Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysamira wrote:dziewczyny z Katowic i okolic ,mam taka skromna propozycję co by się w jakiś piękny letni dzień spotkać na kawce czy herbatce np. w nowej Galerii Dworcowej lub w SCC W KATO
przyznawać się bez bicia która ,mieszka niedaleko mnie i Kasi
nie słyszę odpowiedzi
aaa widzę kasia odpowiedziałaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 11:24
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Hejo
JA po wczorajszej komunii gardło mnie boli katar jak nie wiem co Normalnie już dawno się nie przeziębiłam a dzisiaj ledwo żyję.
Co do bocianów to u mnie latały najpierw 2 nad domem a kilka dni później jeszcze jeden i co wiedziałam że nic z tego wczoraj szwagierka przyznała się że jest w ciąży A to miły być moje bociany
Samirko ja też Beata Więc wiesz to są genialne i bardzo silne babki -
Ta jasne jeszcze sąsiadka chce mieć 3 a ja co dalej będę musiała czekać. Poza tym stwierdziłam że mam to w d... i zastanawiam się czy nie usunąć się z listy. Bo i tak nic z tego nie będzie.
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Ta jasne jeszcze sąsiadka chce mieć 3 a ja co dalej będę musiała czekać. Poza tym stwierdziłam że mam to w d... i zastanawiam się czy nie usunąć się z listy. Bo i tak nic z tego nie będzie.
-
To już nie o te bociany chodzi bo wiadomo że nie one mi dziecko przyniosą. Ale boli to jak matka która dziećmi się nie chce zajmować może mieć 3 a ja co muszę czekać jeszcze mężny mnie wkur... że szok. No ale nic to skończę remont i mam w d... zbieram na nowy aparat i wakacje.
samira lubi tę wiadomość
-
samira wrote:wzięłam wczoraj rano pierwszą czyli w 5dc
niestety jak mi się uda w ogóle na usg to pójdę dopiero w 14dc ,bo w piatek 10dc za wcześnie ,potem sobota ,niedziela ,w poniedziałek nie robi usg zostaje wtorek
tak mi się coś wydaje, że koło 12 dc powinno się zrobić drugi monitoring. ale najgorzej jest jak wypada sobota/niedziela. na NFZ chodzisz? bo prywatni też w weekendy przyjmująsamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:To już nie o te bociany chodzi bo wiadomo że nie one mi dziecko przyniosą. Ale boli to jak matka która dziećmi się nie chce zajmować może mieć 3 a ja co muszę czekać jeszcze mężny mnie wkur... że szok. No ale nic to skończę remont i mam w d... zbieram na nowy aparat i wakacje.
-
potforzasta wrote:To już nie o te bociany chodzi bo wiadomo że nie one mi dziecko przyniosą. Ale boli to jak matka która dziećmi się nie chce zajmować może mieć 3 a ja co muszę czekać jeszcze mężny mnie wkur... że szok. No ale nic to skończę remont i mam w d... zbieram na nowy aparat i wakacje.
ale co zrobie? nic. ;/
a mężami tak jest. moj jak ostatnio podniósł mi ciśnienie to myślałam że go uduszę no... ale za to teraz jaki milusi...
po burzy zawsze jest tęcza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjulita wrote:tak mi się coś wydaje, że koło 12 dc powinno się zrobić drugi monitoring. ale najgorzej jest jak wypada sobota/niedziela. na NFZ chodzisz? bo prywatni też w weekendy przyjmują
kiedyś zapytałam (tej na NFZ) o pregnyl na pękniecie to odparła ze nie bo to się daje "tylko" w klinikach niepłodności !!?? słyszałam co innego hymm...
to ten szpital jest prywatny ale na NFZ a ten prywatny mój gin jest tam ordynatorem http://www.narodziny.com.pl/index.phpWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 11:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:autobus pozostaje
Opcja dobra tyle że się nie znam na katowicach
Co do zastrzyku to przepisują bez problemu
Mnie poinformowała że pewne zastrzyki nie są dostępne w PL a że blisko mam do Czech to bez problemu podjadę wykupić receptęsamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Opcja dobra tyle że się nie znam na katowicach
Co do zastrzyku to przepisują bez problemu
Mnie poinformowała że pewne zastrzyki nie są dostępne w PL a że blisko mam do Czech to bez problemu podjadę wykupić receptę -
nick nieaktualny