Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
aisza wrote:oo no właśnie la gratulacje!
i dla mizzelki też
ciekawe czy pojechała na tą bete dziś
Powoli będę się zbierać w sobie żeby umówić się na pierwszą wizytę, może 10 lipca czy jak..
Ale brak małpy, objawy i testy wystarczą miMalenq, Sue, aisza, Tygrysek, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki
melduje sie na posterunku !
co u was??? u mnie w miare ok, oczywiscie mdłości mnie obudziły ok 5 rano ale jest w miare ok
słoneczko swieci i piatunio wiec jestem zadowolona!Sue lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:nie idę... dla mnie to stres kolejny, wczoraj na spokojnie porozmawiałam z mężęm i uznaliśmy że co ma być to będzie... Jeszcze zdążę się ponakłuwać itp.
Powoli będę się zbierać w sobie żeby umówić się na pierwszą wizytę, może 10 lipca czy jak..
Ale brak małpy, objawy i testy wystarczą mi
I prawidłowoJest test pozytywny, @ brak, więc po co się stresować
Do gina najlepiej po 7 tygodniu i będzie gitmizzelka lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:I prawidłowo
Jest test pozytywny, @ brak, więc po co się stresować
Do gina najlepiej po 7 tygodniu i będzie gita 3 dni pozniej wyskakuje ze moze byc widac serce ale to juz nie bd czwartek
ale zobacze jeszcze co tam i jak tam
dokładnie noł stresmąż nie dowierzał
a potem ściskał przytulał
i dobrze by było i dobrze by było
aisza, Sue lubią tę wiadomość
-
La i Mizzelciu gratuluję
rośnijcie Nam zdrowo
Życzę udanego weekendui sporo słońca dla każdej
Co do farbowania włosów to ponoć można bo teraz większość farb jest bez amoniaku ale ja chyba osobiście bym nie zaryzykowała
U mnie temp. w dół może w końcu @ wpadnie do mnie i da Nam szansę na kolejną walkę tym razem mam nadzieję owocnąno ale póki co czekam na nią
lekarz mówił, że jak nie przyjdzie przez weekend to mam w pn robić test albo hCg ON to naprawdę mocno wierzy w cuda
ale ja jeśli @ nie przyjdzie do pn to we wt. najwyżej sobie siknę a co tam
Denerwuje mnie ciągle ten ból piersi jaki mam, i skurcze, i mdłości kurde nigdy tak nie miałam przed @ bóli..brzuch to bolał 1 dnia @ jak się pojawiała w dzień albo dopiero 3/4dnia jak przyszła w nocy...chociaż teraz po poronieniu te @ są całkiem znośne
A mam takie pytanie. Znajdę może tutaj dziewczynę, która brała dup-ka ale nie całe opakowanie...?? Mianowicie chodzi mi o to, że jak brałam dup-ka całe opakowanie to @ była albo po 5 dniach a czasem dopiero po 14, tym razem zjadłam tylko 7 tab. i nie wiem kiedy się @ najwcześniej spodziewać...a jeśli ma już przyjść to chciałabym by przyszła jak najszybciej, chociaż w pn moje endo wynosiło 15,5mm to może też pewnie opóźnić @ bo nie wiem jak długo się endo złuszcza przed @ bo zawsze miałam 10/11mm max nawet jak zaszłam w ciąże to miałam ledwo 11mm..No nic chyba trzeba czekać..A jeśli znajdzie się taka osoba to będę wdzięczna za odpla lubi tę wiadomość
-
To który to tydzień? Mizzelka - gdzie suwaczek Twój?
)
Ja byłam w 5t3d i był pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy. Gin kazał przyjść za2 tygodnie, więc idę - we wtorek!!
Cięszę się z Tobą bardzo!! Forum na fioletowej stronie dla czerwówek też trochę odżyje!mizzelka, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
Madziu mocno trzymam kciuki... musi się udać, owulacja była? była! już jest sukces!
co do farb to prawda choć ja przedwczoraj przed testami malowałam mamie włosy caastingem bez amoniaku i podcinałam włosy... i mi nosa nie drażniłowręcz przeciwnie ładnie pachniało
Sue zaraz coś wymodzęjeszcze troszke nie dociera do mnie
wehehhe przydaloby sie bo cos głucho tam na forum
Sue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Kobietki :-* życzę powodzenia wszystkim pozostałym testującym :-*
słoneczna trzymam kciuki za Ciebie i fasolkę. Wierzę, że wszystko będzie dobrze:-)
A ja kochane dziś wyjeżdżam na wieś gdzie nie ma nawet zasięgu wiec chyba dopiero zajrzę we wtorek. Życzę Wam miłego weekendu Słoneczka :-* zostawiam Wam dużo wiruskow :-* :-*mizzelka lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
ja to się tylko boję, że nawet jak okaze się że coś jest na rzeczy,to z moim marnym progesteronem i tak nic nie wyjdzie
no nic czekamy do poniedzialku
27.03.2014 [*]
udało sięczekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Cześć i czołem!
Normalnie wstałam dziś rano i myślałam, że wczorajszy dzień mi się przyśnił. Jedno spojrzenie na kartkę z laboratorium i radocha wróciła
Trzymam kciuki za wszystkie testujące!mizzelka, Magda_lena88, Ofelaine, Sue, Lena87, Katarzyna87, M4DZI4 lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.