Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:dzien dobry kochane
Ewcia widze ze nie tylko moj maz zaglada na wykresy
ale sie usmialam zz waszej konwersacji
Krokodylku ..trzymam kciuki za namietne godzenie sie
Ania dzięki, ale na razie godzenia się na ma na widoku. Wkurzył mnie zbyt mocno i jestem zawzięta. -
nick nieaktualnymotyl1993 wrote:ej ej, zaraz urodzą nam się dzieci i będziemy marzyły o tym, żeby pospać "chociaż" do 7!
,taka sytuacjamotyl1993, Izuniaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Nieeee no co Ty ja sie smieje, masz pewnie w tym co mowisz duzo racji. Wystarczy rozejrzec sie dookola na 15, 16 latki, ktore nie wiedza na dobra sprawe co to seks i sie boja o ciaze (przypominam moj niedawny wpis z kafeterii ).
A co to za wpis na kafeterii? Za krótko jestem na ovu, żeby wiedzieć takie smaczki
Daisy pochwal się
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:No właśnie samirko, ja też ciekawa. Kiedyś jak weszłam na kafeterię to był temat w stylu : "Dziś całowałam się po raz pierwszy z chłopakiem i on mnie TAM dotknął. Czy jestem w ciąży?"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 16:01
Izuniaa89, samira lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:dziewczyny, mam pytanie- w tamtym cyklu skok temp mialam ok 23 dnia- tak tez wyznaczylo mi ovu owulacje
a dzis mam 0,3 stopnia wiecej i sie zastanawiam czy to juz? 17 dzien! ( mam dlugie cykle)
a jutro wizyta u gin i usg- to pewnie juz nie bedzie pecherzyka.
ale zadnej ifekcji nie mam i temp zwykle byla 36,3
( ale dobrze ze serduszkowalam, wczoraj w nocy i przedwoczraj) a ovu w tym zwyklym pakiecie to pewnie jutro zazanczy to jako owulacje?
wczoraj serduszkowalam na luzie bo mysleleismy ze to jeszcze pare dni- ale by bylo:D moze bede testowac wczesniej:)
kto pije kawke:)???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 16:06
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:no dokładnie nasturcja ja tez widziałam takie artukyły odpowiedz jest prosta jak cie dotknie tam to bedzie miała blizniaki a jak tu cie dotknie to niestety tylk ojedno dziecko na takiej zasadzie ja powinnam mieć juz całe gromadkę dzieci ))))
najlepsze jest "czy jak połknę nasienie to mogę być w ciąży "
to bym odpowiedziała ze jak połknie to kanibalizm jak wypluje to aborcjaKasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny