiem jak mam się kłaść. A chciałam się dokształcić, bo niedługo czas się zbliża. Już @ prawie się kończy.
Daisy lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:moj stan to tam pikuś na przeciw tego co obecnie dziewczyny przeżywają tak mi ich szkoda.. ehh
Cieszę się ale jakoś tak obojętnie wiesz? nie dowierzam albo co.
A bety się boję cholernie.. i nie wiem czy ona jutro wypali. ale jak jestem w ciąży to nie ucieknie... w poniedziałek zrobię, bo coś mąż mi podgadywal ze musi zrobic to i to.. a nie wiem czy mu mówić o testach.. znow sie boje ze to nie jest to co mysle i rozczarowanie. Błędne kółko.
Ty powinnaś się swoim stanem cieszyć a nie zamartwiać, a jeżeli nie potrafisz uwierzyć w te kreski to czym prędzej powinnaś pójść na betę. Taki jest mój punkt widzenia, ja bym nie wytrzymała takiej nie pewności.
Co do smutnych wiadomości dziś, to ja broń boże nie umniejszam im wagi i całym sercem jestem z dziewczynami... Domyślam się przez co przechodzą
Ale mnie kilka tygodni poprzedniej ciąży nauczyło że w stanie błogosławionym trzeba przede wszystkim myśleć o kruszynce i o jego dobro m.in. ograniczać nerwy -
Gdzieś ostatnio w gazecie czytałam artykuł właśnie o przodo i tyłozgięciu, poza pozycją której odpoczywa się po ważne jest też pozycja w jakiej się kochacie
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29 , BasiaPelasia
3 - aja(-), mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx (-), paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - basiulkaa_89 (@), dzastina2005(-), potforzasta(@), Ania_84(@), Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse , justi87(@)
7 - Gosiacu(@), sonia18a (-)
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90 , olcia87
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka (-), słoneczna 85 , hakuna.matata (-), lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek , Sue , pudel22 , ofelaine (@)
11 - Welonisia (@), Tygrysek86 (@), *Sylwia
12 - Rubi(@), lulu_ovufriend (@), Kasiulik
13 - Brawurka84(@), zara (@), maja35 magdaleka_ka (@), munirka (@), Aprilka (@), olencja(@)
14 - Carola55 , ep7
15 - kierzynka (@), kasianadine
16 - Ewa99 (-), czrnula22 (@), motyl1993 (@), myska , majka86
17 - madzianka(@), magmiecz , dorocia2324 , zlobk , PatrycjaP
18 - przedszkolanka:) , Paula27 , ...WIKI...
19 - Aniiusiaaa5(@), Edka (-), MKMKK(@), Aneczka98 , anksunamun88
20 - pleasure (-), Ewelcia (-), marissith(@), dorka1979 , Krokodylica(@)
21 - Pantofelek , bommbelek89
22 - samira (-), JusWik(@), takasobieja
23 - chmurreczkaa (-), Izuniaa89, Zajsonek(@), kizia90(@), Madzik82 , Daisy (-), Tygrysek , kamyk08 , jaska , Rybeńka ,
24 - Julita (-), Kamelia
25 - Magda_lena88(-), Nasturcja(@),
26 - Tasiemka, Pysiaaa21(@), mizzelka , Zonia(@), La
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Bombelek87, liwi, Another
29 - Neli(@), Ola89, Aga89
30 - aisza, Mirinda, staraczka, Kasia*, Z.
w tym miesiącu jest: 68
...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 19:50
Sue, ewelina25, la, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
Aga89 wrote:Ty powinnaś się swoim stanem cieszyć a nie zamartwiać, a jeżeli nie potrafisz uwierzyć w te kreski to czym prędzej powinnaś pójść na betę. Taki jest mój punkt widzenia, ja bym nie wytrzymała takiej nie pewności.
Co do smutnych wiadomości dziś, to ja broń boże nie umniejszam im wagi i całym sercem jestem z dziewczynami... Domyślam się przez co przechodzą
Ale mnie kilka tygodni poprzedniej ciąży nauczyło że w stanie błogosławionym trzeba przede wszystkim myśleć o kruszynce i o jego dobro m.in. ograniczać nerwy
jak jest ciąża to nie ucieknie ale nie bd rezygnować z pracy itp no chyba że coś się złego stanie, plamienie czy coś to wtedy do lekarza bezwględnie.samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzypomniało mi się, że kiedyś jak jeszcze mieszkałam w Anglii i pielęgniarka mi pobierała wymaz, powiedziała mi, że mam macicę dość nisko. Nie bardzo wiedziałam o co chodzi. Mówiła, że inne kobiety mają wyżej a ja mam niżej i po prostu mogę mieć dość ciężki poród w przyszłości. Ale żaden inny gin nic mi na ten temat nie mówił
-
Ryzyk fizyk, małpa powinna byc juz 2 dni temu i jak nie ma tak nie ma, kreski wyschły, czekam na męża
może jutro beta, ostateczni w pon.
Ale wolałabym nie robić jej, będę się aby niepotrzebnie stresować czy rośnie czy nie... a tak to jak będzie to będzie... lubię spokójlulu_ovufriend lubi tę wiadomość