Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna wszystko przecież mogło się naprawić, takie małe fasolki są bardzo zdolne. Nie czytaj nic w internecie bo nie pomaga.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Słoneczna, ciaza, to jak człowiek powstaje z małej komóreczki to juz jest cud, wiec mysle, ze zawsze trzeba miec nadzieje, ze bedzie dobrze!
Twoja ciaza była młodziutka, serduszko mogło byc słabo widoczne, dlatego np lekarz tak powiedział.
Ja wierze, ze sie uda, ze Kropeczek zostanie z nami o razem sie bedziemy cieszyć ciazasłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Tygrysek wrote:mam pytanko do zafasolkowanych...
Czujecie podbrzusze? Czasem mam takie dziwne uczucie w podbrzuszu... może i moge napisać że jakby mnie coś tam rozpierało (macica może się powiększa). Na pewno nie jest to ból brzucha czy strikte tak, jak na miesiączkę i nie są to jajniki.
Ktoś? Coś?
piersi napuchnięte sutki spulchnione jak nie wiem co.. kolor bardziej intensywny ale nie typowo fiolet to na tyle dziś mogę opisaćTygrysek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj matko, miesiąc z Wami i zrobilyscie mnie autorytetem dużo sie przy Was nauczyłam, więc dzięki Dziewczyny za to i za to, ze jesteście
Wiem wiem, to nie ma nic wspólnego z wiedza ha!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 22:44
samira, Daisy, Sue, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane ja dziś na weselu gram i nie wiem co tu się dziś dzieje?! La napisz proszę ile miałaś bety bo nie wiem na której stronie tego szukać. Ale Tobie i Mizzelce gratuluję i życzę spokojnych i zdrowych ciąż :-* bardzo się ciesze Kochane ze Was się udało :-*
mizzelka, la lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Cześc dziewczynki:)
ja tak sobie powozwole niesmialo miec nadzieje że za chwile mi tez dopiszecie bocka:)
nie jestem tu nowa ale od jakiś 4 miesiacy nie udzielam sie na dopsuje na liste bo tylko to mnie nakrecalo i stresowalo.
dzis mam 33 dc. Zawsze mam cykle 28 dniowe ale w tym miesiacy ovu przesunela sie z 16 dc na 21 doscy wyjatkowo. chyba czekala na meza bo maz był w delegacji i odbyla sie jak maz juz zladowal w weekend w domku:)
boje sie nakrecac ale od 9 miesiacy jak sie staramy nie mam plamien przed @ chociuaz zawsze mialam 2 dni przed. Dzis powinnam miec okres. boje sie robic test. zamiast plamien mam kremowy sluz bolą mnie od 3 dni jajniki cycki napuchniete.
Boje sie ze skonczy się @. Poczekam chyba jeszcze do jutra i zrobie test jak @ nie bedzie:)
czasem brzuch zaboli jak na okres ale moze to nie to
trzymam kciuki za cala reszte:*mizzelka lubi tę wiadomość