Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
aisza wrote:ja to się tylko boję, że nawet jak okaze się że coś jest na rzeczy,to z moim marnym progesteronem i tak nic nie wyjdzie no nic czekamy do poniedzialku
Póki co się nie zamartwiaj. Jeśli test wyjdzie pozytywny czego Ci życzę to ja na Twoim miejscu bym poszła od razu na wizytę nawet nie po to by robić usg ale by właśnie dostać jakieś wsparcie farmakologiczne będzie Ok -
aisza wrote:Ale mnie dziś brzuch boli @ nadciąga jak nic... a do tego pochłaniam tylko ostre rzeczy, więc jak nic małpa lezie ...
ja w tym cyklu jakoś kilka dni po owulacji miałam spore ciągoty do słonego a przez ostatnie kilka dni ciągnęło mnie do śledzi gdzie jadłam je kiedyś jak już musiałam bo ich nienawidzę a teraz pychota.. no i coś się działo ale przestało. Może u Ciebie to nie będzie ciągota na @ -
Magda_lena88 wrote:mi się wydaje, że od razu dostaniesz jakiś prg. w tabletkach luteinę albo dup-ka . Ale dziwne, że skoro masz marny prg. to, że już nie masz jakiegoś wsparcia..ja jak trafiłam do lekarza to w f.lut. miałam zaledwie 2. To było rok temu..jakieś 5 cykli brałam dup-ka. A teraz w tym roku prg. sam mi się unormował dziwne i miałam prawie 16..ale i tak jak tylko wyszło mi podwyższone hCg dostałam dup-ka jako wsparcie..no ale skończyło się marzenie. Teraz czekam na @.
Póki co się nie zamartwiaj. Jeśli test wyjdzie pozytywny czego Ci życzę to ja na Twoim miejscu bym poszła od razu na wizytę nawet nie po to by robić usg ale by właśnie dostać jakieś wsparcie farmakologiczne będzie Ok
wiesz moja gin mi powiedziała że jak tylko test wyjdzie pozytywny to mam do niej dzwonic i dostane leki... bo teraz nic mi nie da...27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Kochane moje wyniki ze wczoraj
Beta 290,90
Tsh 0,936 normy 0,270-4,200
Ft3 - 3,74 normy 2,00-4,40
Ft4 - 1,72 normy 0,93-1,70
AntyTPO - 484,80 norma do 34,00
AntyTpo to zawsze miałam wysokie bo mam Hashimoto. Zmartwilam się trochę tym Ft 4
Co o tym myślicie?Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Kochana kurde ja sie na tym nie znam ale tez mnie czekaja te badania za jakies 2 tyg
na pewno jakies specjalistki od tarczycy Ci tu zaraz pomogąRybeńka, aisza lubią tę wiadomość
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29 , BasiaPelasia
3 - aja(-), mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx (-), paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - basiulkaa_89 (@), dzastina2005(-), potforzasta(@), Ania_84(@), Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse , justi87(@)
7 - Gosiacu(@), sonia18a (-)
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90 , olcia87
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka (-), słoneczna 85 , hakuna.matata (-), lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek , Sue , pudel22 , ofelaine (@)
11 - Welonisia (@), Tygrysek86 (@), *Sylwia
12 - Rubi(@), lulu_ovufriend (@), Kasiulik
13 - Brawurka84(@), zara (@), maja35 magdaleka_ka (@), munirka (@), Aprilka (@), olencja(@)
14 - Carola55 , ep7
15 - kierzynka (@), kasianadine
16 - Ewa99 (-), czrnula22 (@), motyl1993 (@), myska , majka86
17 - madzianka(@), magmiecz , dorocia2324 , zlobk , PatrycjaP
18 - przedszkolanka:) , Paula27 , ...WIKI...
19 - Aniiusiaaa5(@), Edka (-), MKMKK(@), Aneczka98 , anksunamun88
20 - pleasure (-), Ewelcia (-), marissith(@), dorka1979 , Krokodylica(@)
21 - Pantofelek , bommbelek89
22 - samira (-), JusWik(@), takasobieja, Pia Gizela
23 - chmurreczkaa (-), Izuniaa89, Zajsonek(@), kizia90(@), Madzik82 , Daisy (-), Tygrysek , kamyk08 , jaska , Rybeńka ,
24 - Julita (-), Kamelia
25 - Magda_lena88(-), Nasturcja(@),
26 - Tasiemka, Pysiaaa21(@), mizzelka , Zonia(@), La , Minuśka
27 - Iwonaa11, Betty Boop(@), czekajka
28 - Bombelek87, liwi, Another
29 - Neli(@), Ola89, Aga89
30 - aisza, Mirinda, staraczka, Kasia*, Z.
w tym miesiącu jest: 71
...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 18:14
Sue lubi tę wiadomość
-
gratulacje dla nowej mamusi
edit: gratulacje dla nowych mamuśWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 12:47
mizzelka, Sue lubią tę wiadomość
27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to minimum 71 lipcówek musi zaciążyć choć to nie powiedziane, bo jeszcze miesiąc się nie skończył.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 13:23
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Dziewczyny, wymiatamy!!
Endo przepisala mi euthyrox25 i zaleciła suplementacje jodem i witamina D3.
Tarczyce mam zdrowa, przez niedobór jodu zaczela wariować
Info od pani farmaceutki w ciazy - euthyrox jest ciezko przyswajalny, wiec inne witaminy lepiej brać pozniej:)
Boli mnie brzuch cały dzien dzis, dobrze, ze ten gin juz we wtorek!aisza, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:u was też bd tyle boćków.. a co ja mówie... 80! albo 90! w koncu sezon na boćki nie?
Sezon pewnie będzie po wakacjach. Urlopy, wakacje, wrzucenie na luz - zobaczycie ile będzie wrześniowych fasolek! Wspomnicie moje słowaNona lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny dawno nie pisałam na forum ale podczytywalam Was co chwile i trzymałam kciuki. Bardzo się cieszę, ze nas pobilyscie. Tyle serduszek w czerwcu, ze aż miło! Mizzelka cieszę się, ze tym razem test się nie mylił
Dziewczyny trzymam mocno kciuki zeby do końca miesiąca były same bocki.
Sue euthyrox biorę na czczo i przez pół godziny mam nie jeść - tak mój engo kazał. W dniu badań nie powinno się brać (ja tego nie wiedziałam i miałam złe wyniki ). Ja biorę teraz euthyrox 162,5 bo normalnie biore125 ale w ciazy potrzeba więcej.
Ściskamy Was mocno i wysyłam moc wiruskow :*mizzelka, samira lubią tę wiadomość