Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjulita wrote:dokładnie Daisy! czekać rok siedząc na czterech literach aż lekarz łaskawie przepisze mi tabsy - mamy XXI wiek a nie średniowiecze.
opinie koleżanek w stylu "trzeba być świadomym", "zastanów się czego chcesz", "nie oszukuj siebie" bawią mnie do śmiechu
dziewczyny kochane to jest moja decyzja i jestem mega ale to mega z niej zadowolona, podobnie jak mój mąż - ciąży to ja sobie nie wymodlę.
Kasia* weź sprawy w swoje ręce, powodzenia!
ja nie napisałam żadnego z tych tekstów w cudzysłowach
a no właśnie taka różnica ty się nabijasz z tego co piszemy a my piszemy z rozsądkiem i ciepłem
-
Eh u mnie juz sie konczy 8 msc staran i tez lipnie sie czuje. Ten cykl byl dla mnie mega trudny, bylam na 99% pewna ze sie udalo, bo niby czemu nie.
Postanowilam zrobic cos dla siebie i zaczac od dzis jakies cwiczenia z Mel B i przeprosic sie z rowerem spinningowym, ale nie wiem czy dam rade z tymi zatokami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:dziewczynki tak czy inaczej starac sie musimy dziecko nam znieba nie spadnie bedzie dobrze głowa do góry piers do przodu i jedziemy z tym czerwcem oby było jeszcze więcej serduszek wszytkim wam tego życze
ale taki bocian mógłby nad nami polatać i zaczarować hehe
motyl1993, czrnula 22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:ja nie napisałam żadnego z tych tekstów w cudzysłowach
a no właśnie taka różnica ty się nabijasz z tego co piszemy a my piszemy z rozsądkiem i ciepłem
no płakać nie będę chyba że ze wzruszenia jak już kiedyś tam zobaczę II krechy.
i Tobie życzę tego samegosamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczrnula 22 wszytskie kaśki są fajne . samirciu widziałam ostatnio bociana jak byłam na zakupach ale jak mnie zobaczył to odleciał hahaha żartuje no nic posmiac sie tez czasami trzeba coz innego mi pozostaje kochana samirciu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 10:22
samira, czrnula 22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzę, że nie tylko ja dziś mam gorszy dzień, też mam od wczoraj myśli, że byłabym już na finiszu ciąży, a tak stoję nadal na początku tej drogi... Staram się być silna, wierzyć i cierpliwie czekać, ale każdy kolejny cykl starań znoszę coraz gorzej...
czrnula 22 lubi tę wiadomość
-
Kasia * wrote:czrnula 22 wszytkie kaski są fajne . samirciu widziałam ostatnio bociana jak byłam na zakupach ale jak mnie zobaczył to odleciał hahaha żartuje no nic posmiac sie tez czasami coz innego mi pozostaje kochana samirciu
znam kilka Kasiek i faktycznie wszystkie lubięczrnula 22, Kasia * lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRoxanka wrote:Widzę, że nie tylko ja dziś mam gorszy dzień, też mam od wczoraj myśli, że byłabym już na finiszu ciąży, a tak stoję nadal na początku tej drogi... Staram się być silna, wierzyć i cierpliwie czekać, ale każdy kolejny cykl starań znoszę coraz gorzej...
-
U mnie bocian dzis rano wedrowke na podworku sobie urzadzal i wkurzal tym samym moje psy, ktore prawie wyszly z drzwiami tarasowymi po niego. Oczywiscie spotegowalo to bol zatok i bezsennosc..dramat..ale tu taka okolica u mnie sarenki przychodza na podworko zajadac krzaczki, zajaczki, liski, bociany to normalka. Zima sarenki mozna by poglaskac na upartego jakby nie uciekaly
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny