Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja już po roku starań też w to ubolewam, ale ostatnie przykłady nawet w mojej rodzinie dają siłę... para problem u niego i u niej. po 7 latach małżeńswta jest w 8 tyg ciąży.
kuzynka problem konkretny u niego.. po 8 latach malzenstwa w 1 miesiacu ciazy.. bez wspomagaczy.
Nona, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:ja już po roku starań też w to ubolewam, ale ostatnie przykłady nawet w mojej rodzinie dają siłę... para problem u niego i u niej. po 7 latach małżeńswta jest w 8 tyg ciąży.
kuzynka problem konkretny u niego.. po 8 latach malzenstwa w 1 miesiacu ciazy.. bez wspomagaczy. -
motyl1993 wrote:zazdroszczę, że możesz sobie w domku posiedzieć ja niestety walczę o przedłużenie umowy (mam do końca maja na okres próbny) i nie mogę sobie pozwolić na zwolnienia czy krótki urlopik
już chyba 6 rok pracuję gdzie pracuję, także od czasu do czasu mogę sobie pozwolić na L4 motyl także życzę powodzenia, bo walczysz o pracę, ale w perspektywie czasu też o urlop macierzyńskimotyl1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjulita wrote:już chyba 6 rok pracuję gdzie pracuję, także od czasu do czasu mogę sobie pozwolić na L4 motyl także życzę powodzenia, bo walczysz o pracę, ale w perspektywie czasu też o urlop macierzyński
-
Wiecie co ja już nie chcę Nawet nie będę brała chyba od następnego cyklu żadnych leków. W końcu 4 lata się nie udawało to czemu nagle teraz by miało
-
nick nieaktualny
-
JA się nie załamuję po prostu mam to wszystko gdzieś ileż można. Teraz kończę remont domku a potem składam na mój wymarzony aparat a potem jakieś fajne wakacje. A dziecko jak będzie chciało to zapraszam.
motyl1993, Welonisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:JA się nie załamuję po prostu mam to wszystko gdzieś ileż można. Teraz kończę remont domku a potem składam na mój wymarzony aparat a potem jakieś fajne wakacje. A dziecko jak będzie chciało to zapraszam.
-
z pomocą lekarza jest inaczej... czekałaś 3 lata, więc te kilka miesięcy cie nie zbawi kochana :* zaczekaj, daj szansę jeszcze chwilkę
co do zwątpień to wiadomo normalne, ale po to tutaj sie spotykamy..
właśnie na tym forum... bo nam się nie udaje
nie jesteśmy same, z czasem każda z nas się doczeka.
Widocznie nie jesteśmy w czepku urodzone -
wiecie co?jestem glupia ale kupilam dzis taka mala cZapeczke z misiem-,bardzo mi sie podobala:D
niech sobie lezy:)
mojemu M nie pokaze bo powie ze zwariowalam,
spokojnie jestem normalna poprostu mi sie podobala:) wierze ze kiedys sie przyda:D
mizzelka lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:wiecie co?jestem glupia ale kupilam dzis taka mala cZapeczke z misiem-,bardzo mi sie podobala:D
niech sobie lezy:)
mojemu M nie pokaze bo powie ze zwariowalam,
spokojnie jestem normalna poprostu mi sie podobala:) wierze ze kiedys sie przyda:D
spoko, jak dla mnie nie ma w tym nic głupiego czy dziwnego
na pewno się przyda
-
nick nieaktualny