Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasia_1988 wrote:super.... jak samopoczucie? jakieś objawy?
kłócie takie czuje.. swędzą mnie cycki ale mniej bolą uff.. czasami czuje lekko mdłości ale zjem ogórka kiszonego i przechodzi
Sue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Julita szkoda, że nie wyszło, lipiec będzie twój!
Mnie cycki nie bolą, ale za to są jakby spuchnięte. Mieszczę się w swój biustonosz, ale się lekko wylewa.julita lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyJulita trzymam kciuki za lipiec!! Wiem, ze to marne pocieszenie, ale La, Mizzelka i jeszcze kilka dziewczyn przeszlysmy ciężka walkę, każda inna, ale finał był bocianowaty i pamiętaj, ze taki finał czeka tez na Ciebie, bo zaslugujesz na wszystko co najlepsze pewnie dzidzia przegląda katalog przyszłych mam i właśnie wybrała Ciebie cuda sie zdarzają
Nona, julita, Krokodylica, samira, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Dziewczyny mi spadła dziś temp brzuch strasznie rozbolal także kolejny miesiąc do d... Życzę Wam powodzenia cieszcie się malenstwami. Mi chyba nie jest dane mieć dziecko.
Olu, widzę, że Ciebie teraz trzeba przywołać do porządku! Mizzelka tak marudziła w połowie miesiąca i teraz jest w ciąży!
Więcej optymizmu, myśl pozytywnie to przyciągniesz pozytywne!
Nie załamuj się niepowodzeniem, lipiec będzie TwójNona, mizzelka lubią tę wiadomość