Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
aisza wrote:oo no właśnie la gratulacje! i dla mizzelki też ciekawe czy pojechała na tą bete dziś
Powoli będę się zbierać w sobie żeby umówić się na pierwszą wizytę, może 10 lipca czy jak..
Ale brak małpy, objawy i testy wystarczą miMalenq, Sue, aisza, Tygrysek, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki
melduje sie na posterunku !
co u was??? u mnie w miare ok, oczywiscie mdłości mnie obudziły ok 5 rano ale jest w miare ok
słoneczko swieci i piatunio wiec jestem zadowolona!Sue lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:nie idę... dla mnie to stres kolejny, wczoraj na spokojnie porozmawiałam z mężęm i uznaliśmy że co ma być to będzie... Jeszcze zdążę się ponakłuwać itp.
Powoli będę się zbierać w sobie żeby umówić się na pierwszą wizytę, może 10 lipca czy jak..
Ale brak małpy, objawy i testy wystarczą mi
I prawidłowo Jest test pozytywny, @ brak, więc po co się stresować
Do gina najlepiej po 7 tygodniu i będzie gitmizzelka lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:I prawidłowo Jest test pozytywny, @ brak, więc po co się stresować
Do gina najlepiej po 7 tygodniu i będzie git
dokładnie noł stres mąż nie dowierzał a potem ściskał przytulał i dobrze by było i dobrze by byłoaisza, Sue lubią tę wiadomość
-
La i Mizzelciu gratuluję rośnijcie Nam zdrowo
Życzę udanego weekendu i sporo słońca dla każdej
Co do farbowania włosów to ponoć można bo teraz większość farb jest bez amoniaku ale ja chyba osobiście bym nie zaryzykowała
U mnie temp. w dół może w końcu @ wpadnie do mnie i da Nam szansę na kolejną walkę tym razem mam nadzieję owocną no ale póki co czekam na nią lekarz mówił, że jak nie przyjdzie przez weekend to mam w pn robić test albo hCg ON to naprawdę mocno wierzy w cuda ale ja jeśli @ nie przyjdzie do pn to we wt. najwyżej sobie siknę a co tam
Denerwuje mnie ciągle ten ból piersi jaki mam, i skurcze, i mdłości kurde nigdy tak nie miałam przed @ bóli..brzuch to bolał 1 dnia @ jak się pojawiała w dzień albo dopiero 3/4dnia jak przyszła w nocy...chociaż teraz po poronieniu te @ są całkiem znośne
A mam takie pytanie. Znajdę może tutaj dziewczynę, która brała dup-ka ale nie całe opakowanie...?? Mianowicie chodzi mi o to, że jak brałam dup-ka całe opakowanie to @ była albo po 5 dniach a czasem dopiero po 14, tym razem zjadłam tylko 7 tab. i nie wiem kiedy się @ najwcześniej spodziewać...a jeśli ma już przyjść to chciałabym by przyszła jak najszybciej, chociaż w pn moje endo wynosiło 15,5mm to może też pewnie opóźnić @ bo nie wiem jak długo się endo złuszcza przed @ bo zawsze miałam 10/11mm max nawet jak zaszłam w ciąże to miałam ledwo 11mm..No nic chyba trzeba czekać..A jeśli znajdzie się taka osoba to będę wdzięczna za odpla lubi tę wiadomość
-
To który to tydzień? Mizzelka - gdzie suwaczek Twój? )
Ja byłam w 5t3d i był pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy. Gin kazał przyjść za2 tygodnie, więc idę - we wtorek!!
Cięszę się z Tobą bardzo!! Forum na fioletowej stronie dla czerwówek też trochę odżyje!mizzelka, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
Madziu mocno trzymam kciuki... musi się udać, owulacja była? była! już jest sukces!
co do farb to prawda choć ja przedwczoraj przed testami malowałam mamie włosy caastingem bez amoniaku i podcinałam włosy... i mi nosa nie drażniło wręcz przeciwnie ładnie pachniało
Sue zaraz coś wymodzę jeszcze troszke nie dociera do mnie wehehhe przydaloby sie bo cos głucho tam na forumSue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Kobietki :-* życzę powodzenia wszystkim pozostałym testującym :-*
słoneczna trzymam kciuki za Ciebie i fasolkę. Wierzę, że wszystko będzie dobrze:-)
A ja kochane dziś wyjeżdżam na wieś gdzie nie ma nawet zasięgu wiec chyba dopiero zajrzę we wtorek. Życzę Wam miłego weekendu Słoneczka :-* zostawiam Wam dużo wiruskow :-* :-*mizzelka lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
ja to się tylko boję, że nawet jak okaze się że coś jest na rzeczy,to z moim marnym progesteronem i tak nic nie wyjdzie no nic czekamy do poniedzialku27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Cześć i czołem!
Normalnie wstałam dziś rano i myślałam, że wczorajszy dzień mi się przyśnił. Jedno spojrzenie na kartkę z laboratorium i radocha wróciła
Trzymam kciuki za wszystkie testujące!mizzelka, Magda_lena88, Ofelaine, Sue, Lena87, Katarzyna87, M4DZI4 lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.