Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylku ja bralam od 7 dpo dopiero bo wyszlo mi ze mi spadlo endo z 9 z dnia owu na 7..na ulotce piszą i tez laski tak biorą, ze niby caly czas..ale mysle ze jak zobaczysz na monitoringu na owu jakie masz endo to Ci lekarz powie czy brac czy nie. Bo jak bedziesz miala ladne to po co brac..chyba ze wlasnie 7 dpo mialabys jak ja, spadek, zamiast 16mm np. ja mialam tak malo..wydaje mi sie ze od 7 dpo to bylo za krotko brania tego acesanu, on ogolnie to Ci nie podniesie wielkosci endo, ale dziala na ukrwienie wlasnie endometrium, zeby bylo bardziej miekkie i lepiej przyswoilo fasolkę, np skoro nie masz tych 16mm, to zeby przy tych 7mm doszlo tez do zagniezdzenia.
motyl1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Motylku ja bralam od 7 dpo dopiero bo wyszlo mi ze mi spadlo endo z 9 z dnia owu na 7..na ulotce piszą i tez laski tak biorą, ze niby caly czas..ale mysle ze jak zobaczysz na monitoringu na owu jakie masz endo to Ci lekarz powie czy brac czy nie. Bo jak bedziesz miala ladne to po co brac..chyba ze wlasnie 7 dpo mialabys jak ja, spadek, zamiast 16mm np. ja mialam tak malo..wydaje mi sie ze od 7 dpo to bylo za krotko brania tego acesanu, on ogolnie to Ci nie podniesie wielkosci endo, ale dziala na ukrwienie wlasnie endometrium, zeby bylo bardziej miekkie i lepiej przyswoilo fasolkę, np skoro nie masz tych 16mm, to zeby przy tych 7mm doszlo tez do zagniezdzenia.
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:no to tyle ile było ja wole tego zmikołowa bo mnie operował i nie che mi sie wszytkiego nowemu lekarzowi opowiadac pozatym oboje są dobrzy jesli kiedys mojego gina nie bedziea bede potrzebowala porady to pojde do bystrzejewskiego ale tylko w takim a nie innym przypadku ,bo jak mam wciazy chodzic na wizyty co 3 tygodnie na poczatku to wole placic mniej za ta sama usluge i faochcowosc ta samą ale samirciu decyzja nalezy do Ciebie jako do lekarza nie ma zastrzezen
a ten z Mikołowa przyjmuje w prywatnym gabinecie rozumiem ale przy przychodni czy w innym miejscu
daj namiary albo linka ,jak ma stronkę -
nick nieaktualny
-
motyl1993 wrote:muszę popatrzeć w domu na wyniki jakie mam zazwyczaj... no ale po coś mi to przepisała. Bo kazała mi brać cały czas, od początku 1 dc, do nawet ciąży.
To powinnas brac :p. Acesan dziala tez przeciwzakrzepowo, a jak wiadomo, zakrzepica prowadzi do poronienia.motyl1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nieeee no co Ty ja sie smieje, masz pewnie w tym co mowisz duzo racji. Wystarczy rozejrzec sie dookola na 15, 16 latki, ktore nie wiedza na dobra sprawe co to seks i sie boja o ciaze (przypominam moj niedawny wpis z kafeterii ).
motyl1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Nieeee no co Ty ja sie smieje, masz pewnie w tym co mowisz duzo racji. Wystarczy rozejrzec sie dookola na 15, 16 latki, ktore nie wiedza na dobra sprawe co to seks i sie boja o ciaze (przypominam moj niedawny wpis z kafeterii ).
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny