Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:moje są takie jak twoje ,mam term,microlife z dwoma miejscami po przecinku ,mierze na dole ,jak piknie to trzymam jeszcze z minutę wtedy wynik jest miarodajny a i jeszcze wiem ze powinien byc wprowadzany (pochwa) na ok. 4cm
kurcze, czy producenci elektronicznych termometrów, zwłaszcza tych z dwoma miejscami po przecinku, które ewidentnie służą do celów wykrywania owulacji, nie mogą dopisać takiej informacji?
też mam microlife
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:czrnula nie sadze że po serduszkach Cie boli chociąz mogłaś za mocno sie starac i sie poobijałaś ale wez sobie nospe moze masz jakis skurcz ktory Cie męczy ja tez tak ama ze macicia czasami twardnieje nie wieadomo skąd jem nospe i przechodzi a co do jajniow poczekja kilka dni zjedz nospe jak przejdzie to jakis skurcz a jak nie to postaraj się iśc do gina jak bedziesz miała ostry ból szkoda żebys miała zapalenie jajnika jak sie starasz o maluszka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny z Katowic i okolic ,mam taka skromna propozycję co by się w jakiś piękny letni dzień spotkać na kawce czy herbatce np. w nowej Galerii Dworcowej lub w SCC W KATO
przyznawać się bez bicia która ,mieszka niedaleko mnie i KasiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 11:22
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjulita wrote:samira z ciekawości, w którym dc przyjęłaś/przyjmujesz pierwszą tabletkę CLO?
niestety jak mi się uda w ogóle na usg to pójdę dopiero w 14dc ,bo w piatek 10dc za wcześnie ,potem sobota ,niedziela ,w poniedziałek nie robi usg zostaje wtorekWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 11:21
julita lubi tę wiadomość
-
Kasia * wrote:chciałam sobie odpuscić mierzenie temperatury w tym cyklu i tylko sluz badać ale pomierze uczciwie jeszcze ten cykl elektronicznym ja ma ogólnie wyzsza pemperature około 36.8 normalnie ,no nic próbować trzeba
-
Hejo
JA po wczorajszej komunii gardło mnie boli katar jak nie wiem co Normalnie już dawno się nie przeziębiłam a dzisiaj ledwo żyję.
Co do bocianów to u mnie latały najpierw 2 nad domem a kilka dni później jeszcze jeden i co wiedziałam że nic z tego wczoraj szwagierka przyznała się że jest w ciąży A to miły być moje bociany
Samirko ja też Beata Więc wiesz to są genialne i bardzo silne babkisamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:ja daaaaaaaleko od was szkoda